Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ponasate se ko djeca u srednjoj skoli, kako vam ne dosade te glupe zajebancije. Objektivno trenutno se ne mogu porediti Sarajevo i Zeljeznicar. Jedan klub je na rubu bankrota zive od transfera bivsih igraca i dovode pojacanja iz druge lige a drugi finansijski najstabilniji klub u drzavi
koji je i u najgoroj sezoni u posljednjoj deceniji bio bolje plasiran od njih.

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Nemoj ga vise svega tiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:57Oh ne, cijeli prelazni rok je pao u vodu radi toga. Sto mi ne rece ranije da se ne radujem pojacanjima..Tristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:56Je li vam ga mali Kocevic elegantno suknuoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:52
Kakvo poređenje. Prvo ne znam otkud Dzafic da je debel, drugo statistika sve kaze. Valjda nesto znaci i to sto ga je Jakir u Zrinjskom htio kao i Osim u velezu
Ma kome ja pišem, Dzenis Beganović vam dosao yebem ti sudija majku![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja, i?Tristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:59Kocevic vam ga suknuo ko ranije Tomislav TomicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:57Oh ne, cijeli prelazni rok je pao u vodu radi toga. Sto mi ne rece ranije da se ne radujem pojacanjima..

Nego vidim kmece po temi kod vas radi Dzafica, kako to, ako je Tristan rekao da je debel

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- svrakino1921
- Kontakt:
A sta ?
Pitari htjeli uzet malog Kocevica

Pitari htjeli uzet malog Kocevica

Nemojte vi previše Feđi vjerovatischolsey je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:09Malo previše vjerujete vašoj upravi. Nije pametno da to radite. A vi kako hoćete..nekoIzMostara je napisao/la: ↑21 jun 2022, 16:49Nije ovo pijaca, dicimo se da hocemo da budemo profesionalni klubovi, da nismo amateri, a davali bi igracima i trenerima slobodne papire kako se njima digne ****?? U profesionalnom svijetu kojim se dicimo stavke ugovora su jasne, moras ih postovati. Iznevjerio nas je jer je pricao ljudima na musali na proslavi kupa i prije toga da mu se Velez svida, nezz vise ni ja sta, da bi 5 dana nakon toga postavio uslove pred upravu koje je mislio da mu se nece ispuniti da napravi razdor izmedu navikaca i UO kako bi se on izvukao. Kada ga je uprava razoruzala onda je sve lazi koje je pricao dobio ko bumerang u facu. Kasnije se saznalo da je on sa Sarajevom vec bio dogovorio kada je nas gledao u oci i lagao nas. Trebao je nakon kupa izaci i reci zelim da idem, niko mu ne bi zamjerio iz razkofa sto smo pod njegovim vodstvom ostvarili najvece uspjehe nakon rata, ali njegovim licemjerstvom je sam se posr.ao sebi u usta i u nasim ocima ponistio ono sto je ostvario sa nama, barem dobrom dijelu navijaca.scholsey je napisao/la: ↑21 jun 2022, 15:05
To bi onda značilo da niste htjeli izaći u susret i pristati na sporazumni raskid - što je praksa u ovoj ligi kad ljudi hoće da idu.
I nek niste, to je vaše pravo i sve je ok.
Ali onda ne kontam priču da je on nekog iznevjerio.. posebno te poštene ljude koji su mu dali "i više od onog što je tražio".

Naravno, momak ih odbio.
- svrakino1921
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pogledaj emisiju kod Bahe gdje je Dudic gost,vjerovatno bi ti jasnije bilo,pored vjerovatno boljih uslova lik je igrao za nas od malena,otac mu Pitar,on isto navijac valjda ti je jasno da ce uvijek odabrat prije Sarajevo ako mu se ukazala prilika,uglavnom spomenuo je i slucajno ako bude imao ponudu da ode...ra1981 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:09Nemojte vi previše Feđi vjerovatischolsey je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:09Malo previše vjerujete vašoj upravi. Nije pametno da to radite. A vi kako hoćete..nekoIzMostara je napisao/la: ↑21 jun 2022, 16:49
Nije ovo pijaca, dicimo se da hocemo da budemo profesionalni klubovi, da nismo amateri, a davali bi igracima i trenerima slobodne papire kako se njima digne ****?? U profesionalnom svijetu kojim se dicimo stavke ugovora su jasne, moras ih postovati. Iznevjerio nas je jer je pricao ljudima na musali na proslavi kupa i prije toga da mu se Velez svida, nezz vise ni ja sta, da bi 5 dana nakon toga postavio uslove pred upravu koje je mislio da mu se nece ispuniti da napravi razdor izmedu navikaca i UO kako bi se on izvukao. Kada ga je uprava razoruzala onda je sve lazi koje je pricao dobio ko bumerang u facu. Kasnije se saznalo da je on sa Sarajevom vec bio dogovorio kada je nas gledao u oci i lagao nas. Trebao je nakon kupa izaci i reci zelim da idem, niko mu ne bi zamjerio iz razkofa sto smo pod njegovim vodstvom ostvarili najvece uspjehe nakon rata, ali njegovim licemjerstvom je sam se posr.ao sebi u usta i u nasim ocima ponistio ono sto je ostvario sa nama, barem dobrom dijelu navijaca.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta znači kad imaš ozbiljnog investitora
- Vratio Hadžiju
- Doveo Feđu
- Obezbijedio budžet za pojačanja
- Sve je spremno da se novi SŠ i novi igrači mogu uigrati do početka sezone
Mirvić !!

- Vratio Hadžiju
- Doveo Feđu
Mirvić !!

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Znam od ranije da je navijač Sarajeva, da je prošao sve kategorije, bio kapiten i poštujem to. Na kraju krajeva on to nije krio kada je bio ovdje. Ipak nakon 3 godine se iz kluba gdje te svi gledaju kao sveca ode na malo drugačiji način. Imao je podršku navijača, igrača i uprave(većinom). Na kraju krajeva ti ljudi su ga doveli kada je samo familija za njega znala i istrpili ga zimus kad bi malo ko. Vjerovatno bi završio u Travniku da je tada dobio otkaz. Svaka čast za sve što je uradio za klub, ali bih ga više poštovao da ništa napravio nije ali da je otišao kao gospodin.zagor1987 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:23Pogledaj emisiju kod Bahe gdje je Dudic gost,vjerovatno bi ti jasnije bilo,pored vjerovatno boljih uslova lik je igrao za nas od malena,otac mu Pitar,on isto navijac valjda ti je jasno da ce uvijek odabrat prije Sarajevo ako mu se ukazala prilika,uglavnom spomenuo je i slucajno ako bude imao ponudu da ode...
Zadnja izmjena: ra1981, dana/u 21 jun 2022, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kako mislis da je vratio Hadzica, covjek bio zaposlen u klubu sve vrijeme, i radio u klubu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:26Šta znači kad imaš ozbiljnog investitora![]()
- Vratio Hadžiju
- Doveo Feđu
Mirvić !!![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kao sportski direktorTristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:30Kako mislis da je vratio Hadzica, covjek bio zaposlen u klubu sve vrijeme, i radio u klubu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:26Šta znači kad imaš ozbiljnog investitora![]()
- Vratio Hadžiju
- Doveo Feđu
Mirvić !!![]()
⚜️~⚜️~⚜️
Pa nije Amar Osim majka mu staraTristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:30Kako mislis da je vratio Hadzica, covjek bio zaposlen u klubu sve vrijeme, i radio u klubu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:26Šta znači kad imaš ozbiljnog investitora![]()
- Vratio Hadžiju
- Doveo Feđu
Mirvić !!![]()

On ti je i ranije radio u klubu obavljao fakticki funkciju koja je vezana za transfer politiku kluba.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:32Kao sportski direktorTristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:30Kako mislis da je vratio Hadzica, covjek bio zaposlen u klubu sve vrijeme, i radio u klubu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:26Šta znači kad imaš ozbiljnog investitora![]()
- Vratio Hadžiju
- Doveo Feđu
Mirvić !!![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam sad šta je tačno radio, vodim se oficijalnim saopštenjima.Tristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:33On ti je i ranije radio u klubu obavljao fakticki funkciju koja je vezana za transfer politiku kluba.
⚜️~⚜️~⚜️
Nerimanovo ne učinilo ga legendom.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne mozete vi bez poređenja sa Zeljom, cak i kad smo u najdubljem kanaluCYN3 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 18:00Ponasate se ko djeca u srednjoj skoli, kako vam ne dosade te glupe zajebancije. Objektivno trenutno se ne mogu porediti Sarajevo i Zeljeznicar. Jedan klub je na rubu bankrota zive od transfera bivsih igraca i dovode pojacanja iz druge lige a drugi finansijski najstabilniji klub u drzavikoji je i u najgoroj sezoni u posljednjoj deceniji bio bolje plasiran od njih.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 jun 2022, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Osttribine
- Kontakt:
Joj Fedje i intervjua kod Bahe i neprevazidjene teme AEK, mogao si se i tamubranja od Elfsborga naredno kolo dohvatiti
Eto nek ne kuka sada, dovedeno mu je "autobus" igraca mahom kvalitetnih, pa neka pokaze sta zna.

Eto nek ne kuka sada, dovedeno mu je "autobus" igraca mahom kvalitetnih, pa neka pokaze sta zna.