English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: English Premier League
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Pazi da Lewa igra u Tottenhamu imao bi bar 10 trofeja
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kane vrhunski napadač. Ima sve.
Jedino nedostaju trofeji, ali on je svoje odradio da ih donese.
Vjerujem da Tottenham sa Conteom može do kupa.
Jedino nedostaju trofeji, ali on je svoje odradio da ih donese.
Vjerujem da Tottenham sa Conteom može do kupa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa veliki igrači i ne igraju za Tot. To može biti samo prolazna stanica - tako da Lewa bi tu proveo najviše 1-2 godine.
Čovjek jeste legenda Tot i to je sve - na fudbalskoj mapi najboljih igrača je daleko od vrha i fakat ne kontam to neko izdizanje engleskih igrača u nebesa. Pa da je Son kojim slučajem Englez taj Kejn bi sad bio smatran drugim najboljim igračem Tot.
Čovjek jeste legenda Tot i to je sve - na fudbalskoj mapi najboljih igrača je daleko od vrha i fakat ne kontam to neko izdizanje engleskih igrača u nebesa. Pa da je Son kojim slučajem Englez taj Kejn bi sad bio smatran drugim najboljim igračem Tot.
Problem je sto imas samo Real, Barcelonu i eventualno PsG kao klubove koji mogu dovesti igraca iz Tottenhama. Jer unutar lige ne zele da prodaju, a ostali nisu niti dovoljno atraktivni niti imaju finansijsku moc.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ovaj sport ima 300 postova i svaki od njih je bio enormna glupost.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Kane<<<Vardy
65M funti za Raphinhu je jbeno puno. Al opet ako Nunez kosta cca 100, a dolazi iz jbene Benfice.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako ces gledat funte Nunez kosta 85m
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa Englezi nisu nikad imali igrača ko što je Son. Gareth Bale Vešanin, Ryan Giggs Velšanin, George Best Sjeverni Irac.
Njima je samo poznato izbij nabij tipa Gareth Barry, Declan Rice, Ryan Shawcross.
Njima je samo poznato izbij nabij tipa Gareth Barry, Declan Rice, Ryan Shawcross.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Chapman1886
- Kontakt:
Chapman1886 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 21:29Dempostavi na kineskom,nisu svo u trst išli po farmerke
Chapman1886 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 21:29Dempostavi na kineskom,nisu svo u trst išli po farmerke
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne znam na osnovu čega ovi misle da će neko platiti 80 miliona evra za hebenog Raphinju? To čak ni polupana uprava Arsenala neće platiti.
41:34
Raphina je top igrač i bio bi prava pljačka da je Leeds ispao, ali u ovoj situaciji je ipak previše para za njega. Ne znam ni ko bi sad istresao ove pare kad je on u pitanju !? Barca nema, Tottenham vjerovatno neće jer su već dobro trgovali i ostaju Chelsea i Arsenal koji bi se mogli "pobiti" ako budu htjeli zadirati duboko u džepove.
Što je najgore i Antony neće biti puno jeftiniji za Utd. Do 50 mil je ok cifra, ali teško će ga Ajax dati ispod 60 nakon ove rasprodaje kod njih.
Što je najgore i Antony neće biti puno jeftiniji za Utd. Do 50 mil je ok cifra, ali teško će ga Ajax dati ispod 60 nakon ove rasprodaje kod njih.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Dogovoren Bergwijn u Ajax, vidjet ćemo sad.Poligon10 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 23:18Raphina je top igrač i bio bi prava pljačka da je Leeds ispao, ali u ovoj situaciji je ipak previše para za njega. Ne znam ni ko bi sad istresao ove pare kad je on u pitanju !? Barca nema, Tottenham vjerovatno neće jer su već dobro trgovali i ostaju Chelsea i Arsenal koji bi se mogli "pobiti" ako budu htjeli zadirati duboko u džepove.
Što je najgore i Antony neće biti puno jeftiniji za Utd. Do 50 mil je ok cifra, ali teško će ga Ajax dati ispod 60 nakon ove rasprodaje kod njih.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.