Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovdje će Borac igrati domaće?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Simpatizer
- Kontakt:
Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
kakvo odgadjanje,mora da se igra sveSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:34Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.

-
- Kontakt:
Slika regularnosti nase lige kad se mjesec dana ranije zna da ce se odgoditi utakmica...Vjerovatno ce pomjeriti negdje za oktobar dok se dobro uigrate i zavrsite teren.Nedo Bog odigrati u prvom slobodnom terminu poslije EvropeSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:34Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.
Hajd da igrate protiv nekoga ozbiljnog ali drug prva 2 pretkola protiv amatercina sa Farski Ostrva i San Marina.Bolje da za 3.pretkolo ili poslije cuvate tu odgodu,jer 2 utakmice vam se sigurno nece odgoditi.Pisao sam vec o ovome,po meni ne treba nikad nikome odgadjati.Sto bi mi rekli,halali 3-4 kola u ligi i posveti se Evropi.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 jun 2022, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Fin je i ovaj sastav Tuzle nema šta. Jedino Krpu da su uspjeli zadržati jer ovaj novi sigurno nije bolju od njeg.
Kojih prvih 11 je izveo Jović nisam stigao na početak utakmice?LeonProfessional je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:50Fin je i ovaj sastav Tuzle nema šta. Jedino Krpu da su uspjeli zadržati jer ovaj novi sigurno nije bolju od njeg.
-
- Kontakt:
Iznimno sam sretan što se protivnici pojačavaju, jer ruku na srce prošla sezona je bila natjecateljski podosadna, tako da mislim uz silna pojačanja u borcu i sarajevu, te ako Bog da grupne faze europskih natjecanja Zrinjskog, mogao bi Zrinja sa osjetno manje bodova osvojiti prvenstvo ispred drugoplasiranih Tuzle ili vrapčića.
-
- Kontakt:
Fino izgledaju i na terenu, ostavlja mi utisak da ova Tuzla može puno više i da je velika prepreka travnjak stadiona Tušanj. I vode još!LeonProfessional je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:50Fin je i ovaj sastav Tuzle nema šta. Jedino Krpu da su uspjeli zadržati jer ovaj novi sigurno nije bolju od njeg.
Generalno pratim pripreme svih naših klubova, trkački niko nije inferioran iako su teške noge. Baš dobar fudbal prezentuju, npr. Borac je izgubio ali je igrao sasvim ok, čak zadnjih 10 minuta su ugurali protivnike u 25 metara.
Zrinjski dvije prijateljske baš dobro izgleda. Zanima me Sarajevo uveliko, mislim da će biti dobri sa visokim izlaskom jer imaju individualni kvalitet i prema tome trebaju da teže.
Ti si naša ljubav jedina!
Da. Jedna velika tribina, slicna onoj u Jajcu i sa druge niska tribina. Klasicno malo stajanje duz citavog terena, mozda 7-8 redova ima na toj tribini.
Kako stvari stoje, mozda tek polovinom avgusta odigramo prvu utakmicu u BL a do tada bi se mozda samo Igman ugostio u Novom...
- Simpatizer
- Kontakt:
Ako prodjemo 1. kolo u 2. nas ceka Fola Es iz Luksemburga koja ce igrati sa San Marinom. To kao prvo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:46Slika regularnosti nase lige kad se mjesec dana ranije zna da ce se odgoditi utakmica...Vjerovatno ce pomjeriti negdje za oktobar dok se uigrate i dok zavrsite teren.Nedo Bog odigrati u prvom slobodnom terminu poslije EvropeSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:34Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.
Hajd da igrate protiv nekoga ozbiljnog ali drug prva 2 pretkola protiv amatercina sa Farski Ostrva i San Marina.Bolje da za 3.pretkolo ili poslije cuvate tu odgodu,jer 2 utakmice vam se sigurno nece odgoditi.Pisao sam vec o ovome,po meni ne treba nikad nikome odgadjati.Sto bi mi rekli,halali 3-4 kola u ligi i posveti se Evropi.
Kao drugo, za klubove iz ove lige svaki protivnik je ozbiljan i onaj ko je drugacije mislio dobio je po nosu.
A odgoda ce biti i ako se dovucemo do 3. kola.
-
- Kontakt:
U Hrvatskoj znam da ima neko pravilo o tim odgodama, jedno ili maksimalno dva se mogu odgoditi? Ako se ne varam.. kako to kod nas ide?Simpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:01Ako prodjemo 1. kolo u 2. nas ceka Fola Es iz Luksemburga koja ce igrati sa San Marinom. To kao prvo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:46Slika regularnosti nase lige kad se mjesec dana ranije zna da ce se odgoditi utakmica...Vjerovatno ce pomjeriti negdje za oktobar dok se uigrate i dok zavrsite teren.Nedo Bog odigrati u prvom slobodnom terminu poslije EvropeSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:34Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.
Kao drugo, za klubove iz ove lige svaki protivnik je ozbiljan i onaj ko je drugacije mislio dobio je po nosu.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Fejzić, Mehidić, Čeliković, Šukilović, Nukić, Karjašević, Mehanović, Mišić, Kuzmanović, onaj Francuz(?), Smajlagić.arelinho je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:52Kojih prvih 11 je izveo Jović nisam stigao na početak utakmice?LeonProfessional je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:50Fin je i ovaj sastav Tuzle nema šta. Jedino Krpu da su uspjeli zadržati jer ovaj novi sigurno nije bolju od njeg.
Je li neko fakat misli da se Borcu nece odgadjati utakmice kako oni pozele, i da ce se drugi klubovi tu ista pitati?! Koju ligu vi pratite?
-
- Kontakt:
Ma ja, najbolje citavu polusezonu odgoditi jer igraci za koje se daju tolike pare ne mogu odigrati ritam srijeda/cetvrtak-nedelja/ponedeljak protiv ekipa iz FO i Luxemburga.Simpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:01Ako prodjemo 1. kolo u 2. nas ceka Fola Es iz Luksemburga koja ce igrati sa San Marinom. To kao prvo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:46Slika regularnosti nase lige kad se mjesec dana ranije zna da ce se odgoditi utakmica...Vjerovatno ce pomjeriti negdje za oktobar dok se uigrate i dok zavrsite teren.Nedo Bog odigrati u prvom slobodnom terminu poslije EvropeSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:34Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.
Nedo Bog da udje neki klub u grupnu fazu,pa to bi se morala cijela sezona stopirati.Ovo samo kod nas ima...
Da je obrnuta situacija,da mi igramo Evropu a vi ne ne bi se ni razmisljalo o odgodi 2.kola
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 jun 2022, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Fina ekipa.LeonProfessional je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:04Fejzić, Mehidić, Čeliković, Šukilović, Nukić, Karjašević, Mehanović, Mišić, Kuzmanović, onaj Francuz(?), Smajlagić.arelinho je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:52Kojih prvih 11 je izveo Jović nisam stigao na početak utakmice?LeonProfessional je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:50Fin je i ovaj sastav Tuzle nema šta. Jedino Krpu da su uspjeli zadržati jer ovaj novi sigurno nije bolju od njeg.
Za sada fino igraju u ovoj utakmici. Vidi se da će napadački igrati ove sezone, ali naravno trebaju im bolji tereni za to što se danas baš vidi na ovoj utakmici.
-
- Kontakt:
Svakako se klubovi ništa ne pitaju ako tražiš odgodu 8 ili 10 dana prije,tako nešto.Savez odlučuje,a u savezu sjedi ko

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- Tristan
- Kontakt:
Razmisljanje "glupog Bosnje".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:46Slika regularnosti nase lige kad se mjesec dana ranije zna da ce se odgoditi utakmica...Vjerovatno ce pomjeriti negdje za oktobar dok se dobro uigrate i zavrsite teren.Nedo Bog odigrati u prvom slobodnom terminu poslije EvropeSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:34Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.
Evo kako malo pametniji ljudi razmisljaju, od 21:00 do 26:00.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Pa sto "glupim bosnjama" to fakturises, tvoj "genijalni srbin" je bog i batina u savezu, nek on uvodi te promjene?Tristan je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:09Razmisljanje "glupog Bosnje".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:46Slika regularnosti nase lige kad se mjesec dana ranije zna da ce se odgoditi utakmica...Vjerovatno ce pomjeriti negdje za oktobar dok se dobro uigrate i zavrsite teren.Nedo Bog odigrati u prvom slobodnom terminu poslije EvropeSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:34Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.
-
- Kontakt:
Ligu staviti da počinje oko 20.8 , svakako svi završe do tada sa europom i opleti onda nema odgađanje nema ništa.Tristan je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:09Razmisljanje "glupog Bosnje".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:46Slika regularnosti nase lige kad se mjesec dana ranije zna da ce se odgoditi utakmica...Vjerovatno ce pomjeriti negdje za oktobar dok se dobro uigrate i zavrsite teren.Nedo Bog odigrati u prvom slobodnom terminu poslije EvropeSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:34Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.
I Mostarske kiše kao da su stale