Tacno. Naravno da se necete nista pitati.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Simpatizer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kao prvo,yebao te glupi Bosnjo u zvalje.Tristan je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:09Razmisljanje "glupog Bosnje".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:46Slika regularnosti nase lige kad se mjesec dana ranije zna da ce se odgoditi utakmica...Vjerovatno ce pomjeriti negdje za oktobar dok se dobro uigrate i zavrsite teren.Nedo Bog odigrati u prvom slobodnom terminu poslije EvropeSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 17:34Zasad 1. kolo. Ako prodjemo dalje u Evropi utakmica protiv vas ce biti odgodjena.
Hajd da igrate protiv nekoga ozbiljnog ali drug prva 2 pretkola protiv amatercina sa Farski Ostrva i San Marina.Bolje da za 3.pretkolo ili poslije cuvate tu odgodu,jer 2 utakmice vam se sigurno nece odgoditi.Pisao sam vec o ovome,po meni ne treba nikad nikome odgadjati.Sto bi mi rekli,halali 3-4 kola u ligi i posveti se Evropi.
Evo kako malo pametniji ljudi razmisljaju, od 21:00 do 26:00.
Kao drugo,ne slazemo se ok i ne treba dalje nastavljati.Kazem opet,ne treba nikome odgadjati i tacka.Jedino u slucaju da bas igraju utakmicu za plasman u grupnu fazu nekog takmicenja ali daj odgadjati utakmicu radi umora protiv nakvi otocki ekipa koje ni same ne znaju kako su zalutali u fudbal.
Hajd ni to ne bi bio toliki problem da se utakmice odigraju u prvom slobodnom terminu kad ekipe nemaju obaveza oko Evrope,jok oni odgode za novembar/decembar kad se milijardu stvari i faktora izmjeni i regularnost se vec tu gubi.Nije isto ili igrali sad ili za 4 mjeseca ma ni blizu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nece biti ni potrebe, mozda prodjete te vatikance ili koga ste vec dobili u prvom kolu (ponavljam mozda, niste mi pretjerano uspjesni u evropi), a onda ovi luksemburzani su vam vec nepremostiva prepreka. Onda lagano u onaj krmetnjak s pola raspale tribine i namjestajte golove iz ofsajda protiv Igmana iz Konjica i slicnih velesila koje ne budete mogli posteno pobijedit...
- Simpatizer
- Kontakt:
Dobili smo Farane u prvom. Razumijem da te ne zanimaju evropska takmicenja jer tvoj klub ne ucestvuje, ali bar se informisi o osnovama ako cemo o tome diskutovati.spezial je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:18Ma nece biti ni potrebe, mozda prodjete te vatikance ili koga ste vec dobili u prvom kolu (ponavljam mozda, niste mi pretjerano uspjesni u evropi), a onda ovi luksemburzani su vam vec nepremostiva prepreka. Onda lagano u onaj krmetnjak s pola raspale tribine i namjestajte golove iz ofsajda protiv Igmana iz Konjica i slicnih velesila koje ne budete mogli posteno pobijedit...
Uh, jos teze. Hajde drzite fige, valjda ce Grbic ili Gigovic sudit pa bude kakve sreceSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:22Dobili smo Farane u prvom. Razumijem da te ne zanimaju evropska takmicenja jer tvoj klub ne ucestvuje, ali bar se informisi o osnovama ako cemo o tome diskutovati.spezial je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:18Ma nece biti ni potrebe, mozda prodjete te vatikance ili koga ste vec dobili u prvom kolu (ponavljam mozda, niste mi pretjerano uspjesni u evropi), a onda ovi luksemburzani su vam vec nepremostiva prepreka. Onda lagano u onaj krmetnjak s pola raspale tribine i namjestajte golove iz ofsajda protiv Igmana iz Konjica i slicnih velesila koje ne budete mogli posteno pobijedit...

- Simpatizer
- Kontakt:
Da, teze je. I zato cemo odgadjati kako nam bude pasalo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svaka čast, evo vam banana glupaniSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:29Da, teze je. I zato cemo odgadjati kako nam bude pasalo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ucestvovali bi glat da je liga normalna.Simpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:22Dobili smo Farane u prvom. Razumijem da te ne zanimaju evropska takmicenja jer tvoj klub ne ucestvuje, ali bar se informisi o osnovama ako cemo o tome diskutovati.spezial je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:18Ma nece biti ni potrebe, mozda prodjete te vatikance ili koga ste vec dobili u prvom kolu (ponavljam mozda, niste mi pretjerano uspjesni u evropi), a onda ovi luksemburzani su vam vec nepremostiva prepreka. Onda lagano u onaj krmetnjak s pola raspale tribine i namjestajte golove iz ofsajda protiv Igmana iz Konjica i slicnih velesila koje ne budete mogli posteno pobijedit...
Jarane mi smo osvajali duplu krunu i igrali protiv Celtica pred 30.000 dok ste vi tapkali u 2.ligi.Tu vam je i mjesto i tu cete i biti cim ovoj bandi ovdje isteknu mandati.Znas i sam gdje ste bili prije njihovi mandata.Ima Boga,doci ce sve na svoje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Odgode utakmica će ove godine biti potrebnije nego ikad. Stalna putovanja, što zbog Evrope, što zbog igranja utakmica na alternativnim terenima zbog sanacije terena.
Nabijanje državnog koeficijenta je jako važno.
Sve ovo se može rješiti kada dobijemo terene pa će i start lige kasnije kretat.
Ukoljko klub na vrijeme najavi odgodu, Savez će vjerovatno odobriti novi termin.
Drugi klub se jedino može pitati ukoliko je najava stigla kasno..
Ukoljko klub na vrijeme najavi odgodu, Savez će vjerovatno odobriti novi termin.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Tristan
- Kontakt:
Podcjenjujes "otocke ekipe" a iz BiH se isto nikad niko nije plasirao u grupe. Kako mi na njih gledamo kao na Indijance tako i oni gledaju na bh klubove.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:15Kao drugo,ne slazemo se ok i ne treba dalje nastavljati.Kazem opet,ne treba nikome odgadjati i tacka.Jedino u slucaju da bas igraju utakmicu za plasman u grupnu fazu nekog takmicenja ali daj odgadjati utakmicu radi umora protiv nakvi otocki ekipa koje ni same ne znaju kako su zalutali u fudbal.
Sto smo mi bolji? Kao oni su amateri jer neki rade dodatni posao uz fudbal, a Asim Nargila Zec je profesionalac. Ili Pidro. Ili Dujakovic.
Mozes misliti da igramo sa npr. ovim Faranima, a izmedju dvije utakmice igramo protiv Veleza u gostima. Izgubis 2 dana dok dodjes dole i odigras utakmicu, vratis se i odmah u avion i u jeebena Farska Ostrava, Irsku... vece je put maltretiranje i umaranje nego igranje utakmica.
Lako je npr. Belgijancima ili klubovima iz slicnih drzava igrati svaka 3 dana, svuda autoputevi, aerodromi itd.
Ne znam ima li i u jednoj ligi da igraci putuju 6+ sati u jednom pravcu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Malo se qurče zahvaljujući distributeru pelena sumnjivog kvaliteta. Zato će u oktobru gledati na rezultate izbora kao poljoprivrednik u nebo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:30Svaka čast, evo vam banana glupaniSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:29Da, teze je. I zato cemo odgadjati kako nam bude pasalo.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Eno sad kad su se ovi divlji klubovi nakon 40 godina poceli plasirat u Evropu je "vaznije nego ikad nabijat drzavni koeficijent i odgadjat utakmice", a Sarajevo kad je sa svjetskim velikanima igralo za direktne ulaske u evropska takmicenja onda nikoga qrac nije bolio nego su gledali da na seljacke folove uzmu bod-dva vise
zemljo otvori se...

- Simpatizer
- Kontakt:
Boga nema.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:31Ucestvovali bi glat da je liga normalna.Simpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:22Dobili smo Farane u prvom. Razumijem da te ne zanimaju evropska takmicenja jer tvoj klub ne ucestvuje, ali bar se informisi o osnovama ako cemo o tome diskutovati.spezial je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:18
Ma nece biti ni potrebe, mozda prodjete te vatikance ili koga ste vec dobili u prvom kolu (ponavljam mozda, niste mi pretjerano uspjesni u evropi), a onda ovi luksemburzani su vam vec nepremostiva prepreka. Onda lagano u onaj krmetnjak s pola raspale tribine i namjestajte golove iz ofsajda protiv Igmana iz Konjica i slicnih velesila koje ne budete mogli posteno pobijedit...
Jarane mi smo osvajali duplu krunu i igrali protiv Celtica pred 30.000 dok ste vi tapkali u 2.ligi.Tu vam je i mjesto i tu cete i biti cim ovoj bandi ovdje isteknu mandati.Znas i sam gdje ste bili prije njihovi mandata.Ima Boga,doci ce sve na svoje
Protiv Seltika ste igrali, ali sad ne igrate ni protiv Milsamija.
Opet kmecite i prijetite, nije to dobro.
- Tristan
- Kontakt:
Izbori su nam win-win situacija.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:33Malo se qurče zahvaljujući distributeru pelena sumnjivog kvaliteta. Zato će u oktobru gledati na rezultate izbora kao poljoprivrednik u nebo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:30Svaka čast, evo vam banana glupaniSimpatizer je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:29Da, teze je. I zato cemo odgadjati kako nam bude pasalo.
Ako Mile dobije Zeljkovici nastavljaju sta su zapoceli.
Ako Mile padne gasimo Igokeu i guramo jos vise budzetskih para u Borac.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ako se zahtjev posalje na vrijeme nema se tu ko sta pitati, odlaze se normalno, to savez odlucuje. Jedino ako se zakasni sa zahtjevom onda treba saglasnost drugog kluba. Druga stvar treba otici do Farskih ostrva, nije to bas kao gostovanje tu negdje na Balkanu, bez obzira sto ides avionom.
- Tristan
- Kontakt:
Da sumiramo, sva 4 kluba koja igraju Evropu trebaju pocinjati igrati prvenstvo tek kad ispadnu iz Evrope ili dok ne udju u grupu. Odgodjene utakmice nadoknaditi u prvoj reprezentativnoj pauzi, svakako nasi klubovi ne daju reprezentativce, ono je vrijedjanje inteligencije kad pauziramo ligu zbog reprezentacije. A za U21 svakako ne igraju najbolji nego menadzerski igraci kao ovi Milojevici, Kujundzici, tako da ni tu ne bi niko bio ostecen.
Kad Vico sredi terene, onda pomjeriti pocetak sezone za kraj avgusta da se ne mora nista odgadjati, a zimsku pauzu skratiti na tri sedmice, taman da klubovi ne moraju ni ici na zimske pripreme.
Klubovi ce nam dalje dogurati u Evropi, vise para od Uefe, karata, TV prava, vece sanse da se naprave transferi, svi klubovi ce ustediti jer ne moraju u Antaliju, mi ne bi morali cekati 3 mjeseca zimi da se nastavi liga itd. Milion koristi.
Kad Vico sredi terene, onda pomjeriti pocetak sezone za kraj avgusta da se ne mora nista odgadjati, a zimsku pauzu skratiti na tri sedmice, taman da klubovi ne moraju ni ici na zimske pripreme.
Klubovi ce nam dalje dogurati u Evropi, vise para od Uefe, karata, TV prava, vece sanse da se naprave transferi, svi klubovi ce ustediti jer ne moraju u Antaliju, mi ne bi morali cekati 3 mjeseca zimi da se nastavi liga itd. Milion koristi.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Upravo. Prosle godine(ili godinu ranije) je bilo nesporazuma na tu temu, mislim Velez fkS... valjda ove nece. Utakmice treba odgoditi ako nekome zatreba,pogotovo sto Borac, Velez i TC i prvenstvene igraju mimo maticnih stadiona. Zato ce ove godine trebati strpljenja jer kada se zavrse gradski i vrapcici, krenuce bijeli brijeg, pa kosevo... ovo oko terena je mozda i najveci projekat ulaganja u infrastrukturu ikada i to treba tako da se gleda...mozak je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:32Odgode utakmica će ove godine biti potrebnije nego ikad. Stalna putovanja, što zbog Evrope, što zbog igranja utakmica na alternativnim terenima zbog sanacije terena.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato ako ikako možemo svim silama zapeti, da se igra u prvobitnim terminima.spezial je napisao/la: ↑22 jun 2022, 18:35Eno sad kad su se ovi divlji klubovi nakon 40 godina poceli plasirat u Evropu je "vaznije nego ikad nabijat drzavni koeficijent i odgadjat utakmice", a Sarajevo kad je sa svjetskim velikanima igralo za direktne ulaske u evropska takmicenja onda nikoga qrac nije bolio nego su gledali da na seljacke folove uzmu bod-dva visezemljo otvori se...
Zaboli me za državni koeficient i tudje euro uspjehe.
Eventualno ako neko dogura do play offa onda ispasti gospoda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kakvo crno odgadanje jeste li normalni. Ne bi odgodio nikome, prvom Velezu pa onda ni ostalima. **** te dan, furaju neke profesionalce, traze plate koje su po 3 4 puta vece od standarda u drzavi i oni bi pazi molim te odgadali, nmg trcati. **** ih otac nespremni nek se ostave fudbala svi do jednog koji nije u stanju na pocetku priprema 3 ili 4 sedmice igrati u ritmu srijeda subota, a ne smeta im kada imaju po 4 mjeseca pauze a uzimaju pare. Odgode nikakve, savez je gori sto dopusta, prvo Velezu pa svima.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Eh napokon normalno misljenjenekoIzMostara je napisao/la: ↑22 jun 2022, 19:14Kakvo crno odgadanje jeste li normalni. Ne bi odgodio nikome, prvom Velezu pa onda ni ostalima. **** te dan, furaju neke profesionalce, traze plate koje su po 3 4 puta vece od standarda u drzavi i oni bi pazi molim te odgadali, nmg trcati. **** ih otac nespremni nek se ostave fudbala svi do jednog koji nije u stanju na pocetku priprema 3 ili 4 sedmice igrati u ritmu srijeda subota, a ne smeta im kada imaju po 4 mjeseca pauze a uzimaju pare. Odgode nikakve, savez je gori sto dopusta, prvo Velezu pa svima.

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, broj6, bvsic, Pact1921, TylerBurey i 25 gostiju.