FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Redzic i Dujakovic su za nas u ovom trenutku vise nego pristojni igraci
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ma ovo je sve za plakati. A i izbost nekog nožem, majku im je.bem, svima koji su nas doveli u ovo sr.anje.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Kad ce levati odstupiti? Imaju li imalo obraza?
Djeci im za hljeba trebalo
Volim tebe, više od sebe
Sloboda postala poligon za menadžere i to do daske. Do sad je bila manje više, ali ovo sad je novi level. Pu je.bem ti fudbal.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:09Kad ce levati odstupiti? Imaju li imalo obraza?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Takvi nam godinama i unistavaju klub. Pogotovo sad u tandemu sa ovom upravom. Al docekala ih svaka kletva kad im najljepse bude biloSky9 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:17Sloboda postala poligon za menadžere i to do daske. Do sad je bila manje više, ali ovo sad je novi level. Pu je.bem ti fudbal.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:09Kad ce levati odstupiti? Imaju li imalo obraza?
Djeci im za hljeba trebalo![]()
Volim tebe, više od sebe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam sta ste ocekivali, trebaju nam premijerligaski igraci, a ne poluretardirana djeca iz OP i eksperimenti.
Ako je vec cilj da igraju djeca Slobode neka vrate one koji su kvalitetni.
Ako je vec cilj da igraju djeca Slobode neka vrate one koji su kvalitetni.
Porijeklo i porodantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:19Takvi nam godinama i unistavaju klub. Pogotovo sad u tandemu sa ovom upravom. Al docekala ih svaka kletva kad im najljepse bude biloSky9 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:17Sloboda postala poligon za menadžere i to do daske. Do sad je bila manje više, ali ovo sad je novi level. Pu je.bem ti fudbal.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:09Kad ce levati odstupiti? Imaju li imalo obraza?
Djeci im za hljeba trebalo![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Samo me zanima kako planiraju doc na prvu domacu utakmicu sljedece sezone. Kad im svi budu **** od do. Al to mogu sebi dopustiti osobe bez karaktera kao sto su ovi levatiSky9 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:21Porijeklo i porodantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:19Takvi nam godinama i unistavaju klub. Pogotovo sad u tandemu sa ovom upravom. Al docekala ih svaka kletva kad im najljepse bude bilo![]()
Volim tebe, više od sebe
Sa trenutnim rosterom ispali bi i iz prve federalne.
Na to smradovi i igraju, nema Tušnja do septembra... U Gračanicu neće 100 ljudi iz Tuzle otići.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:25Samo me zanima kako planiraju doc na prvu domacu utakmicu sljedece sezone. Kad im svi budu **** od do. Al to mogu sebi dopustiti osobe bez karaktera kao sto su ovi levatiSky9 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:21Porijeklo i porodantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:19
Takvi nam godinama i unistavaju klub. Pogotovo sad u tandemu sa ovom upravom. Al docekala ih svaka kletva kad im najljepse bude bilo![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Kako ove smradove iz uprave nije ni malo stid. U pocetku sam ih podrzavao i hvalio neke poteze, ali ovo sada je prevazislo svaku mjeru. Po pitanju trenera u javnosti se dovodi u vezu sa Slobodom 5 imena i onda nista ni od jednog. O igracima da i ne govorim. Umjesto da se pravio plan i trazili igraci vec polovinom maja mi tri sedmice do pocetka nista nemamo. Ako ne znaju ili nemaju kes nek ****. Cirkus svake godine se nastavlja.
Cekaj sutra, mozda bude kakvo saopstenje.desperados je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:42Kako ove smradove iz uprave nije ni malo stid. U pocetku sam ih podrzavao i hvalio neke poteze, ali ovo sada je prevazislo svaku mjeru. Po pitanju trenera u javnosti se dovodi u vezu sa Slobodom 5 imena i onda nista ni od jednog. O igracima da i ne govorim. Umjesto da se pravio plan i trazili igraci vec polovinom maja mi tri sedmice do pocetka nista nemamo. Ako ne znaju ili nemaju kes nek ****. Cirkus svake godine se nastavlja.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
FK Sloboda Gornji Rahić, Brčko Distrikt.
Vlasnik: Džasmin Imamović, Islamovci, Gornji Rahić
Predsjednik: Šećer Junior, Gornji Rahić
Direktor Stadiona Tušanj: Šećo Senior, Gornji Rahić
Igrači: dolaze iz Gornjeg Rahića, i nivo su Gornjeg Rahića
Pa jeb.em ti ženo majku.
Vlasnik: Džasmin Imamović, Islamovci, Gornji Rahić
Predsjednik: Šećer Junior, Gornji Rahić
Direktor Stadiona Tušanj: Šećo Senior, Gornji Rahić
Igrači: dolaze iz Gornjeg Rahića, i nivo su Gornjeg Rahića
Pa jeb.em ti ženo majku.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I ja sam ih podrzavao ali sada su postali sve sto su govorili da nece. Ja nemam problema s tim sto nemamo para, sto nismo doveli tih 10 najboljih PL igraca ali ovaj vid tajnosti, bez ikakvih obavjestenja, neznanja i javasluka u radu je katastrofalan. I bez para ovo moze i mora puno bolje. Kad nema para izadji i reci nema ljudi para ajmo se svi skupit i jbg skupit cemo se ko i dosad. A ne sutiti kao pi.cke kakve.desperados je napisao/la: ↑22 jun 2022, 22:42Kako ove smradove iz uprave nije ni malo stid. U pocetku sam ih podrzavao i hvalio neke poteze, ali ovo sada je prevazislo svaku mjeru. Po pitanju trenera u javnosti se dovodi u vezu sa Slobodom 5 imena i onda nista ni od jednog. O igracima da i ne govorim. Umjesto da se pravio plan i trazili igraci vec polovinom maja mi tri sedmice do pocetka nista nemamo. Ako ne znaju ili nemaju kes nek ****. Cirkus svake godine se nastavlja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kad sam ja rekao da od zalizanog i buljavog nema ništa. Kupili par navijača onom farsom u pozoristu. Nema izvještaja, nema igrača, nema rezultata.
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Ja ću ponoviti, ako je koga trebalo dovesti iz G. Rahića zbog kvaliteta, to su ova dva momka ili barem jedan od njih, sve ostalo je menadžersko lobiranje i "guranje"...

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- Beduin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.