09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- pazzoetoogol
- Kontakt:
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
cuj 30 000 dijasporaca na ragbijaskom stadionu
kad li su oni Bosnu napustili, lako mi je za njih

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sutra ustajem u pola 6 u skolu, ali naravno gledam tekmu

Halal ti pita mladicu!Goalgetter je napisao/la:Ja sutra ustajem u pola 6 u skolu, ali naravno gledam tekmu![]()
ti si patriota recu safetu da te nemora kazniti gledo si tekmuGoalgetter je napisao/la:Ja sutra ustajem u pola 6 u skolu, ali naravno gledam tekmu![]()
-
- Kontakt:
mooomci ja evo sad s posla, kuci vecerati i spavati do 12 (ako budem mogao, jer mi se adrenalin dize ko pred svaku utakmicu) i onda gledati Jednu Jedinu, do 4 ce zavrsiti i onda opet pokusati spavati do 7, pa opet na poso hahaha.. vec sad vidim da ce mi koncentracija sutra biti na najnizem nivou 

Večeras ne spavati,gledati utakmicu i sutra u školu pravo 

Većina nas je u sličnoj situaciji.hordas_Bec je napisao/la:mooomci ja evo sad s posla, kuci vecerati i spavati do 12 (ako budem mogao, jer mi se adrenalin dize ko pred svaku utakmicu) i onda gledati Jednu Jedinu, do 4 ce zavrsiti i onda opet pokusati spavati do 7, pa opet na poso hahaha.. vec sad vidim da ce mi koncentracija sutra biti na najnizem nivou
Samo da nas Chicharito ne uspava oko 3h

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veceras momci samo hrabro. Gledam ove momke sto su u Atlanti i prva spontana misao je da nemamo nijedne kenje i mekusca (dobro mozda ima samo jedan , al necu reci ime
). Znaci samo hrabro i momacki se potruditi , vjerovatno poslije ove tekme izvucemo svi neke pouke i jos vise pojacamo karakter ekipe. Zasluzen poraz poslije jedne teske borbe mi je drazi od hinjske pobjede. Vedo,Sedjo,Pjana,Medo ima sve da povedu za sobom !!!!!!!!!!
A ova pjesmica dole za Dzeku dok se cupa da spliva u City-u , covjek je pod pritiskom i zelim mu da sebi i svima dokaze da je to sto se nadamo da moze biti.Svaka cast Susicu sto ga je postedio !!!!!!!
[youtube][/youtube]

A ova pjesmica dole za Dzeku dok se cupa da spliva u City-u , covjek je pod pritiskom i zelim mu da sebi i svima dokaze da je to sto se nadamo da moze biti.Svaka cast Susicu sto ga je postedio !!!!!!!
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 09 feb 2011, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mravac u timu = jedan gol Mexica njegovom krivicom, i to minimalno.
Napisite link,jer nemam BHT,vise puta sam gledao na JUZNI TV,ako ko zna cijeli link,molio bih da ga objavi.
Hvala,pozdrav
Hvala,pozdrav

ima na ovom linku http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=footballbebek1 je napisao/la:Napisite link,jer nemam BHT,vise puta sam gledao na JUZNI TV,ako ko zna cijeli link,molio bih da ga objavi.
Hvala,pozdrav
-
- Kontakt:
ja neću pisat linkove,ali ti mogu dati par savjeta na kojima ćeš možda,pretpostavljam moći gledat utakmicu,tu prije svega mislim na sport89,rojadirecta,adthe.bebek1 je napisao/la:Napisite link,jer nemam BHT,vise puta sam gledao na JUZNI TV,ako ko zna cijeli link,molio bih da ga objavi.
Hvala,pozdrav
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Virtu4l je napisao/la:Većina nas je u sličnoj situaciji.hordas_Bec je napisao/la:mooomci ja evo sad s posla, kuci vecerati i spavati do 12 (ako budem mogao, jer mi se adrenalin dize ko pred svaku utakmicu) i onda gledati Jednu Jedinu, do 4 ce zavrsiti i onda opet pokusati spavati do 7, pa opet na poso hahaha.. vec sad vidim da ce mi koncentracija sutra biti na najnizem nivou
Samo da nas Chicharito ne uspava oko 3h
Valjda neće

Očekujem paklenu atmosferu na stadionu...molim Boga da pada kiša ili snijeg pa da zatvore krov, kakav bi tad šou nastao...mekse i bošnje kad počnu navijati

FORZA MARŠAL !!!
Teško da će Vedad na klupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
NA PUTU KA STADIONU
http://www.youtube.com/watch?v=rZtedKyX ... r_embedded
Ima nas svuda .... svaka cast ....
mozda neko zna Badeta - Zenica
http://www.youtube.com/watch?v=rZtedKyX ... r_embedded
Ima nas svuda .... svaka cast ....
mozda neko zna Badeta - Zenica
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja sam malo proguglao i nasao sam da ima sutra od 17:00 snimak na BHT ako ti sta znaci.mandraX je napisao/la:vidim pise se gore ko ce gle'at a ko neceSpadam u ove druge /necu gledat/ iz tog' razloga sto moram u 6 na pos'o
nadam se da ce neko upload-ovat snimak negdje (neko je to odavde prije radio) pa da se moze pogledat/download-ovat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mislim da se putem medija pokušava stvoriti euforija, a također mislim da bi mogli vrlo lako da doživimo poraz, a onda bi se putem medija pokušavalo kakiti po svemu i svačemu...
Takve scenarije smo do sada mnogo puta susretali...
Dakle, Sabura malo.
Dakle, Sabura malo.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
Svaka čast toj dijaspori ljudi moji,ali isto tako ovaj klip može se gledati sa više strana,je li nam ovaj htio pokazati ljubav prema zemlji ili to kako on eto ima cvidze i dobro auto,te kao nije mu teško iz jednog američkog u drugi grad i sve to stavit na YT jer bože moj eto svi mi koji nemamo mogućnosti ići ne u Atlantu već u Skoplje gledat reprezentaciju smo jadni ili ne daj bože nismo patriote.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
AYAN je napisao/la:Mislim da se putem medija pokušava stvoriti euforija, a također mislim da bi mogli vrlo lako da doživimo poraz, a onda bi se putem medija pokušavalo kakiti po svemu i svačemu...
Dakle, Sabura malo.
buraz sve mi to znamo al nemoj majke ti crnjaka - da mi je Bogdo da sam u autu sad s rodzakom **** sve medije i poraze ... bitno je nesto drugo

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.