Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ne mogu da vjerujem da ova Iskra igra u Evropi, izgledali su kao da igramo protiv osrednje ekipe iz prve federalke.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nisam jedan od onih koji mjenja misljenje nakon jedne tekme,sto se mene tice daj Boze da nisam upravu,vjerovatno ima nesto u tome kad ga vecina hvali ali njegovo ponasanje od prije me je iritiralo ako cemo pricat iskreno.
-
- Kontakt:
4000-4300 je bilo
Ni vise ni manje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Zna nekad presrati s pricom gdje velica svoje poteze a kada ne ide kako je zamisljeno rijetko kada preuzima odgovornost, vecinom se krive igraci ali vjeruj mi da u ovom trenutku niste mogli dovesti boljeg trenera. Covjek zivi fudbal 24/7zagor1987 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:47Nisam jedan od onih koji mjenja misljenje nakon jedne tekme,sto se mene tice daj Boze da nisam upravu,vjerovatno ima nesto u tome kad ga vecina hvali ali njegovo ponasanje od prije me je iritiralo ako cemo pricat iskreno.
- feniksptica
- Kontakt:
Nema valjanja oduzimanja vremena..i Fedja se promijenio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ne znam zašto ga pljujete, ovo do sad je sve osim za pljuvanja.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jun 2022, 19:31Ovaj Mirzin mali se treba maximalno gurati, mogu se dobre pare uzeti.
Imat će sigurno dobru nadolazeću sezonu.
Lijepo Fedji stoji ova bordo boja 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čini mi se da je u onom podcastu s Bahom fino rekao, dogovor bude da se igra visoki pressing, a na terenu kaže lopta nazad, duboki pasovi, preskakanje sredine. I kako sad da on sam sebe krivi ako nije ispoštovano dogovoreno iz svlačionice?MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:54Zna nekad presrati s pricom gdje velica svoje poteze a kada ne ide kako je zamisljeno rijetko kada preuzima odgovornost, vecinom se krive igraci ali vjeruj mi da u ovom trenutku niste mogli dovesti boljeg trenera. Covjek zivi fudbal 24/7
-
- Kontakt:
Buraz, jedva cekam da vas prvo kolo tresnemo 1:2,da vidim Fedju dinamitasaMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:57Čini mi se da je u onom podcastu s Bahom fino rekao, dogovor bude da se igra visoki pressing, a na terenu kaže lopta nazad, duboki pasovi, preskakanje sredine. I kako sad da on sam sebe krivi ako nije ispoštovano dogovoreno iz svlačionice?MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:54Zna nekad presrati s pricom gdje velica svoje poteze a kada ne ide kako je zamisljeno rijetko kada preuzima odgovornost, vecinom se krive igraci ali vjeruj mi da u ovom trenutku niste mogli dovesti boljeg trenera. Covjek zivi fudbal 24/7

Tuzla City / Sloga Simin Han
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nećete, ne valja vam ništa onaj francuzelvirbaljic je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:01Buraz, jedva cekam da vas prvo kolo tresnemo 1:2,da vidim Fedju dinamitasaMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:57Čini mi se da je u onom podcastu s Bahom fino rekao, dogovor bude da se igra visoki pressing, a na terenu kaže lopta nazad, duboki pasovi, preskakanje sredine. I kako sad da on sam sebe krivi ako nije ispoštovano dogovoreno iz svlačionice?MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:54
Zna nekad presrati s pricom gdje velica svoje poteze a kada ne ide kako je zamisljeno rijetko kada preuzima odgovornost, vecinom se krive igraci ali vjeruj mi da u ovom trenutku niste mogli dovesti boljeg trenera. Covjek zivi fudbal 24/7![]()

Nešto slično kad je Olimpik ili Radnik igrao Evropu ili sad Borac
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Hahaha on zabija dva golaMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:01Nećete, ne valja vam ništa onaj francuzelvirbaljic je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:01Buraz, jedva cekam da vas prvo kolo tresnemo 1:2,da vidim Fedju dinamitasaMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:57
Čini mi se da je u onom podcastu s Bahom fino rekao, dogovor bude da se igra visoki pressing, a na terenu kaže lopta nazad, duboki pasovi, preskakanje sredine. I kako sad da on sam sebe krivi ako nije ispoštovano dogovoreno iz svlačionice?![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Vrhunski dresovi u pitara. 

-
- Kontakt:
I to je pokazatelj kakva im je liga, jos se vi nedavno raspitivali za Basica iz Petrovca, prvi strijelac lige ovo ono.. qrcina liga gdje bi Hebibovic klasa bio
Biće ova sezona jaka pravo
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
-
- Kontakt:
Za te stvari normalno da ne moze ali znao je promasiti postavku utakmice totalno pa nije nikad rekao do mene je. Mislim da vam bez problema moze donijeti duplu krunu, ako ne ove sezone onda sigurno sljedece ide barem jedan trofej.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:57Čini mi se da je u onom podcastu s Bahom fino rekao, dogovor bude da se igra visoki pressing, a na terenu kaže lopta nazad, duboki pasovi, preskakanje sredine. I kako sad da on sam sebe krivi ako nije ispoštovano dogovoreno iz svlačionice?MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:54Zna nekad presrati s pricom gdje velica svoje poteze a kada ne ide kako je zamisljeno rijetko kada preuzima odgovornost, vecinom se krive igraci ali vjeruj mi da u ovom trenutku niste mogli dovesti boljeg trenera. Covjek zivi fudbal 24/7
Da hoće liga bit zanimljiva do kraja, a ne zadnjih 10 kola rekreativno haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Sarajevo po svemu prikazanom = ozbiljnost transfer roka i današnje izdanje ekipe ima pravo da se nada trofeju. Samo se nadam da na kraju neće biti Musić, Gigović etc.
Pričamo o činjenicama. Pare su uložene, vizija i ideja postoje. Ja znam da se koljemo svi u zadnje vrijeme ali kada nešto treba reći pošteno onda je to ovo.
Pričamo o činjenicama. Pare su uložene, vizija i ideja postoje. Ja znam da se koljemo svi u zadnje vrijeme ali kada nešto treba reći pošteno onda je to ovo.
Ti si naša ljubav jedina!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Al kad vam ga Džafić krhne po 90, sa sve proslavom golaelvirbaljic je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:03Hahaha on zabija dva golaMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:01Nećete, ne valja vam ništa onaj francuzelvirbaljic je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:01
Buraz, jedva cekam da vas prvo kolo tresnemo 1:2,da vidim Fedju dinamitasa![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Nema veze Dzafa 1, Renault 2 = 1:2MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:36Al kad vam ga Džafić krhne po 90, sa sve proslavom gola![]()