Kad je Doffo došao u početku sam bio vrlo skeptičan i mislio sam da je u pitanju neki šaner koji konzumira svakakve supstance (valjda ostalo u pamćenju ponašanje Maradone,Kaniđe i ostalih argentinskih igrača) ali poslije se eto ispostavilo da je u pitanju dobar igrač.Zato ne treba nikoga otpisivati odoka na prvu nego sačekati da vrijeme kaže svoje.husrefbeg je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:16I ja sam tog mišljenja. Meni se dopao I onaj Brazilac na probi protiv Sloge Doboj ali struci nije. Pa nisu nam ni Dofo ni Dzafa u početku bili topelvirbaljic je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:11Ja mu nebih sudio na osnovu jedne utakmice. Pustimo ga da dokaze zna ili ne zna, moze ili ne moze.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Totalni amater,to se vidi po govoru njegovog tijela , po trčanju i malom opsegu kretanja.Šta ako čovjeku pozlije? Ko će odgovarati za njega.Prvi zamijenjeni nakon 1. poluvremena(ušao Valderama), ne računajući prisiljenu izmjenu Šukilovića.elvirbaljic je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:51Prva utakmica, jedan treninge sa ekipom, drugi sistem i sredina. Po svemu nabrojanom nije korektno zakljuciti da je/ nije za nas. Ja mu dajem sansu do 2/3 kola, pa onda mogu dati neko misljenje.CityCity je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:46Po meni francuz nije odigrao loše.Daleko bolje od mnogih koji su igrali u drugom poluvremenu.elvirbaljic je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:11
Ja mu nebih sudio na osnovu jedne utakmice. Pustimo ga da dokaze zna ili ne zna, moze ili ne moze.
Ne treba ni Doffa kovati u zvijezde.Kad sve saberemo veliki promet i mala zarada i to na kraju.Po meni on i jeste šaner.Vidjet ćemo ga u Olimpiji.Ne bih me začudilo da otpleše jedno ljeto kod ("Zmajčeka").CityCity je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:53Kad je Doffo došao u početku sam bio vrlo skeptičan i mislio sam da je u pitanju neki šaner koji konzumira svakakve supstance (valjda ostalo u pamćenju ponašanje Maradone,Kaniđe i ostalih argentinskih igrača) ali poslije se eto ispostavilo da je u pitanju dobar igrač.Zato ne treba nikoga otpisivati odoka na prvu nego sačekati da vrijeme kaže svoje.husrefbeg je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:16I ja sam tog mišljenja. Meni se dopao I onaj Brazilac na probi protiv Sloge Doboj ali struci nije. Pa nisu nam ni Dofo ni Dzafa u početku bili topelvirbaljic je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:11
Ja mu nebih sudio na osnovu jedne utakmice. Pustimo ga da dokaze zna ili ne zna, moze ili ne moze.
-
- Kontakt:

tuzlac je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:00Totalni amater,to se vidi po govoru njegovog tijela , po trčanju i malom opsegu kretanja.Šta ako čovjeku pozlije? Ko će odgovarati za njega.Prvi zamijenjeni nakon 1. poluvremena(ušao Valderama), ne računajući prisiljenu izmjenu Šukilovića.elvirbaljic je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:51Prva utakmica, jedan treninge sa ekipom, drugi sistem i sredina. Po svemu nabrojanom nije korektno zakljuciti da je/ nije za nas. Ja mu dajem sansu do 2/3 kola, pa onda mogu dati neko misljenje.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Tako je šefino,"selekcija"!
[url [/url]
[url [/url]
-
- Kontakt:
Tuzla City / Sloga Simin Han
Jel ovo Rudiger ili njegov brat ?
-
- Kontakt:
U pravu si. Statistički gledano ništa posebno nije dao. Samo sebi podigao formu i prodao se. Nije gledao interes kluba. To nam treba biti dobra škola.tuzlac je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:04Ne treba ni Doffa kovati u zvijezde.Kad sve saberemo veliki promet i mala zarada i to na kraju.Po meni on i jeste šaner.Vidjet ćemo ga u Olimpiji.Ne bih me začudilo da otpleše jedno ljeto kod ("Zmajčeka").CityCity je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:53Kad je Doffo došao u početku sam bio vrlo skeptičan i mislio sam da je u pitanju neki šaner koji konzumira svakakve supstance (valjda ostalo u pamćenju ponašanje Maradone,Kaniđe i ostalih argentinskih igrača) ali poslije se eto ispostavilo da je u pitanju dobar igrač.Zato ne treba nikoga otpisivati odoka na prvu nego sačekati da vrijeme kaže svoje.
Ja sam Dofa gotivio jer po mom skromnom mišljenju zna igrati lopte.Tačno je da nikad nije ponovio u potpunosti partiju Zrinjski- TC kad je pretrčao 13km, tačno je da nije se nadavao golova niti je nešto asistirao. Zato je radio ogroman posao koji čisto sumnjam da mogu odraditi Huso i Migi zajedno. Ne vjerujem da će zarađivati u Slo nešto puno više, al je zato liga sređenija nema GigovićaKazlagića i ostale bratije.Ako ovaj veznjak što ga Balja najavljuje bude blizu kvaliteta Dofa onda sa ovim trenerem nebi trebalo biti zime
"Damir Sadiković ovog ljeta će vjerovatno promijeniti klub. Iako ugovor s Cracovijom ima do juna naredne godine, dobio je odriješene ruke da potraži novu sredinu.
Tu informaciju je potvrdio trener poljskog prvoligaša Jacek Zielinski, koji je dodao da bh. vezista (27) trenira s drugim timom i da neće biti uključen u pripreme prve ekipe.
Zasad nije poznato gdje bi Sadiković mogao nastaviti karijeru, ali povratak u Premijer ligu BiH je svakako realna opcija. Na stolu već ima ponudu Tuzla Cityja…"
- Po meni ovaj Sadiković nije rješenje za centralnog veznog.
Tu informaciju je potvrdio trener poljskog prvoligaša Jacek Zielinski, koji je dodao da bh. vezista (27) trenira s drugim timom i da neće biti uključen u pripreme prve ekipe.
Zasad nije poznato gdje bi Sadiković mogao nastaviti karijeru, ali povratak u Premijer ligu BiH je svakako realna opcija. Na stolu već ima ponudu Tuzla Cityja…"
- Po meni ovaj Sadiković nije rješenje za centralnog veznog.
Sutra ćemo vidjeti gdje smo u odnosu na jaceg protivnika. Preko vikenda bi trebalo ozvaničiti ta pojacanja a sutra možda neko bude u sastavu.
Ovaj bi nam odgovarao.
Nikola Bjelos 2022
Najbolji fudbaler Slavije prelazi u Premijer ligu BiH
PREMIJER LIGA BIH24/06/2022 u 19:43 h
Dogovor je skoro postignut
Najbolji fudbaler Slavije Nikola Bjeloš, koji je prošle sezone u 27 odigranih utakmica u Prvoj ligi Republike Srpske postigao 15 golova i bio najbolji fudbaler svoje ekipe, naredne sezone će zaigrati u najjačem rangu fudbala u BiH.
Bjeloš je dogovorio sve uslove saradnje sa jednim premijerligašem i ostalo je još da se potpiše ugovor, ali ime kluba još uvijek nije poznato.
23-godišnji fudbaler koji igra na pozicijama ofanzivnog veznjaka i krila je u dosadašnjoj karijeri igrao za Slaviju i Čelik u Bosni i Hercegovini, a ranije je dvije sezone proveo u praškoj Slaviji, te je kratko nastupao i za srbijanski Zlatibor.
Nikola Bjelos 2022
Najbolji fudbaler Slavije prelazi u Premijer ligu BiH
PREMIJER LIGA BIH24/06/2022 u 19:43 h
Dogovor je skoro postignut
Najbolji fudbaler Slavije Nikola Bjeloš, koji je prošle sezone u 27 odigranih utakmica u Prvoj ligi Republike Srpske postigao 15 golova i bio najbolji fudbaler svoje ekipe, naredne sezone će zaigrati u najjačem rangu fudbala u BiH.
Bjeloš je dogovorio sve uslove saradnje sa jednim premijerligašem i ostalo je još da se potpiše ugovor, ali ime kluba još uvijek nije poznato.
23-godišnji fudbaler koji igra na pozicijama ofanzivnog veznjaka i krila je u dosadašnjoj karijeri igrao za Slaviju i Čelik u Bosni i Hercegovini, a ranije je dvije sezone proveo u praškoj Slaviji, te je kratko nastupao i za srbijanski Zlatibor.
STARTNA POSTAVA PROTIV MARIBORA.
FEJZIĆ,-FEREIRA,ČELIKOVIĆ,ŠUKILOVIĆ,MEHIDIĆ,-KARJAŠEVIĆ-NUKIĆ,MIŠIĆ,MEHANOVIĆ,KUZMANOVIĆ - I SMAJLAGIĆ.
NK MARIBOR:
Bergsen, Milec, Watson, Šoštarič Karić, Sikošek, Makoumbou, Repas, Zugelj, Brnić, Božić, Baturina.
FEJZIĆ,-FEREIRA,ČELIKOVIĆ,ŠUKILOVIĆ,MEHIDIĆ,-KARJAŠEVIĆ-NUKIĆ,MIŠIĆ,MEHANOVIĆ,KUZMANOVIĆ - I SMAJLAGIĆ.
NK MARIBOR:
Bergsen, Milec, Watson, Šoštarič Karić, Sikošek, Makoumbou, Repas, Zugelj, Brnić, Božić, Baturina.
Sviđa mi se ova postava. Gostujuća formacija 5-4-1 iz koje se lako izlazi u napadačku formaciju je po mom mišljenju dobra.Ako neko ima link bio bih zahvalan.
Bilo je 1 000 gledalaca na utakmici.
SMAJLAGIIIIIIIIĆ 1-0

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 jun 2022, 19:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Vrlo dobro odigrano prvo poluvrijeme.Treneru Joviću rešpekt.Od zamjena nemamo neki izbor.Hrkač(oba štopera su nam kartonirani),Mendeš(Mehanović),Burić(Nukić) i Veselinović(Kuzmanović).Šteta bi bilo uvoditi 10 igrača i pokvatiti utakmicu.
Zašto Karić , švicarac,Mešinović? Nukić bek.Ako treba da gubimo da bi vidjeli da oni ne znaju igrati onda u redu.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 jun 2022, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
1-1 -konačno.
Bože Dragi, koga smo mi sve poveli na pripreme.Sramota.
Bože Dragi, koga smo mi sve poveli na pripreme.Sramota.
Mnogo slicno prvoj utakmici... Izmjene nas (ocekivano, jer su djeca u pitanju) ukopaju...
Nadam se ozbiljnim pojacanjima u narednim danima - ne mozes uc u sezonu sa 11 igraca...
Nadam se ozbiljnim pojacanjima u narednim danima - ne mozes uc u sezonu sa 11 igraca...
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 6 gostiju.