Zaboravili su staviti jedan gol haha

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naježio sam se, sveg' mi na dunjaluku.keli je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:44Ma ako Fedja misli da mu treba bek onda nema potrebe diskutovati. Neka radi kako je zamislio a nase je da podrzimo. Ako se po jutru dan poznaje bit ce opet lijep fudbal na kosevu ali ne treba letit visoko ovo je samo jedna pripremna. Drago mi je sto su pojacanja odmah dobro krenula da se napune samopuzdanjem. Nardin 2 gola, Dzafic i Ikic eurogolovi, Tomasevic asistencija. Cirjak korektan. A najvise me raduje sto pored danasnjeg rostera imamo i vjerovatno 3 klase od igraca koja su izostala. Avramovski, Drobarov i Anicic su siguran sam klasa za ovu ligu. Samo ovako nastaviti, korak po korak.
Ja kontam jesam ja pogresno brojao. Na stranu ta greska, ovaj koncept videa mi se sviđa.
JavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:55Zna li neko jel se i inace tokom pauze sklanjaju bas sve one reklame, pa cak i one na jugu, i zastava velika, i nekih konstrukcija sto je bilo pored atletske je rascisceno, da se ne priprema za kakve radove?
Valjalo bi i da se do iza golova pruze LED reklame da zamejene one limove, cak i kupovinom su oni vremenom isplativi, fleksibilniji su za promjene i sl
Tunel zjapi za nekom rekonstrukcijom, kao i dosta stvari, a eto iscekujemo neke vijesti i oko toga
pa nije više potajnoPitar6785 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:59Dali je iko cuo sta je fedja pitan kad je nesto promumljo to je do kluba, i nije nista vise rekao..
Ja kad vidim vakvu igru golove sve bi podpisao staronje al da su ko benko dzafic..hehe
Ja potajno ocekivam dk, nevjerujem da isprdak velezov zrinjski moze ovoj artiljeri kopacke cistit..
Nedizem euforiju i nezelim stvarat pritisak rekao sam nesto umeni govori dupla kruna sa teskim karanhem zrinjskig veleza i zelje mislim 5 i vise golova
Nadat se da imamo jos onu ponudu za belmina treba ga prodat SEHINOVIC je vec sad bolji a i odbranemu nacaju na petra smajheka i olivera kana, moze belmin i na klupu jer samo najbolji trebaju da igraju taman da u ekipi fedjin babo igra
Za Sabanovica jel gotov transfer. Vedo pomogao, blizu ali ne mogu jos nista potvrditi
Odgovorio sam ti jutros, TSC u Sloveniji
Uvijek je dobro imati igrača koji može po potrebi pokriti više mjesta, ali ovo danas je bilo najvjerovatnije jer nije bilo Vlatka i Aničića, u svakom slučaju dobar je bio s obzirom koliko su iz Iskre napadaliSarajevoForza je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:50Objektivac1946 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:47Mislim da je vezni igrač, nešto kao Andrej tipa defanzivni vezniSarajevoForza je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:44
I meni je najviše ličilo na njega, ali zar nije on ofanzivacNeka ga je onda probao na stoperu, nije imao previše posla, ali neka je i on osjetio teren.
Nerealno je govorit ista o tom nakon samo 45 min protiv nizerazredne ekipe. Dobar je, fino dijeli lopte, a djeluje i da ima snage dosta. Al danas su svi redom bili na vrhunskom nivou, tako da...
Sto posto se slažem sa tim da sa razlogom plaćaju, prvi bih ja da imam djecu i da ih vodim, šta se na istoku izgovori to je grijeh i pomisliti. Ali onako, bolje bi bilo da je jedna tribina potpuno popunjena, da je više raje normalne valjda bi i ovih par idiota tobe došlo. Istok sam spomenuo jer se zapad ne vidi na prenosima.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:46Imas ljudi koji s razlogom placaju i skuplje zapad od istoka, to su ljudi vecinom porodica, dijaspora, djeca i sl
Ima nas dovoljno i da istok bude fino popunjen uz ostale tribine, samo da krene taj val pozitivnih stvari bit ce to okej