FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da hocemo satrat onaj TSC, samo zbog Mircevskog 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Ma bolja atmosfera kad se zbije na dvije tribine nego razbacani po citavom stadionu. Samo radi atmosfere nista drugo, cinim se da je orebro gostovao kad je bio zatvoren zapad,nikad bolja atmosfera i navijanje a mozda neki 9000 biloJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:37Zasto mislite da je bitno da se na prijenosu vidi i da "izgleda" popunjenije?
5 milja je 5 milja pa kako god bude rasporedjeno, a ne samo da izgleda. Jel se to trebamo nekome dokazivati na forumu ili fejsbuku? Ajte molim vas![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma dobro stoji sve, al ova prica ne vodi nikuda. Nema smisla nista zatvarat ogranicavat i tjt
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Odmah sam se ovoga sjetio

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eh pa vala baš bi bilo fino s djetetom silom prilika otići na istok i slušati milozvučne ode ljubavi. Neka hvala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ovi dresovi ce biti koristeni samo za ove prijateljske tekme, bice novi.
I Sevelj nas napusta.
I Sevelj nas napusta.
Sve mi znamo.
Koja glupost sevelja pustiti. Momak igra i više nego solidno i jedini na poziciji desnog beka. Plus može igrati stopera i zadnjeg veznog
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sa Levskim je isto tako bilo, samo sjever i istok, drama atmosfera je bilabordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:58Ma bolja atmosfera kad se zbije na dvije tribine nego razbacani po citavom stadionu. Samo radi atmosfere nista drugo, cinim se da je orebro gostovao kad je bio zatvoren zapad,nikad bolja atmosfera i navijanje a mozda neki 9000 biloJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:37Zasto mislite da je bitno da se na prijenosu vidi i da "izgleda" popunjenije?
5 milja je 5 milja pa kako god bude rasporedjeno, a ne samo da izgleda. Jel se to trebamo nekome dokazivati na forumu ili fejsbuku? Ajte molim vas![]()
Da smo kup osvojili ništa od ovog se ne bi desilo 

- napoleon72
- Kontakt:
Bilo je vise od 9, sjever je bio bas ispunjen, oko 5 milja. Plus i istok dobro popunjen. Najmanje 12 je bilo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:58Ma bolja atmosfera kad se zbije na dvije tribine nego razbacani po citavom stadionu. Samo radi atmosfere nista drugo, cinim se da je orebro gostovao kad je bio zatvoren zapad,nikad bolja atmosfera i navijanje a mozda neki 9000 biloJavierBosnia je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:37Zasto mislite da je bitno da se na prijenosu vidi i da "izgleda" popunjenije?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne treba u euforiju padati bezveze. Ok, vidi se razlika ali ovo je prijateljska utakmica, mi nabrijani ko da je sluzbena a ova Iskra bas i ne, a i losa su ekipa prilicno.. Nije ovo mjerilo, bolje jeste ali polako.. Vidim vec neki pisaju po ligi.. Pusti to ba, utakmica za utakmicu pa gdje zavrsimo.
Koliko god ovo lijepo izgledalo, toliko moramo shvatiti da je ovo prva tekma i da je ova Iskra nižerazredna ekipa koja možda ne bi izborila opstanak da igra našu Premijer ligu.
Sve u svemu bilo je uzivanje nakon ovako tmurne sezone.
Sve u svemu bilo je uzivanje nakon ovako tmurne sezone.
Slazem se onakve atomsfere kao protiv Zete i Levskog bi se mogle ponoviti da se zapad zatvori Bgm.
Moze se i pola juga otvoriti za nase bez problema.Eto ti 15 milja glat sto je i dovoljno osim u slucajevima nekih Gladbaha ,Atalanti i slicno.
Moze se i pola juga otvoriti za nase bez problema.Eto ti 15 milja glat sto je i dovoljno osim u slucajevima nekih Gladbaha ,Atalanti i slicno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- napoleon72
- Kontakt:
Ja bih vala Sevelja pustio. Stranac je, na stoperskoj poziciji imamo tri bolje opcije plus akademca, a ako se dovede domaci desni bek, ne bih volio da Sevelj uzima Mulalicu minute rezervnog beka. Mene juce nicim nije ocarao, ,90% lopti je vratio golmanu, kad je probao naprijed kiksao je.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
igrao je stopera ,a ne desnog beka. Ako ce uzeti dobre pare bujrum neka ide, ali cisto sumnjamnapoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 07:49Ja bih vala Sevelja pustio. Stranac je, na stoperskoj poziciji imamo tri bolje opcije plus akademca, a ako se dovede domaci desni bek, ne bih volio da Sevelj uzima Mulalicu minute rezervnog beka. Mene juce nicim nije ocarao, ,90% lopti je vratio golmanu, kad je probao naprijed kiksao je.
FC United Of Manchester !
- napoleon72
- Kontakt:
Igrao juce jer su nam druga dva stopera povrijedjeni. Da se planira koristit kao stoper ne bi se dovodili i Anicic i Drobarov, jedan bi bio dovoljan. Takodje, ako ce se dovest fin desni bek za prve postave, radije bih da mu alternativa bude Mulalic nego Sevelj.FCUM je napisao/la: ↑24 jun 2022, 07:50igrao je stopera ,a ne desnog beka. Ako ce uzeti dobre pare bujrum neka ide, ali cisto sumnjamnapoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 07:49Ja bih vala Sevelja pustio. Stranac je, na stoperskoj poziciji imamo tri bolje opcije plus akademca, a ako se dovede domaci desni bek, ne bih volio da Sevelj uzima Mulalicu minute rezervnog beka. Mene juce nicim nije ocarao, ,90% lopti je vratio golmanu, kad je probao naprijed kiksao je.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda je još rano pričati o tome ali mislim da je mali Mulalić opravdao očekivanja jučer. Ne znam je li to dovoljno da se nađe u prvih 18 ali ako se pokaže na pripremama u Sloveniji ja bi mu obavezno dao priliku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Boljeg nismo imali od Crepulje to sam siguran.A vala nije ni to tesko pored Secerovica,Palica,Pejovica,Adukora,TSS

Sva pojacanja veoma dobra jucer i svi trce ko ludi.Nema vise dodje uzme lovu i hoce nece trcati.Lijepa konkurencija,samo po 2 igraca na svaku poziciju i vidjet ces.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!