Istok bio k'o bombona. Bez ikakve potrebe se demonizira tribina i ljudi koji žive Sarajevo i koji su bili i biće tu i poslije Dudića i Mirvića i petih i desetih. Blago nama ako nam je Istok najveći problem.
Ja sam bio 5 metara od tunela i psovke upućene Kapiću su bile tipa: "e yebi je Riki", apsolutno se ne sjećam nikakvog pominjanja svega mrtvog i živog.
A za brata Tešnjaka, što se tiče Čirjaka samo bih rekao da dugo nismo imali igrača koji sa onoliko lahkoće radi tranziciju. Frajer je vidio i odigrao pasove koje mi s tribine iz mnogo preglednijeg ugla nismo vidjeli. Mislim da će on i Đokan bit' strašna kombinacija.
Mislim da će mali Mulalić kroz godinu, dvije bit' prvi bek ekipe, svaki pas mu je milimetarski precizan i svako utrčavanje u prazan prostor je rezonsko i pravovremeno, kenjajte po Dženi kol'ko hoćete al' je činjenica da imamo najbolju djecu u državi i da se svake sezone pojavi bar jedan igrač dostojan prve postave.
Kad sam se već razasro, moram da pohvalim reakcije po izgubljenoj lopti i odgovornost igrača iz napada u zatvaranju prostora u defanzivi. Nešto što nismo dosad viđali. Jedino je Tomašević par puta zaplivao u ničiju zemlju, al' vjerujem da će se s vremenom to ispeglat'. Mislim da je jedan od najbržih igrača u ligi a onaj centaršut u obrvu Nardinu iz punog šprinta je pored Džafinog i Ivanovog gola po meni potez utakmice.