Padovan je napisao/la: ↑24 jun 2022, 09:30
To se zove sprdanje sa klubom, i da uprava nema jasnu ideju šta želi.
Mi vec dugo godina nemamo jasnu ideju...pun sepet igraca nismo potpisali zbog 5M cjenkanja..
Nikada mi ne bi doveli ni Vlahovica da ON nije htjeo da dodje..
Pelle, Mandragora, Rabiot = 40ak M...De Ligt 80M(nema smisla dati ga za manje)
Ndick i Kostic za 35M-40M
Zaniolo 50M
Ruiz 30M
Cambiaso 8M
25m euros plus Arthur or McKennie – Juventus makes a move for Serie A man Zaniolo
I ovo bi bilo odlicno..rijesis se necega sto ne zelis, dovedes ono sto mislis da ti treba...skeptican sam u vezi Zaniola, mislim da je imao previse povreda..nije da ne valja, ali eto..
CD, dva krila, vezni, bek...win win situacija
Jos se "pise" da bi zamjenili Keana za Paredesa(vrijedi oko 20M)...Ja bi ga volio vidjeti kod nas..
Arthur za Gabriela? Ako se moze sta tu napraviti...sta se ceka? Moze ili ne moze?...Nije da Arsenal nije zainteresovan za Arthura..mada su vec nekih igraca potpisali..vjerujem da ova opcija otpada..
Spominje se i Guillermo Maripan iz Monaca na CD..on je oko 20-25M
Sandro, Danilo, Gatti, Bonucci, Rugani, MDS(ovoga se necemo nikad rijesiti), Cambiaso(kad je vec u prici), Gabriel/Maripan, Ndick
...Ne trebaju nas sva trojica boldanih CD..dvojica
Predpostavljam da Gabriel odpada, mada bi volio njega i Ndicka.
Coulibaly DA..ali hajde se natezi sa onim smecarima iz Napulja...
Zadnja godina ugovora, 31 godina..sta treba?? da damo 50M za njega?? ma daj..

Cisto sumnjam da ovaj uopste ima i zelju doci kod nas...a po pricama, on nam je prioritet broj 1..ma samo zaobidji, ne trosi vrijeme..
Romagnoli???
Pogba, Loc, Zacharia, Ruiz, Paredes, Miretti, Rovella, Fagioli...
Vrlo vjerovatno da ce otici Arthur, McKennie...Rabiota sam vec gore prodao..

Mada mislim da je malo € za njega, ali zadnja mu godina ugovora+usteda plate..
Jorginho je bio u nekim pricama za Demirala...zaboravimo to..
Vlahovic, Chiesa, Kostic, Zaniolo, Cuadrado
Ovdje samo fali zamjena za Vlahovica..ako se ima i moze dovesti nekoga..
Origi iz Liverpoola je bio dostupan za free..plata mu bila oko 3M...nije kalsa, ali bi svejedno bio zamjena..ode u Milan..
Belotti je isto free..
Mislim da bi ovo bilo sasvim solidno..balansiran tim u svim fazama...
Jos imamo ako zatreba: Soule, Jorge(nece ga biti vjerovatno do slijedece godine), Winter, Ake..
Mi se natezemo oko Cambiasa i 8 do 10M...pa valja li ili ne valja?? ako ne valja, produzi dalje...
O Mariji necu ni pocinjati...koje natezanje, koja sprdacina...
Tako radimo godinama...netezemo se oko igraca, nismo sigurni da li je to taj kojeg trebamo, nemamo jasan cilj..