FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kemal Mujarić ok pojačanje čak sam se i nadao njemu, dobro Sejmanoviću je 19 godina tako da dosta mjesta za napredak. Kako god nama treba opet 5 kvalitetnih igrača ne iz nižih rangova nego provjerenih PL igrača. Koliko mi sada desnih krila imamo Mujarić, Sejmanović, Hasanović i Gazivoda?
-
- Kontakt:
Hasanović je veznituzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 20:40Kemal Mujarić ok pojačanje čak sam se i nadao njemu, dobro Sejmanoviću je 19 godina tako da dosta mjesta za napredak. Kako god nama treba opet 5 kvalitetnih igrača ne iz nižih rangova nego provjerenih PL igrača. Koliko mi sada desnih krila imamo Mujarić, Sejmanović, Hasanović i Gazivoda?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Sto se tice "pojacanja" podrska za ove momke, mozda jesu iz prve lige fbih ali ovakve igrace i volim dobra sezona iza njih a zeljni dokazivanja i jos uvijek mladi, Mujaric, Delic, Sejmenovic skroz okej.
Sto se tice Jahe ko trenera to mi je katastrofalan izbor.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Gazivoda ode nazadtuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 20:40Kemal Mujarić ok pojačanje čak sam se i nadao njemu, dobro Sejmanoviću je 19 godina tako da dosta mjesta za napredak. Kako god nama treba opet 5 kvalitetnih igrača ne iz nižih rangova nego provjerenih PL igrača. Koliko mi sada desnih krila imamo Mujarić, Sejmanović, Hasanović i Gazivoda?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Skojevska je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:46Sto se tice "pojacanja" podrska za ove momke, mozda jesu iz prve lige fbih ali ovakve igrace i volim dobra sezona iza njih a zeljni dokazivanja i jos uvijek mladi, Mujaric, Delic, Sejmenovic skroz okej.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cak su i ova pojacanja iz Federalne bolja od trenera kojeg imamo. On ne zna voditi ni ove Federalce.
-
- Kontakt:
Šta će biti sa Ommara, Sattama, Ferreire i Kadrića?ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:48Gazivoda ode nazadtuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 20:40Kemal Mujarić ok pojačanje čak sam se i nadao njemu, dobro Sejmanoviću je 19 godina tako da dosta mjesta za napredak. Kako god nama treba opet 5 kvalitetnih igrača ne iz nižih rangova nego provjerenih PL igrača. Koliko mi sada desnih krila imamo Mujarić, Sejmanović, Hasanović i Gazivoda?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Arapi kuci otisli danas, brazilac u iduca dva dana vjerovatno odlazi isto ili ce ovdje ostati da proba angazman pronacituzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:32Šta će biti sa Ommara, Sattama, Ferreire i Kadrića?ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:48Gazivoda ode nazadtuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 20:40Kemal Mujarić ok pojačanje čak sam se i nadao njemu, dobro Sejmanoviću je 19 godina tako da dosta mjesta za napredak. Kako god nama treba opet 5 kvalitetnih igrača ne iz nižih rangova nego provjerenih PL igrača. Koliko mi sada desnih krila imamo Mujarić, Sejmanović, Hasanović i Gazivoda?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jel nisu zadovoljili ili nasi majstori nemaju marke za njih??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Uredu za Sattama i Ferreiru, ali mi žao za Ommara dobar potencijal, a isto tako sada i da se dovede Komazec ima 35 god. ne možeš ostati tu još samo sa Alicem i Numanovićem. Hoće li otići Kadrić?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:09Arapi kuci otisli danas, brazilac u iduca dva dana vjerovatno odlazi isto ili ce ovdje ostati da proba angazman pronacituzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:32Šta će biti sa Ommara, Sattama, Ferreire i Kadrića?
-
- Kontakt:
Svi navedeni odoše, sutra se najvjerovatnije Jusić i Predragović pridružuju ekipituzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:32Šta će biti sa Ommara, Sattama, Ferreire i Kadrića?ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑23 jun 2022, 21:48Gazivoda ode nazadtuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 20:40Kemal Mujarić ok pojačanje čak sam se i nadao njemu, dobro Sejmanoviću je 19 godina tako da dosta mjesta za napredak. Kako god nama treba opet 5 kvalitetnih igrača ne iz nižih rangova nego provjerenih PL igrača. Koliko mi sada desnih krila imamo Mujarić, Sejmanović, Hasanović i Gazivoda?
Grob te y ebo sta je ovo. Pa nikad gora situacija cini mi se. Bilo je lose i za vrijeme kozlica al ovo je katastrofa.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:34Svi navedeni odoše, sutra se najvjerovatnije Jusić i Predragović pridružuju ekipituzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:32Šta će biti sa Ommara, Sattama, Ferreire i Kadrića?![]()
Tad je bar bilo nekih igraca. Ovo danas. Pa nemas 2 igraca u rosteru da valjaju.
Dupovac da je zelio doci dosao bi. Bokje je i njemu u Igmanu nego kod nas.
Kakav trener takva i ekipa. Cuj Jaha trener

Numanović u Zrinjskom.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:15Uredu za Sattama i Ferreiru, ali mi žao za Ommara dobar potencijal, a isto tako sada i da se dovede Komazec ima 35 god. ne možeš ostati tu još samo sa Alicem i Numanovićem. Hoće li otići Kadrić?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:09Arapi kuci otisli danas, brazilac u iduca dva dana vjerovatno odlazi isto ili ce ovdje ostati da proba angazman pronacituzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:32Šta će biti sa Ommara, Sattama, Ferreire i Kadrića?
-
- Moderator
- Kontakt:
Mujarić odličan izbor. Ne treba biti skeptik kad su u pitanju kvalitetni prvoligaški igrači.
Sejmenović tu i tamo. Kadrić iza sebe nema nikakvu polusezonu u Drugoj ligi Federacije. Mehmedović i ostala djeca za njeg..
Sejmenović tu i tamo. Kadrić iza sebe nema nikakvu polusezonu u Drugoj ligi Federacije. Mehmedović i ostala djeca za njeg..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Beduin
- Kontakt:
Daj Fedora, dokazanu igracinu, uceraj Mehmedovicu i drugim potencijalnim veznjacima.
Daj Jahu (Pice - kratki akcenat na glasu "i", to mu je bio nadimak u 0snovnoj skoli), dokazanog trenera.
Daj Federalnu, dokazano takmicenje gdje mozemo uzeti pehar, hhh.
Daj Jahu (Pice - kratki akcenat na glasu "i", to mu je bio nadimak u 0snovnoj skoli), dokazanog trenera.
Daj Federalnu, dokazano takmicenje gdje mozemo uzeti pehar, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu,ko je taj sta igra nisam upratio da je doso kod nas.Diggle je napisao/la: ↑24 jun 2022, 08:36Numanović u Zrinjskom.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:15Uredu za Sattama i Ferreiru, ali mi žao za Ommara dobar potencijal, a isto tako sada i da se dovede Komazec ima 35 god. ne možeš ostati tu još samo sa Alicem i Numanovićem. Hoće li otići Kadrić?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:09
Arapi kuci otisli danas, brazilac u iduca dva dana vjerovatno odlazi isto ili ce ovdje ostati da proba angazman pronaci
Ovo za trenera je bila samo obicna farsa za javnost, znali su da niko normalan nece doci u ovako lose vodjen klub sa jako siromasnim igrackim kadrom, pretpostavljao sam da ce biti ovaj trener. Uzdam se samo da ce Azmir preuzet na proljece klub. Ovaj dvojac ne moze ni Gornji Rahic voditi....koja razocarenja navijaci i simpatizeri Slobode dozivljavaju iz godine u godinu....tuga.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ma druže, ovo i ja prvi put čujem ne znam je li istina inače ne bih volio jer je veliki talenat i nama potreban igrac. Numanović, 18 godina, napadač.GradKamena2 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 09:59Izvinjavam se na upadu,ko je taj sta igra nisam upratio da je doso kod nas.Diggle je napisao/la: ↑24 jun 2022, 08:36Numanović u Zrinjskom.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:15Uredu za Sattama i Ferreiru, ali mi žao za Ommara dobar potencijal, a isto tako sada i da se dovede Komazec ima 35 god. ne možeš ostati tu još samo sa Alicem i Numanovićem. Hoće li otići Kadrić?
- Probisvjet
- Kontakt:
Staaa jeeee?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Rezervisi nam sezonske u Vranduku
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.