Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ono sto ja znam sve je zavrseno ali ce trebati vremena da se sve pripremi kako bi ulozio I da ce to potrajati
ma kako god brate samo nek se nesto rijesi.. dosta i ove tisine vise haha
Svako ko ocekuje momentalno upumpavanje para, rezultat preko noci i neke igrace, neka prestane pratiti klub.
Tako sam i ja cuo.Ove sezone ce se pokusati izboriti Europa,saniranje dugova i stabilizacija kluba na svim poljima.
tako i treba.. sto meša kaze bitno je stvoriti zdravu sredinu a trofeji ce sami doci..lendra je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:36Tako sam i ja cuo.Ove sezone ce se pokusati izboriti Europa,saniranje dugova i stabilizacija kluba na svim poljima.
U ponedeljak u 19.00CrazySouth1987 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:42Ima li neko tačnu informaciju jel skupstina u ponedjeljak? Nema nikakve zvanične objave kluba uvijek objave ovo je redovna sjednica ne vanredna
A ne znam bruda gdje ce? nece u BIH-a ali znam da cemo 7 milja odstete dobiti
e tugo moja..
grob te hebo, jesi dosadan..... nemogu da vjerujem koliko ti kontriras non stop i kakve gluposti valjas. Upravo ces ti bit taj kad stigne Investor, non stop kritikovat kao sto je jedan momak napisao "sampanjac ekipa" preko Interneta, jer na tekme neides i sa tribina neces moc.Hulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:39Tu priču možete djeci prodavati Al djeci maksimalno do 14 godina. Čuj zavrseno sve al će potrajati koje ste vi ublehe Boze sacuvaj.
Zamisli mozgova koji će povjerovati da se ne može uložiti odmah milion,dva Al to ne znači da si Real i da ćeš osvojiti ligu prvaka.
Koga ba vi lažete mene samo to zanima?
Ma **** levata sto se sa njim zamarasDUVNO1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 12:04grob te hebo, jesi dosadan..... nemogu da vjerujem koliko ti kontriras non stop i kakve gluposti valjas. Upravo ces ti bit taj kad stigne Investor, non stop kritikovat kao sto je jedan momak napisao "sampanjac ekipa" preko Interneta, jer na tekme neides i sa tribina neces moc.Hulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:39Tu priču možete djeci prodavati Al djeci maksimalno do 14 godina. Čuj zavrseno sve al će potrajati koje ste vi ublehe Boze sacuvaj.
Zamisli mozgova koji će povjerovati da se ne može uložiti odmah milion,dva Al to ne znači da si Real i da ćeš osvojiti ligu prvaka.
Investor ce doci i trebat ce nam dosta strpljenja, ako pratis imalo evropski fudabl znat ces da ce minimalno 5 godina trebat da poslozis ekipu za Evropu i nadam se da ce Mesa to predvoditi.
Tako je. Skupstina 27. Juna gdje ce se usvojiti formalne stvari, onda slijedi investitor. To dvoje je naravno povezano.DUVNO1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 12:04grob te hebo, jesi dosadan..... nemogu da vjerujem koliko ti kontriras non stop i kakve gluposti valjas. Upravo ces ti bit taj kad stigne Investor, non stop kritikovat kao sto je jedan momak napisao "sampanjac ekipa" preko Interneta, jer na tekme neides i sa tribina neces moc.Hulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:39Tu priču možete djeci prodavati Al djeci maksimalno do 14 godina. Čuj zavrseno sve al će potrajati koje ste vi ublehe Boze sacuvaj.
Investor ce doci i trebat ce nam dosta strpljenja, ako pratis imalo evropski fudabl znat ces da ce minimalno 5 godina trebat da poslozis ekipu za Evropu i nadam se da ce Mesa to predvoditi.
Tuga Bgm prvo sto ce mali biti mašina, a ovdje ni prilike nije dobio bukvalno... A drugo zato sto ce onaj gdje ode prodat ga poslije za velike pare, a mi prst u uho i godinama tako u krug
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 44 gosta.