Malo baca na Dininu objavu rata korupciji u bh fudbalu.
Kažem, malo.
svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 07:21Gledaj istoka i 5 000
E s kim ja dijelim grad
Pravi mitomani
brate evo nasi smo al mozes li mi objasniti sta si zelio reci ovim komentarom ?svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 07:21Gledaj istoka i 5 000
E s kim ja dijelim grad
Pravi mitomani
I da je 4, to je opet 1500 više od vašeg prosjeka prošle sezone.
Rijec prvak i neko ko je simpatizer veleza.. Nekako nije prirodno!
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 09:17brate evo nasi smo al mozes li mi objasniti sta si zelio reci ovim komentarom ?svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 07:21Gledaj istoka i 5 000
E s kim ja dijelim grad
Pravi mitomani
pa i ja cu prvi u sub ako ikako mogao doci u sarajevo na pripremnu jer sam pozelio..
kakvi su takvi su al vjerujem da su svi oni pozelili tekmu.. znas ti da je 5 milja posjeta mimo derbija bila misaona imenica prosle sezone ?
niko sretniji od mene ne bi bio kad bi u sub protiv igmana bilo i kod nas makar slican broj raje..
imaju oni mnogo vise scena koje su za ismijavanje realno![]()
a ona jucer posjeta na pripremnoj tekmi daleko je od toga da se ismijava..
treba nekad i realno gledati stvari a ne ponasati se kao dijete od 10 godina..
živio ti meni i aminaj da u ponedjeljak prodje sve kako treba pusti malene nek rade sta hoce![]()
![]()
![]()
Jesu li ono vas prozivali za virsle ?OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:23Ne znaju oni sta je to. Jos im one od prosle godine na otkuhavanju.
Ja ba jbt ljudi broje gledaoce umjesto, da se idu prziti na bazen/more i gledati gole guzeShategabri je napisao/la: ↑24 jun 2022, 10:44Oko čega se vi nadyebavate![]()
Da hoće više početi ovo, ubi dosada![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Direktorcic, Doktorinho i 22 gosta.