FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nista dok zvanična ne objavi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
2001 je u opticaju vec dugoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:17Ma milijardu posto je to![]()
Nego pika li se 2001 godiste za ovu sezonu u to zasticeno godiste/bonus igraci?

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- feniksptica
- Kontakt:
16k pregleda golovi od sinoć, fenomenalno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
FK Sarajevo je, kako saznaje SportSport.ba, jako blizu angažmana nekadašnjeg mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Nemanje Nikolića. Ovaj 21-godišnjak je taj koji bi u narednim danima trebao potpisati za tim s Koševa i posao je veoma blizu realizacije.
Nemanja Nikolić će se Sarajevu priključiti na pripremama u Sloveniji.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma top. Mlad, potencijal, nasi papiri, vjerovatno zeljan igre i dokazivanja. Jos jedna opcija za U21 igraca. PodrskaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:16FK Sarajevo je, kako saznaje SportSport.ba, jako blizu angažmana nekadašnjeg mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Nemanje Nikolića. Ovaj 21-godišnjak je taj koji bi u narednim danima trebao potpisati za tim s Koševa i posao je veoma blizu realizacije.
Nemanja Nikolić će se Sarajevu priključiti na pripremama u Sloveniji.

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Stranca Ševelja mijenjamo našim U21, not bad 

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dolaskom Nemanje ubijeđen sam da će doći golman stranac u rotaciji. Ubijeđen sam u to. Naravno računam da i Ševelj ode.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Evidentan je hajp nema šta.Prepoznala je i raja nešto sto treba podrzat.
Pametno samo nastaviti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zasto bi to radili? Dovodili rezervnog golmana stranca. Meni nema smisla nimalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:21Dolaskom Nemanje ubijeđen sam da će doći golman stranac u rotaciji. Ubijeđen sam u to. Naravno računam da i Ševelj ode.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ove sezone je Belmin jedinica, iduće Šahinović, nema smisla trošiti pare na platu stranca koja sigurno ne bi bila mala da bi grijao klupu. Bolje fino jednu bombu pred kraj prelaznog roka kad nekome naša liga ostane jedina opcija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:21Dolaskom Nemanje ubijeđen sam da će doći golman stranac u rotaciji. Ubijeđen sam u to. Naravno računam da i Ševelj ode.
Ma u stvari nek dođe ako hoće i golman stranac, samo da Kanurića nogiramo, ne smijemo ostati samo na njemu i Belminu (računam Šahinovića na posudbi).
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zato sto se ne racuna na Kanurica ozbiljno, a Šahinović će vjerovatno na posudbu u federalnu.keli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:23Zasto bi to radili? Dovodili rezervnog golmana stranca. Meni nema smisla nimalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:21Dolaskom Nemanje ubijeđen sam da će doći golman stranac u rotaciji. Ubijeđen sam u to. Naravno računam da i Ševelj ode.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma video najava sezone, eventualno sezonske. Mislim da nije ništa posebno, nego se trude dignuti marketing pa nam je čudno. Vjerojatno će koristit ovo što sad prikažu za najave pojedinačnih utakmica kasnije.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ako je u vezi stadiona ovo daj nam godišnju i 300 km za istok
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Malo sam se zaigrao brojkama i kada sam oduzeo igrace koji su otisli i dodao ove koji su dosli to sve kad se zavrsi na transfermarketu ako ostanu cijene igraca koje su sad, ekipa ce nam vrijediti oko 7.2M.
Sevelj i Nardin dobit ce ponedeljak novu cijenu.
Pa dobro to se slazem, ali moze se naci golman sa nasim papirima za rotacije. Stranci trebaju biti ozbiljni konkurenti za prvih 11 a ne rotacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:35Zato sto se ne racuna na Kanurica ozbiljno, a Šahinović će vjerovatno na posudbu u federalnu.keli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:23Zasto bi to radili? Dovodili rezervnog golmana stranca. Meni nema smisla nimalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:21
Dolaskom Nemanje ubijeđen sam da će doći golman stranac u rotaciji. Ubijeđen sam u to. Naravno računam da i Ševelj ode.
Kako nema smisla? Ako racunaju na Sahinovica u buducnosti, zasto ga ostavit da bleji na klupi, bolje ga poslati negdje gdje ce imati priliku da stekne iskustvo. A to ko ce biti na klupi kao rezervni golman nije toliko bitno, samo da nije rupa totalna.keli je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:23Zasto bi to radili? Dovodili rezervnog golmana stranca. Meni nema smisla nimalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:21Dolaskom Nemanje ubijeđen sam da će doći golman stranac u rotaciji. Ubijeđen sam u to. Naravno računam da i Ševelj ode.
Sve mi znamo.
- napoleon72
- Kontakt:
Cuj stranog golmana u rotaciji, pa u rotaciji ti moze bit doslovno bilo ko ko se zna bacit na loptu. Belmin lani nije branio protiv Tuzle i protiv Leotara, sve ostale jest. Jednu tekmu u sezoni bih prezivio i s Krosevskim ako treba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JavierBosnia, perodeformero, Proximic, riki46 i 59 gostiju.