Drago mi je i da su naše kone postale toliko nebitan faktor u ovoj ligi da se o njima skoro i ne priča. To su strašno pozitivne stvari

Ti ces ikome ista recfeniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:15Pratilac samo dobrih rezultata Veleza nakon svega post bez uvrede ne zna napisati
Svaka Željina tekma se prati kako u medijima, tako i na tribinama, a vjerujem da znate naš raspored bolje nego svoj. Samo nemojte brukati grad ove sezone, da Posušje ima više navijača na tribinamaMiljacka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:53Drago mi je da je Velež postao jedna od bitnijih tema foruma. I Borac i Zrinjski... Ako ćemo realno sve su to bitniji i jači klubovi lige. Tu su još i moje Sarajevo i često priča o TC uleti.
Drago mi je i da su naše kone postale toliko nebitan faktor u ovoj ligi da se o njima skoro i ne priča. To su strašno pozitivne stvariSve je kako treba biti.
![]()
Je li Osijek ili Rijekasvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:4237 000€ imamo od Osijeka za njega
I bolje da ga Osijek prodaje neg mi
Dok ima ovaj fond solidarnosti
Pusti ti to
Pa niste Vi bezveze udicu bacali ....
Znamo se Pitari
Hehehehe
Bogteyebo svi o fudbalu pričaju, pojačanjima, pripremnim utakmicama, samo ovi još vaze o navijačima, godišnjicama i dave patetikom...Mamba21 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:30Svaka Željina tekma se prati kako u medijima, tako i na tribinama, a vjerujem da znate naš raspored bolje nego svoj. Samo nemojte brukati grad ove sezone, da Posušje ima više navijača na tribinamaMiljacka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:53Drago mi je da je Velež postao jedna od bitnijih tema foruma. I Borac i Zrinjski... Ako ćemo realno sve su to bitniji i jači klubovi lige. Tu su još i moje Sarajevo i često priča o TC uleti.
Drago mi je i da su naše kone postale toliko nebitan faktor u ovoj ligi da se o njima skoro i ne priča. To su strašno pozitivne stvariSve je kako treba biti.
![]()
. Glavobolju treneru Adnanu Jahiću stvorila je i informacija da Sloboda zbog ogromnih dugova prema finansijskim institucijama BiH ne može registrovati igrače iz inostranstva. Zbog tog problema na Tušnju su odlučili da ne potpisuju ugovore sa igračima pristiglim iz Saudijske Arabije iako su obojica pružili dobre partije u dosadašnjem toku priprema.
Također, Klub se zahvalio i Savi Gazivodi, krilnom igraču koji je odigrao solidnih 45 minuta u porazu od Slaven Belupa, te kvalitetnom veznjaku Luis Felipeu. Veznjak iz Brazila bio je najbolji pojedinac Slobode u pripremnoj utakmici u Velikoj, no na put njegovom ostanku na Tušnju ispriječila se klupska administracija i stari dugovi.
Interesantno je da se novi trener Adnan Jahić pohvalno izjasnio o svim igračima, te je izrazio želju da oni ostanu na Tušnju.
Međutim, još jednom se ispriječio dug ovog kluba, koji, prema podacima Porezne uprave FBiH, iznosi oko 3,3 miliona KM
Yebem li gaVanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:44Je li Osijek ili Rijekasvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:4237 000€ imamo od Osijeka za njega
Pusti ti to
Znamo se Pitari
Hehehehe![]()
![]()
![]()
Ima im onaj forumas iz prve ruke info,lik je u upravi i kaze samo strpljenja ceka se nekakvo odobrenje ambasade,jos kazu znas da ambasada sve provjerava nije to sitnica hahah pa oplako sam bukvalno su ovo pisali jbte kakvi likovi. Kako su prije Ceru derpasa dizali u nebo,pojma niko nema ko je Cera oni su znali da Cera ima strasne veze kad se sjetim samo,pa to su najvece komedije od kad je ove lige,pa onda teleprezenta sa Siljkom i Amarom u glavnim ulogama. Fino sam im rekao za Diglisica covjek pojma nema da pregovaraju sa njim,cim su kone pocele da cvile i da prozivaju nas kao kupio mas Mirvic,Nam bla bla odma znas koliko je sati,dok sa druge strane mole Boga da ih uzme bilo ko,oni i dalje nas prozivaju u vezi prodaje uloga u nasem klubu. Zanimljivo,kazu nije Zeljo prazan stan,Sarajevo nema sta da proda itd pa nemaju ni oni sta da prodaju sve im je pod hipotekom i dugova milion,jos sad kad zakuca porezna nakon ovih par mjeseci corona gratis rata bice veseloJVVVST je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:40Rat u Ukrajini, izglasane sankcije Abramovichu, Chelsea poceo trazit kupca, nasao u Americi, izvrsena transakcija od milijardu eura, kupac preuzeo, postavio svoje ljude, krecu u sezonu...
Zeljo nasao fantomskog partnera u Americi 4 mjeseca prije rata, 8 mjeseci kasnije jos pregovara jer "nije lako preuzet klub"![]()
![]()
Sto je najgore ljudi fakat vjeruju u to![]()
Mozda je Francuska 1 liga gdje ide Sabanovic?svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 18:07Yebem li gaVanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:44Je li Osijek ili Rijekasvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 17:42
37 000€ imamo od Osijeka za njega
Pusti ti to
Znamo se Pitari
Hehehehe![]()
![]()
![]()
Al znam sigurno da nije Slaven gdje ode veliki Fanimo
![]()
Pričaš o najgoroj sezoni Sarajeva u zadnjih 10 godina.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jun 2022, 18:05@Miljacka pa dobro, osim par hiljada vise zbog boljeg plasmana, cinjenicno gledano nemate vi bas nekih argumenata da vazite o atomskom fudbalu i rezultatima komsijama nakon prosle sezone![]()
Nek pogleda sve sezone od kad se igra liga vidjece da je Sarajevo uvijek u vrhu i da je ovo jedna od gorih sezona,dok su kone tovarile i na dnu i sredini itdMiljacka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 18:14Pričaš o najgoroj sezoni Sarajeva u zadnjih 10 godina.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jun 2022, 18:05@Miljacka pa dobro, osim par hiljada vise zbog boljeg plasmana, cinjenicno gledano nemate vi bas nekih argumenata da vazite o atomskom fudbalu i rezultatima komsijama nakon prosle sezone![]()
A i u njoj smo igrali finale kupa i koliko toliko se koprcali za četvrto mjesto.
Npr. zadnjih 10 sezona smo apsolutni vladari lige![]()
Ali nisam to ni htio reći, ono što sam htio reći je da mi se strašno sviđa što se na željezničar ne računa ozbiljno u fudbalskom segmentu i što su tu umjesto njih upali neki drugi klubovi, meni lično nimalo ili daleko manje mrski od njih.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, kraljlavova, NazorUso i 38 gostiju.