Kakvu ti raznolikost u postovima imas, od sjaja do ocaja si spreman u roku od 15 min docifarinelli123 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:56Naravno ne bi bilo loše imati jednu klasičnu 9ku za rotaciju ((Može i Moratana neki bizaran način voleo bih ga u Bajernu ))
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Ne znam odakle mi Morata pao napamet, ali nakon inicijalnog odbijanja sam zaključio da bi ipak bio dobar transfer za nas. Ume da igra daleko od gola, ima tehniku, solidno brz za svoju visinu, e sad, finišing mu je kao Lewi 2012, svaki 6. zicer konvertuje u gol, ali dobro.harden je napisao/la: ↑24 jun 2022, 01:05Kakvu ti raznolikost u postovima imas, od sjaja do ocaja si spreman u roku od 15 min docifarinelli123 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:56Naravno ne bi bilo loše imati jednu klasičnu 9ku za rotaciju ((Može i Moratana neki bizaran način voleo bih ga u Bajernu ))
![]()
Nadam se da Braco povremeno baci pogled na ovaj forum
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- HuseinKapetan9
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Momci koliko je realno da nam CR7 dodje ? To bi moglo doci jedino da Lewa ode ali koliko je realno.
Bundesliga bi dobila dosta na promociji, Bayern bi dobio od sponzora tu mnogo,dresovi itd itd.Bilo bi tu dosta lowe od njega i volio bi da se to desi ali ali...
Bundesliga bi dobila dosta na promociji, Bayern bi dobio od sponzora tu mnogo,dresovi itd itd.Bilo bi tu dosta lowe od njega i volio bi da se to desi ali ali...
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Ja sam bas jutros gledao i Kicker na kojeg se ss.ba poziva i ostale stranice koje se bave transferima, i nigdje se Ronaldo sa Bayernom ne povezuje. Po meni obican click bait naslov.
Za ove sto zele zanimljiviju bundesligu sledecih godina bilo bi super da dodje. Hvala Bogu je vjerovatno clickbait.
Nur der FCB
Daj Ronu da i BVB ima sansu za titulu
koji bi to shitshow bio kad bi dosao, FC Hollywood at its best.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako se piše, vi bi bili zadovoljni sa 40 milki + bonusi za Lewata, a ovi daju 35m + bonusi. Dakle, razlika je 5 milki, ne sjećam se da je na ovakvom nivou neki transfer propao zbog tako malog iznosa. Biće zanimljivo vidjeti koji će vam bit nadomjestak za njega, kapitalci otpadaju, žutalji su uzeli Hallera, ....
- HuseinKapetan9
Treba ignorisati izjave Kahna i Hasana, i treba detaljno pratiti sta pisu drugorazredni katalonski novinari
Ima logike
Ima logike
Dajte čovjeka bolanCristiano Ronaldo was offered to FC Bayern through his agents. The Portuguese superstar was open to a move to Germany. Bayern bosses discussed it and decided against a move [@berger_pj, @kerry_hau]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kakav Ronaldo sa 38 kuka budite ozbiljni,ovdje se pravi šampionski tim a ne Embell Riva cirkus.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo jednu sezonu da uživamo u mahanju rukama 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Centre forward
- Kontakt:
Možemo pričat' šta hoćemo al' takav igrač se ne propušta, taman da ima promil šaMse da ga dovedemo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pametne ekipe bi ga propustile. Dao je on svoj max. Igrac koji u izgradnji igre ne daje nista. Box poacher i mahac rukama, sem marketinga nista ne donosi.Centre forward je napisao/la: ↑24 jun 2022, 18:35Možemo pričat' šta hoćemo al' takav igrač se ne propušta, taman da ima promil šaMse da ga dovedemo.
Nur der FCB
Ne bih da ti kvarim raspolozenje, ali nije to bas tako. I provjereni novinari prenose da je stvar samo u tome hoce li stici prava ponuda. Za 50mil on je sigurno bivsi, mozda i za manje.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:00Treba ignorisati izjave Kahna i Hasana, i treba detaljno pratiti sta pisu drugorazredni katalonski novinari
Ima logike![]()
Naravno da moze sve u nekom trenutku puknut, ali mislim da su trenutno puno vece sanse da Lewa ide nego da ostaje.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nemate ni promil, ne sikiraj se.Centre forward je napisao/la: ↑24 jun 2022, 18:35Možemo pričat' šta hoćemo al' takav igrač se ne propušta, taman da ima promil šaMse da ga dovedemo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sve ista lica
isto ko da sam jučer otišo.
pozz svima.
Šta bi od levandovskog, hoće li preći u barcu?
pozz svima.
Šta bi od levandovskog, hoće li preći u barcu?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
otkud tebe majstore
- HuseinKapetan9
Ko je bolji izvor, neki "provjereni novinari" ili Kahn,Hasan,Hainer?Zlaja83 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:22Ne bih da ti kvarim raspolozenje, ali nije to bas tako. I provjereni novinari prenose da je stvar samo u tome hoce li stici prava ponuda. Za 50mil on je sigurno bivsi, mozda i za manje.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 16:00Treba ignorisati izjave Kahna i Hasana, i treba detaljno pratiti sta pisu drugorazredni katalonski novinari
Ima logike![]()
Naravno da moze sve u nekom trenutku puknut, ali mislim da su trenutno puno vece sanse da Lewa ide nego da ostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.