FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pravi zeljovac nema sta
dobro je barem niko nije napisao da je i za ovo Ivkovic kriv.
Dze Kulasin,jel bar skupio utakmica ko Kocevic kod nas? Razvaljuje mali...
- lijevapolutka
- Kontakt:
Enver Kulasin 16 utakmica za prvi tim. Dva nastupa u kupu i 12 utakmica za juniore. Al ti to ne mozes skontati, nemaš kapacitet za to.
moSa ljoŽe
Po 2 minute jjel? Dzesi kontac nisam te prepoznaolijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:42Enver Kulasin 16 utakmica za prvi tim. Dva nastupa u kupu i 12 utakmica za juniore. Al ti to ne mozes skontati, nemaš kapacitet za to.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ja sam mislio da si bezobrazan a ti si jednostavno glupHulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:55Po 2 minute jjel? Dzesi kontac nisam te prepoznaolijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:42Enver Kulasin 16 utakmica za prvi tim. Dva nastupa u kupu i 12 utakmica za juniore. Al ti to ne mozes skontati, nemaš kapacitet za to.![]()
moSa ljoŽe
Valdja vola
- lijevapolutka
- Kontakt:
Aha,a tužnije što ti misliš da si pametanlijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:58Ja sam mislio da si bezobrazan a ti si jednostavno glupHulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:55Po 2 minute jjel? Dzesi kontac nisam te prepoznaolijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:42Enver Kulasin 16 utakmica za prvi tim. Dva nastupa u kupu i 12 utakmica za juniore. Al ti to ne mozes skontati, nemaš kapacitet za to.![]()
- lijevapolutka
- Kontakt:
ŽELJEZNICAR ZA ŽIVOT CIJELI 
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Još primjera tipa, Bakir Brajlović branio za Tuzlu, Bajrić odigrao solidan broj utakmica za Velež,Šošić se na početku povrijedio pa je malo i igrao.lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:42Enver Kulasin 16 utakmica za prvi tim. Dva nastupa u kupu i 12 utakmica za juniore. Al ti to ne mozes skontati, nemaš kapacitet za to.
Pa pitari isforsiraju truta Đokanovića i Pidru i prave od njih neke mega igrače a mi svog najtalentovanijeg igrača pljujemo i prekrižimo. Istim redom će i Kobašević i Mućaj pa će za koju godinu biti HONAAAJ, kuku majko.
Sablja je jedini krivac ako Neriman ode, i njegove nemetode rada s mladim igračima.
U ovoj kaljuga ligi jedini je g. Adžem imao m×da da gurne mlađeg igrača ovo ostalo sve alibi kvazistručnjaci.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Mulalic moze samo biti sporedni krivac, sto mu nije dao veci prostor za igru, i da to bude povod igracu da mu je bolje nastaviti igrati u klubu, ali glavna krivica pripada upravi, jer ona postavlja politiku kluba. Zna li se u koji klub prelazi?StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 jun 2022, 23:17Još primjera tipa, Bakir Brajlović branio za Tuzlu, Bajrić odigrao solidan broj utakmica za Velež,Šošić se na početku povrijedio pa je malo i igrao.lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:42Enver Kulasin 16 utakmica za prvi tim. Dva nastupa u kupu i 12 utakmica za juniore. Al ti to ne mozes skontati, nemaš kapacitet za to.
Pa pitari isforsiraju truta Đokanovića i Pidru i prave od njih neke mega igrače a mi svog najtalentovanijeg igrača pljujemo i prekrižimo. Istim redom će i Kobašević i Mućaj pa će za koju godinu biti HONAAAJ, kuku majko.
Sablja je jedini krivac ako Neriman ode, i njegove nemetode rada s mladim igračima.
U ovoj kaljuga ligi jedini je g. Adžem imao m×da da gurne mlađeg igrača ovo ostalo sve alibi kvazistručnjaci.
Al brate haj molim te samo provjeri kad su ovi pomenuti igraci gore upisivali debi u svojim klubovima.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 jun 2022, 23:17Još primjera tipa, Bakir Brajlović branio za Tuzlu, Bajrić odigrao solidan broj utakmica za Velež,Šošić se na početku povrijedio pa je malo i igrao.lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:42Enver Kulasin 16 utakmica za prvi tim. Dva nastupa u kupu i 12 utakmica za juniore. Al ti to ne mozes skontati, nemaš kapacitet za to.
Pidro sa 20godina
Brajlovic sa 19 godina
A Kocevic je kod nas upisao debi sa 17 godina,ne treba u svima drugima trazit krivca a najmanje u Kocevicu. Zivi bili pa vidjeli sta ce bit i od njeg i njegove karijere. A i mi smo jedni od krivaca jer previse uzdizemo igrace bez razloga,polahko imaju treninzi za dokazivanje pa i utakmice i kad se dokaze daj mu podrsku al opet bez nekog prevelikog uzdizanja jer svi oni rade svoj posao za koji su placeni,a ne mi ih uzdignemo previse i onda oni misle da su veci od kluba.
Igrac, roditelji, savjetnici ko god, se ponasaju kako se ponasaju. Mi trebamo fokusirati sta smo mi ucinili, i realno napisati da smo zakazali. Nije bitno gdje ce Kocevic zavrsiti za 5 godina, da li se vratiti u BiHPL ili nesto vise, nego iskljucivo gledati na njegov potencijal i da li bi Zeljo mogao nesto da napravi od njega, da profitira od toga za nekoliko godina. I da ga prodas u Tursku za 200-300 k ti bi bio u plusu, i to je neki benchmark.Ejnur je napisao/la: ↑24 jun 2022, 23:31Al brate haj molim te samo provjeri kad su ovi pomenuti igraci gore upisivali debi u svojim klubovima.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 jun 2022, 23:17Još primjera tipa, Bakir Brajlović branio za Tuzlu, Bajrić odigrao solidan broj utakmica za Velež,Šošić se na početku povrijedio pa je malo i igrao.lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:42Enver Kulasin 16 utakmica za prvi tim. Dva nastupa u kupu i 12 utakmica za juniore. Al ti to ne mozes skontati, nemaš kapacitet za to.
Pidro sa 20godina
Brajlovic sa 19 godina
A Kocevic je kod nas upisao debi sa 17 godina,ne treba u svima drugima trazit krivca a najmanje u Kocevicu. Zivi bili pa vidjeli sta ce bit i od njeg i njegove karijere. A i mi smo jedni od krivaca jer previse uzdizemo igrace bez razloga,polahko imaju treninzi za dokazivanje pa i utakmice i kad se dokaze daj mu podrsku al opet bez nekog prevelikog uzdizanja jer svi oni rade svoj posao za koji su placeni,a ne mi ih uzdignemo previse i onda oni misle da su veci od kluba.
Krivica je na Upravi i sto se nije na vrijeme opipala teren ili nesto se uradilo. Mali je morao biti sklonjen onog momenta kad se negdje moglo vidjeti da nece potpisati ugovor ili da muti sa nekim, a ne vodati ga po Zlatiboru i pustati da trenira sa prvim timom.
Ali, i to dovoljno govori koliko se pazi na neke stvari i da se sve pusta sudbini.
I ne mogu ovu njegovu suplju po Instagram storijima, izlive neke kao ljubavi sad. Mrs ba!
U ovoj situaciji tacno ne znas koja je strana gora.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sretno momcino u novom klubu da dodjes do repke aBd. A mi se vidimo nekad, valjda kad napunis 33.34. Zeljo za mladje nije sad za sad pa onda ti zauzmi mjesto nekom momku od 18 godina pa nek onda on ode iz zelje dalje i tako u krug. U strasnim smo gov.ima
-
- Kontakt:
Yebo ih Bekric da ih yebo
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Svako ima pravo na stvoj stav i to je okej, ali citajuci pojedine komentare fakat ti padne mrak na oci. U kakvom to samo vi svijetu zivite (pronacice se pojedini) i sta vi mislite ustvari da je Zeljo u 2022. godini? No ovo se desavalo i kad su se famozni trofeji osvajali. Hajradinovic, Gojak i ostali nasi veliki talenti trebali su jelde cekati milost kad ce zaigrati a ne traziti svoju srecu drugojam. Nista ovo nije od jucer tako da ne razumijem zasto se pojedini ovdje isto tako cude sad sto se desava sa Nerimanom...
Kocevic je prihvatio donekle pruzenu ruku Zelji potpisao amaterski ugovor. Da bi nakon toga raznorazni metuzalemi ili ti ga 'legende' imali prednost, da ne spominjem polu-fudbalere poput Resica i slicnim koji su dobijali prostora. Sta treba, potpisati novi ugovor i da ga i ove sezone handre na isti nacin? Kocevic je naravno samo primjer, a igraca poput njega ima koliko hoces. U 2022 godini tebi kostur ekipe cine igraci koji ne mogu disati nakon 20 minuta intenzivnog bh. fudbala.
Sretno momku. Dobit ce priliku da se razvije u pravog fudbalera. Na njemu je da pokaze da li ima kuveta i pameti ili ne. Ako nista tu je PLBIH.
Kocevic je prihvatio donekle pruzenu ruku Zelji potpisao amaterski ugovor. Da bi nakon toga raznorazni metuzalemi ili ti ga 'legende' imali prednost, da ne spominjem polu-fudbalere poput Resica i slicnim koji su dobijali prostora. Sta treba, potpisati novi ugovor i da ga i ove sezone handre na isti nacin? Kocevic je naravno samo primjer, a igraca poput njega ima koliko hoces. U 2022 godini tebi kostur ekipe cine igraci koji ne mogu disati nakon 20 minuta intenzivnog bh. fudbala.
Sretno momku. Dobit ce priliku da se razvije u pravog fudbalera. Na njemu je da pokaze da li ima kuveta i pameti ili ne. Ako nista tu je PLBIH.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.