FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve i da je bilo 20m eura a ne 50m što kaže Javier, sad bi takvo nešto koštalo 70+m. Ali da je lijepo, prelijepo je.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma ovo je za sezonske 100% samo je pitanje da li ce biti nesto od artikala (majica, dres iz prosle sezone) uz kupovinu iste...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma dok kosevo ne bude nase 1/1 ja ne bi marke ulozio u njega. Pa nije ni Ismir budala pa da natkriva stadion koji nije njegov od svojih para. Jedino sto bi uradio i to zajedno sa opstinom to je mjenjanje stolica, ne mogu one zelene sda stolice da gledam ocima. Zelja mi je da se napokon stave bordo i bijele stolice
Napokon da neko kaže da se ništa ne treba ulagati dok vlasnik 1/1 ne postane FK Sarajevoubipara je napisao/la: ↑24 jun 2022, 23:56Ma dok kosevo ne bude nase 1/1 ja ne bi marke ulozio u njega. Pa nije ni Ismir budala pa da natkriva stadion koji nije njegov od svojih para. Jedino sto bi uradio i to zajedno sa opstinom to je mjenjanje stolica, ne mogu one zelene sda stolice da gledam ocima. Zelja mi je da se napokon stave bordo i bijele stolice

12. igrač kluba iz Titove 38b
Apsolutno,ni jedan fening pustiti nek propada mozda se sjete nakon 20 i kusur godina da uloze u gradski stadionHztesanj je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:07Napokon da neko kaže da se ništa ne treba ulagati dok vlasnik 1/1 ne postane FK Sarajevoubipara je napisao/la: ↑24 jun 2022, 23:56Ma dok kosevo ne bude nase 1/1 ja ne bi marke ulozio u njega. Pa nije ni Ismir budala pa da natkriva stadion koji nije njegov od svojih para. Jedino sto bi uradio i to zajedno sa opstinom to je mjenjanje stolica, ne mogu one zelene sda stolice da gledam ocima. Zelja mi je da se napokon stave bordo i bijele stolice![]()
![]()
Bice crno bijele slike loading naredna 3 dana hahaha
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 25 jun 2022, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
Zbog takvog stava i imamo uslove na stadionu kakve imamo.zagor1987 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:16Apsolutno,ni jedan fening pustiti nek propada mozda se sjete nakon 20 i kusur godina da uloze u gradski stadionHztesanj je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:07Napokon da neko kaže da se ništa ne treba ulagati dok vlasnik 1/1 ne postane FK Sarajevoubipara je napisao/la: ↑24 jun 2022, 23:56Ma dok kosevo ne bude nase 1/1 ja ne bi marke ulozio u njega. Pa nije ni Ismir budala pa da natkriva stadion koji nije njegov od svojih para. Jedino sto bi uradio i to zajedno sa opstinom to je mjenjanje stolica, ne mogu one zelene sda stolice da gledam ocima. Zelja mi je da se napokon stave bordo i bijele stolice![]()
![]()
Da li je ovo istina, da je Zrinjski za Bašića dobio 550.000 eura
Ugovor mu važio jos tri godine, ima maltane samo jednu pravu seniorsku sezonu iza sebe i ovu jednu titulu.
Recimo Vladanu Kovacevicu prije prodaje u Rakow, ugovor sa nama važio također tri godine, imao dvije titule i dva kupa, play - off Evropske lige, status najboljeg golmana prvenstva, par puta je bio i na spisku Peteva, a mi za njega dobili 300.000 eura i to sa par mjeseci zakašnjenja.

Ugovor mu važio jos tri godine, ima maltane samo jednu pravu seniorsku sezonu iza sebe i ovu jednu titulu.
Recimo Vladanu Kovacevicu prije prodaje u Rakow, ugovor sa nama važio također tri godine, imao dvije titule i dva kupa, play - off Evropske lige, status najboljeg golmana prvenstva, par puta je bio i na spisku Peteva, a mi za njega dobili 300.000 eura i to sa par mjeseci zakašnjenja.
Dobro, proslo ljeto smo mi bili u losoj situaciji u svakom pogledu. Vladanu vec bilo vrijeme za jacu ligu, a Sabri i kompaniji se nije dala cekati jaca ponuda. Takodjer, golmani inace idu za manje love nego ostale pozicije.Lucas je napisao/la: ↑25 jun 2022, 02:07Da li je ovo istina, da je Zrinjski za Bašića dobio 550.000 eura![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nesposobni ljudi su vodili klub, vidjet cemo sta ce biti na kraju od ove uprave. Mamić bi jednog Kovacevica prodao za 5 miliona eura jos u jacu ligu, zato sam ja uvijek bio za da se dovede on pa bar u funkciju savjetnika.vedinjo98 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 03:14Dobro, proslo ljeto smo mi bili u losoj situaciji u svakom pogledu. Vladanu vec bilo vrijeme za jacu ligu, a Sabri i kompaniji se nije dala cekati jaca ponuda. Takodjer, golmani inace idu za manje love nego ostale pozicije.Lucas je napisao/la: ↑25 jun 2022, 02:07Da li je ovo istina, da je Zrinjski za Bašića dobio 550.000 eura![]()
Stadion... za najvisu kategoriju po uefa standardima zna se koliko kosta 1500 eura po stolici. Znaci ako zelimo stadion od 15 000 mjesta kosta 45 miliona KM. Mada bih zbig simbolike isao na 19460 mjesta. I to nije mnogo novaca. Jeste nama sto radimo za prosjecnu platu ali mi bar ja ne ne ocekujem da Mirvić iskrca pare i kaze evo za stadion. Ocekujem da Klub (uprava) kupi zemljiste za stadion, da digne kredit, da uzme pare iz EU fondova, iz uefa fondova za izgradnju sportskih terena, od Saveza naseg koliko toliko, od kantona, federacije, drzave jer drzava ima Javne pozive, grantove... nije momci to nemoguće samo treba donijeti odluku idemo ga praviti! Parcela gdje ga praviti? Nema vise stadiona po evropi u centrima gradova osim onih starih stadiona koji su tu vec decenijama svi novi stadioni su u suburbiji. Butile što da ne - autoput blizu, blizu aerodrom a i nama blizu doci. Svjedočimo unistavanju želje zbog parcele na kojoj je stadion samo zato jer ih zele matirati da ono neko dobije za DŽ a da zelju ugase - amin.
Gdje ćeš porediti igrača sa brojem 1 i igrača sa brojem 10....Courtois prešao u Real Madrid za 65 milki eura, a odmah nakon njega Hazard 150 milki eura....Lucas je napisao/la: ↑25 jun 2022, 02:07Da li je ovo istina, da je Zrinjski za Bašića dobio 550.000 eura![]()
I to je malo što je Zrinjski dobio. Momak 20 godina,strasna sezona iza njega. Dinamo bi uzeo 5 mil hladno. Problem je naša liga koja je na lošoj reputacijiLucas je napisao/la: ↑25 jun 2022, 02:07Da li je ovo istina, da je Zrinjski za Bašića dobio 550.000 eura![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Samo na mjestu gdje je Koševo. Rekonstrukcija ili novi.ŠTA_JE je napisao/la: ↑25 jun 2022, 07:16Stadion... za najvisu kategoriju po uefa standardima zna se koliko kosta 1500 eura po stolici. Znaci ako zelimo stadion od 15 000 mjesta kosta 45 miliona KM. Mada bih zbig simbolike isao na 19460 mjesta. I to nije mnogo novaca. Jeste nama sto radimo za prosjecnu platu ali mi bar ja ne ne ocekujem da Mirvić iskrca pare i kaze evo za stadion. Ocekujem da Klub (uprava) kupi zemljiste za stadion, da digne kredit, da uzme pare iz EU fondova, iz uefa fondova za izgradnju sportskih terena, od Saveza naseg koliko toliko, od kantona, federacije, drzave jer drzava ima Javne pozive, grantove... nije momci to nemoguće samo treba donijeti odluku idemo ga praviti! Parcela gdje ga praviti? Nema vise stadiona po evropi u centrima gradova osim onih starih stadiona koji su tu vec decenijama svi novi stadioni su u suburbiji. Butile što da ne - autoput blizu, blizu aerodrom a i nama blizu doci. Svjedočimo unistavanju želje zbog parcele na kojoj je stadion samo zato jer ih zele matirati da ono neko dobije za DŽ a da zelju ugase - amin.
FC United Of Manchester !
Ma ovaj moj post ce doktor foruma Napoleon najbolje objasniti, cim ustane 

hoce covjek da kaze da su nasi nesposobni kad su ti transferi,sve se vrti ako ga potpise nekad Real dobit cemo para,Dinamo bi za Kovacevica napravio najskupljeg golmana sa ovih prostoraFCUM je napisao/la: ↑25 jun 2022, 08:16I to je malo što je Zrinjski dobio. Momak 20 godina,strasna sezona iza njega. Dinamo bi uzeo 5 mil hladno. Problem je naša liga koja je na lošoj reputacijiLucas je napisao/la: ↑25 jun 2022, 02:07Da li je ovo istina, da je Zrinjski za Bašića dobio 550.000 eura![]()
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ovo je top ,volim ove neke stvari koje se snime a nisu standardne

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bez veze trener ako ne jeb... majku, Boga i ostale. 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, N3R3D, pierce, riki46 i 72 gosta.