Njega je Feđa odmah otpisao sa Hebibom i ostalim
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mahala sa istoka ne fula

Meni je ok igrač, mislim da bi ovdje mogao igrati konstantno. Sretno...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sevelj se ocito ne uklapa u ono sto Fedja trazi i tjt, da je dobar igrac dobar je.
Otvara se mjesto za stranca, očito će se to popunjavati na golmanskoj poziciji neko sa malo više iskustva
Otvara se mjesto za stranca, očito će se to popunjavati na golmanskoj poziciji neko sa malo više iskustva
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ako ide onda samo za pare. glupo bi bilo da je opet neka posudba.
golman stranac koji nece igrat to je najveca glupost koji moze klub raditi.
golman stranac koji nece igrat to je najveca glupost koji moze klub raditi.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Ne razumijem ovo otpisivanje Ševelja. Momak nam može koristiti na tri pozicije, sigurno je da posjeduje određen kvalitet. Ja bi jos jedino otpisao Kanurica i Kobiljara.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ševelj sam želi da ide, nije mu se ni na pripreme dolazilo, nakon dešavanja u 2./3. mjesecu svi bi. A i u Sarajevo je došao samo zbog Sablića, inače bi završio u HNLu.
Znači nema Ševelja, Jovaševića, Bešića, Kanurića, Hodžića, Konjalića, Dervišagića, Islamovića i Imamovića, te od ranije otpisanih Dupovca, Palića, Šećerovića, Oremuša i Hebibovića. Šabanović nije tu zbog transfera.
Znači nema Ševelja, Jovaševića, Bešića, Kanurića, Hodžića, Konjalića, Dervišagića, Islamovića i Imamovića, te od ranije otpisanih Dupovca, Palića, Šećerovića, Oremuša i Hebibovića. Šabanović nije tu zbog transfera.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JavierBosnia
- Kontakt:
I sa ovog spiska ce moguce 3 ili 4 igrača otpasti, oni koji "vise" su:NisamInSajder je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:42Ševelj sam želi da ide, nije mu se ni na pripreme dolazilo, nakon dešavanja u 2./3. mjesecu svi bi. A i u Sarajevo je došao samo zbog Sablića, inače bi završio u HNLu.
Kenan Lamadžema
Haris Ališah
Irfan Ramić/Enedin Mulalić
Rijad Kobiljar
Šahinović/Šutković u zavisnosti šta se planira sa golmanima (a možda i niko od njih)
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Valjda ćemo uzeti neke pare za sevelja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Šta je sa Jovaševićem zna li neko?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Ma svi ovi raskid ugovora sem Jovasevica.Ne znam sto njega nije poveo,ocekivao sam ga.NisamInSajder je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:42Ševelj sam želi da ide, nije mu se ni na pripreme dolazilo, nakon dešavanja u 2./3. mjesecu svi bi. A i u Sarajevo je došao samo zbog Sablića, inače bi završio u HNLu.
Znaci ovo nam je igracki kadar za sljedecu sezonu:
GK:Dizdarevic,Sahinovic,Sutkovic
LB:Tomasevic,Salcin
CB:Drobarov,Anicic,Trako,Mujakic
RB:Mulalic
DM/CM:Kapic,Cirjak,Djokanovic,Alisah,T.Ramic
AM:Varesanovic,Avramovski,Kobiljar
LW:Suljic,Dzafic,Lamadzema
RW:Ikic,I.Ramic
ST:Mulahusejnovic,Catakovic,Ahmetovic
+Nikolic(RB) i mozda neki golman
Zao mi Sevelja ali realno da ga Dudic hoce zadrzali bi ga bez problema.Valjda dobijemo nesto za njega.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kobiljar nece nevjerujem,bio je na spisku otpisanih od uprave ali Feđa je taj spisak malo promjenio,mislim da je sam negdje rekao da se složio sa 85 % tog spiska koji su mu dali ovaj neki manji dio je on korigovao.Uglavnom njega licno je on ostavioJavierBosnia je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:46I sa ovog spiska ce moguce 3 ili 4 igrača otpasti, oni koji "vise" su:NisamInSajder je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:42Ševelj sam želi da ide, nije mu se ni na pripreme dolazilo, nakon dešavanja u 2./3. mjesecu svi bi. A i u Sarajevo je došao samo zbog Sablića, inače bi završio u HNLu.
Kenan Lamadžema
Haris Ališah
Irfan Ramić/Enedin Mulalić
Rijad Kobiljar
Šahinović/Šutković u zavisnosti šta se planira sa golmanima (a možda i niko od njih)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 jun 2022, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neka Fedja radi sta misli da treba, neka selektuje ekipu i pravi je je za stil igre koji ce da forsira.
Jeste eto mi bolje znamo sto bi mu Sevelj trebao
. Dajte ba ljudi.
Jeste eto mi bolje znamo sto bi mu Sevelj trebao

- FKS -
- napoleon72
- Kontakt:
Vlatko ima laksu povredu, Sevelj pravi transfer, Jovasevic ce najvjerovatnije na posudbu, NN dolazi kao sto sam najavio 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma mladi su ti momci, tesko da sta moze napraviti u ovoj mesarskoj ligi realno treba im malo vise mase pogotovo golmanu i jovasevicu kao i onom mslom ramicu... trebacih u federalku poslat evo Stupacanica idealna za njih.... mozda jos neko od ovih slsbijih ekipa.... ovo sto je otislo dolje uz nikolica mozda jos jedan golman i mislim da je to to... okrenut se pripremama i podrski ekipi... i sad se bazirat na clanske i sezonske... nadat se najboljem.. u prilog nam ide odlican raspored... pogotovo sto borac igra na neutralnom terenu prvo kolo...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Najvažnije je da smo se riješili haman svog škarta i sve one igrače koje smo prizivali da moraju ići su i otišli, osim eto Merse koji je dogovorio s Feđom ulogu u štabu više nego što će bit fudbaler. Ovi koji su došli i koji će doći ne mogu biti gori od ovih koji su otišli. Na tome svaka čast Emiru i Feđi i optimista sam po pitanju sezone pred nama.
Ovo što je otišlo u Sloveniju je otprilike to to + mali Nikolić kao Halidova zamjena. Rosterom na papiru smo najkvalitetniji, vidjet ćemo kako će to u praksi ići. Zrinjski, Tuzla, Borac i Velež će biti umorni na početku sezone od Evrope, treba to iskoristiti i odmah jako startati, uvezati par pobjeda i stvoriti neku zalihu.
Sad je potrebna naša podrška. Da uzmemo sezonske, dresove i da napunimo tribine, donesemo pozitivnu energiju i poguramo ekipu ka tituli koja mora biti imperativ.
Od Ikića i Džafića baš dosta očekujem. Popunjeni smo naprijed nevjerovatnom širinom i kvalitetom.
Ovo što je otišlo u Sloveniju je otprilike to to + mali Nikolić kao Halidova zamjena. Rosterom na papiru smo najkvalitetniji, vidjet ćemo kako će to u praksi ići. Zrinjski, Tuzla, Borac i Velež će biti umorni na početku sezone od Evrope, treba to iskoristiti i odmah jako startati, uvezati par pobjeda i stvoriti neku zalihu.
Sad je potrebna naša podrška. Da uzmemo sezonske, dresove i da napunimo tribine, donesemo pozitivnu energiju i poguramo ekipu ka tituli koja mora biti imperativ.
Od Ikića i Džafića baš dosta očekujem. Popunjeni smo naprijed nevjerovatnom širinom i kvalitetom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da se razumijemo, Dizdarevic je fin potencijal, Sahinovic mozda jos veci, ali nama bi dobar iskusan golman legao pravo. Vrijedilo bi mjesto stranca dati vrhunskom golmanu od 30-tak godina.
Liga je puna slabija i igrači su puno slabiji. Možda se Bašić u beiha ligi čini kao opasan igrač, ali u Dinamu se ne bi puno naigrao.
hoce covjek da kaze da su nasi nesposobni kad su ti transferi,sve se vrti ako ga potpise nekad Real dobit cemo para,Dinamo bi za Kovacevica napravio najskupljeg golmana sa ovih prostora
Možda da je od početka karijere u Dinamu pa bi onda ispao i bolji golman.