Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Znaci stoperski par u novoj sezoni nam je Kulibaly-Rugani. Nije lose.
Samo lagano. Uprava zna sta radi.
Sto se tice De Ligta uzeti pare na vrijeme, jer taj novi ugovor tesko da ce potpisati, momak je i dosao sa ciljem da mu Juventus bude oskocna daska u karijeri, jeste da od njega i nismo imali previse koristi, ali steta bi bilo da ode za 0 .
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
60m+ Werner i dalo bi se razmisliti
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 25 jun 2022, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
45m haahhaahaaaa
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada treba prodavati glavne igrace nama je interesantan i Svabski Ciro Immobile. A kada treba tjerati parazite onda patnja.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Odlaskom Dybale, Morate, Berne, Chiellinija, Keana...imamo 36M za plate da budemo egal sa proslom sezonom..ako odu De Ligt i Rabiot to je jos 19M...ukupno 55M...
Slijedece godine ni pod razno ne produzivati ugovore Cuadradu i Sandru...to je jos 20M..
Imamo mi prostora koliko hoces...samo treba napraviti plan kako i sta.
Ima vec dvije godine da prognoziram Milana za sampiona...dobro, prosle je bilo "preambiciozno" ali ljudi zadnjih 2-3 godine imaju plan..pametno sastavljaju tim, pokrivaju rupe, misle na bududcnost..pisao sam o tome nakon nakon onoga debakla sa 200M potrosenih u nista..
Odlazak Rume i Hakane se nije ni osjetio..kod nas otisao Ronaldo, povrijedio se Chiesa, nema ko da zabije gol, dok Vlahovic nije dosao..
kod njih starkelja Giroud rjesava scudetto..
Nikakav sistem, nista..plan B ne postoji..ma nikakav plan ne postoji..
Sa zavrsetkom prosle sezone, ljudi tacno upola manje placaju igrace...82M(mi 162) Odlazi im 6 igraca i otvara im se 30M za plate da ostanu na 82M.
Mi ako ne utopimo De Ligta onako kako mi hocemo, pa totalni smo levati..on ima ugovor jos dvije godine...Chelsea nam nudi Wernera koji ima 16M platu(9M neto)...pa nismo valjda tolike budale..ima ugovor do 2025, pa nije ni Werner valjda lud da sam sebi skida platu...
Mi ga platiti 16M necemo sigurno..
Njima su otisli Rudiger, Christensen od CD a ostali Silva(37 godina), Sarr, Chalobah...pa ljudi se tu raspadaju, gori im pod nogama...ako ovo ne budemo iskoristili maksimalno, onda stvarno treba istjerati sve iz kluba..
Nema 80-100M za De Ligta, nema produzenja ugovora, slijedece godine tribine..uredno ces primati platu i sjedi..
Nas svaki igrac vrti kako hoce..tome se mora doci u kraj..
Romagnoli je slobodan, jos talijan..
Slijedece godine ni pod razno ne produzivati ugovore Cuadradu i Sandru...to je jos 20M..
Imamo mi prostora koliko hoces...samo treba napraviti plan kako i sta.
Ima vec dvije godine da prognoziram Milana za sampiona...dobro, prosle je bilo "preambiciozno" ali ljudi zadnjih 2-3 godine imaju plan..pametno sastavljaju tim, pokrivaju rupe, misle na bududcnost..pisao sam o tome nakon nakon onoga debakla sa 200M potrosenih u nista..
Odlazak Rume i Hakane se nije ni osjetio..kod nas otisao Ronaldo, povrijedio se Chiesa, nema ko da zabije gol, dok Vlahovic nije dosao..
Nikakav sistem, nista..plan B ne postoji..ma nikakav plan ne postoji..
Sa zavrsetkom prosle sezone, ljudi tacno upola manje placaju igrace...82M(mi 162) Odlazi im 6 igraca i otvara im se 30M za plate da ostanu na 82M.
Mi ako ne utopimo De Ligta onako kako mi hocemo, pa totalni smo levati..on ima ugovor jos dvije godine...Chelsea nam nudi Wernera koji ima 16M platu(9M neto)...pa nismo valjda tolike budale..ima ugovor do 2025, pa nije ni Werner valjda lud da sam sebi skida platu...
Njima su otisli Rudiger, Christensen od CD a ostali Silva(37 godina), Sarr, Chalobah...pa ljudi se tu raspadaju, gori im pod nogama...ako ovo ne budemo iskoristili maksimalno, onda stvarno treba istjerati sve iz kluba..
Ponekad treba uciti i od drugih...kako PSG posla na tribine Rabiota, cijelu godinu...nema zayebancije..tako i mi trebamo sa ponekima..Chelsea are willing to pay €45m (£38m) plus Timo Werner to sign Matthijs de Ligt from Juventus while Hakim Ziyech(6M plata) is in talks with AC Milan, reports Sky in Italy.
Nema 80-100M za De Ligta, nema produzenja ugovora, slijedece godine tribine..uredno ces primati platu i sjedi..
Nas svaki igrac vrti kako hoce..tome se mora doci u kraj..
Romagnoli je slobodan, jos talijan..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Werner 
Kako vjetar puse, najbolje haman vratiti i dybalu i chiellinija 
Koga smo sve vracali, ova dvojica bi bi bili pojacanje par excellance.
Meni je nekako malo i zao ovih nasih sportskih direktora, oni nekako dodju ko komsic u ovoj drzavi, sve bi nesto da urade, a haman ih niko nista ne pita...
Koga smo sve vracali, ova dvojica bi bi bili pojacanje par excellance.
Meni je nekako malo i zao ovih nasih sportskih direktora, oni nekako dodju ko komsic u ovoj drzavi, sve bi nesto da urade, a haman ih niko nista ne pita...
Nema šanse da ce se pristati na ovaj deal... da je paratici odgovoran za transfere on bi ga i prodao za ovaj smijesni deal jer nije znao izvuci dobre cijene ali aribavene je dokazao u zimu da zna dobro prodati igrace i da je u stanju rješavati se pa makar i privremeno smeća koje nam ne treba...
Već dolaze informacije da je Juventus obavjestio Chelsea da traze aktiviranje otkupne klauzule, odnosno vjerujem da bi oni pristali i na 100mil ili cak i 75mil i werner jer svapski morata (iako sam daleko od ljubitelja napadaca bez realizacije) barem moze se koristiti na svim pozicijama u napadu za razliku od spanskog originala, a siguran sam da bi zbog svoje brzine bas bio koristan u Italiji gdje bi se cesto mogao ubacivati sa krila u slobodan prostor (cijenu mu obara i to sto ima ogromnu platu od 10tak mil neto koju mu Juventus ni za 3 zivota ne bi dao uprkos poreskim olaksicama)... a 99% sam siguran da i ako se de ligt ne proda on ce produziti ugovor jer ga zastupa raiolina agencija koja sa Juventusom ima brutalno dobre odnose sto smo upravo nazocili i kod povratka Pogbe za relativno malu platu s obzirom sta je odbio od Uniteda...
Također iskoristiti ove kontakte i tusnuti im rabiota kao znak dobre volje...
Već dolaze informacije da je Juventus obavjestio Chelsea da traze aktiviranje otkupne klauzule, odnosno vjerujem da bi oni pristali i na 100mil ili cak i 75mil i werner jer svapski morata (iako sam daleko od ljubitelja napadaca bez realizacije) barem moze se koristiti na svim pozicijama u napadu za razliku od spanskog originala, a siguran sam da bi zbog svoje brzine bas bio koristan u Italiji gdje bi se cesto mogao ubacivati sa krila u slobodan prostor (cijenu mu obara i to sto ima ogromnu platu od 10tak mil neto koju mu Juventus ni za 3 zivota ne bi dao uprkos poreskim olaksicama)... a 99% sam siguran da i ako se de ligt ne proda on ce produziti ugovor jer ga zastupa raiolina agencija koja sa Juventusom ima brutalno dobre odnose sto smo upravo nazocili i kod povratka Pogbe za relativno malu platu s obzirom sta je odbio od Uniteda...
Također iskoristiti ove kontakte i tusnuti im rabiota kao znak dobre volje...
Ti nisi dobar ako ti je Werner igrac za Juve. Mentalni patuljak.
Nije igrac za Juventus i to sam vec pisao, ali ako je Morata igrao u Juventusu 4 godine moze i ovaj bar 2... i cak bi ovaj bio i bolji jer moze igrati i krila te je tip brzog igraca koji prolaze u Serii A... a da se ne lazemo bilo je i vecih mentalnih patuljaka od Wernera u Juventusu, a nije da ih nema i sada..
Ne moze. Ako prodaju holandjanina ovaj rok prestajem ih pratit.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cudo se ne spominju neki igraci Reala sto nisu odigrali utakmicu godinu dana kao Isco i Asencio. 
Dimarija se zajebava."Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:

Čemu panika,majstor MauriciJo zna sta radi,druga je stvar sto ste vi navikli na metuzalema Paraticija koji bi ga prodo za ovu smijesnu cifru,kod MauriciJa nema zajebavanja sa klubom,jasan odgovor samo kes ili nista
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- IlCapitano
- Kontakt:
Gervinho je napravio karijeru u Serie A samo brzinom. Werner će biti ok. Za te pare teško se može naći bolji univerzalac sa toliko iskustva.
Bitno je keš dio podići dovoljno da se može dovesti dobra zamjena De Ligtu
60m plus Werner sa smanjenom platom nije loše
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma lose ba, Werner je realno qurcina kao i Morata.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ako warner u chelseu nije mogao pogodoti bazen u juventusu neće moći okean da potrefi, tako to kod nas funkcioniše zadnjih godina.
Radije uzeti pare za de lighta nego dovoditi neke poluigrače kao zamjene.
A ne znam koji bi to igrač mijenjao de lighta, ako on ode nama bukvalno treba 3 nova prvotimca u odbrani.
2 štopera i jedan lijevi bek.
Ako to mogu izvesti sa prodajom de lighta onda nemam ništa protiv..ali da ti igrači budu kvalitetni ili bar mladi i perspektivni a ne neki poluproizvodi.
Da ovo rade sa nekim drugim trenerom ne bi imao ništa protiv, jer je prošlo vrijeme kada se igra bazirala na odbrani a gore šta udje.
Medjutim kada znaš da ti je allegri trener a odbrana ti šuplja, a znaš da će se braniti poslije svakog vodstva..onda smo ga popušili odlaskom jedinog igrača koji je neki kvalitet u odbrani.
Radije uzeti pare za de lighta nego dovoditi neke poluigrače kao zamjene.
A ne znam koji bi to igrač mijenjao de lighta, ako on ode nama bukvalno treba 3 nova prvotimca u odbrani.
2 štopera i jedan lijevi bek.
Ako to mogu izvesti sa prodajom de lighta onda nemam ništa protiv..ali da ti igrači budu kvalitetni ili bar mladi i perspektivni a ne neki poluproizvodi.
Da ovo rade sa nekim drugim trenerom ne bi imao ništa protiv, jer je prošlo vrijeme kada se igra bazirala na odbrani a gore šta udje.
Medjutim kada znaš da ti je allegri trener a odbrana ti šuplja, a znaš da će se braniti poslije svakog vodstva..onda smo ga popušili odlaskom jedinog igrača koji je neki kvalitet u odbrani.
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: JuventinoVero i 6 gostiju.