Robert Peric Komsic, Riad Masala…Mamba21 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:18Seid Behram je iz Želje otišao u Reading, pa sad igra u trećoj ligi Hrvatske.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aha, onda si u pravu potpunoMamba21 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:18Seid Behram je iz Želje otišao u Reading, pa sad igra u trećoj ligi Hrvatske.

Za trolu zna @Hulahopka 100%Jugjesamojedan je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:06Zna li neko koji dijelovi Sarajeva su danas zatvoreni i na koji način se može doći do Grbavice, osim pješke, tramvaji ne rade, a ne znam za trolu ?
Meni se cini da ne rade samo linije za i sa Jezera, ostale rade
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@BarbareZeljin, Slazem se sa prvim dijelom tvog posta.
Ovo sto si napisao hajmo se napraviti ludi i 3 godine istrpiti Zeljinu djecu je uglavnom spinovanje ljudi koji ne mogu da shvate da bi u nasoj situaciji bilo bolje da smo isforsirali Kocevica nego sto je Bekric sa 37 godina odigrao 26 utakmica. Ne treba biti puno pametan da se shvati da bi od mladog i talentovanog igraca mogli na kraju dobiti finansijski fin iznos (ako se pokaze). Sta cemo to dobiti od Bekrica? Nista.
Umjesto da tad vidimo kakvi su napadaci iz juniora mi smo gurali mrtve amatere u vidu Vucenovica i Fataia. Cak su i takvi amateri dobili sansu prije njih. To je zalosno..
Ja ne trazim da svi igraci budu iz Zeljine skole, Zeljina djeca ili da moramo forsirati svakog moguceg mladog igraca ali vrijedja mi inteligenciju da u nasoj situaciji i finansijskoj i tada tabelarnoj, (na sredini tabele i ne mozemo ni gore ni dolje) ima prednost igrac od 37 godina a igrac sa 17 bude uglavnom na tribinama a sto je jos gore, skoro citav grad je znao da tog malog vec prate u regionu i mi to na kraju ne znamo iskoristiti..
Ovo sto si napisao hajmo se napraviti ludi i 3 godine istrpiti Zeljinu djecu je uglavnom spinovanje ljudi koji ne mogu da shvate da bi u nasoj situaciji bilo bolje da smo isforsirali Kocevica nego sto je Bekric sa 37 godina odigrao 26 utakmica. Ne treba biti puno pametan da se shvati da bi od mladog i talentovanog igraca mogli na kraju dobiti finansijski fin iznos (ako se pokaze). Sta cemo to dobiti od Bekrica? Nista.
Umjesto da tad vidimo kakvi su napadaci iz juniora mi smo gurali mrtve amatere u vidu Vucenovica i Fataia. Cak su i takvi amateri dobili sansu prije njih. To je zalosno..
Ja ne trazim da svi igraci budu iz Zeljine skole, Zeljina djeca ili da moramo forsirati svakog moguceg mladog igraca ali vrijedja mi inteligenciju da u nasoj situaciji i finansijskoj i tada tabelarnoj, (na sredini tabele i ne mozemo ni gore ni dolje) ima prednost igrac od 37 godina a igrac sa 17 bude uglavnom na tribinama a sto je jos gore, skoro citav grad je znao da tog malog vec prate u regionu i mi to na kraju ne znamo iskoristiti..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
AMAR AMAR OSIM OSIM
-
- Kontakt:
Mozda na sjednici predstave novog kondicionog trenera. Mozda se zato skupljaju
Perić Komšić je igrao u HNL-u, bio prilično standardan u Istri

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- manijacikonjic87
- Kontakt:
- LegendaIvica
- Kontakt:
Brajlovic je bio u TC cigra na golu. Ne treba svakoga pljuvat ko nas napusti isto kao sto ih ne treba dizat u zvijezde.
Hajde danas da konačno čujemo malo Edisa poslije utakmice, jedini smo od ovih ekipa iz prvog dijela tabele koje nisu imali izjavu trenera o pripremama za klupsku stranicu
Pa yebiga bolje mu je igrati u HNL-u nego kod nas. Da je ostao u Želji pitanje gdje bi sad bio, možda i 1. liga FBiH.
Ja apsolutno razumijem odluku mlađih igrača, pogotovo sada Kočevića, ako si najtalentovaniji omladinac i ne možeš dobiti šansu u prvom timu ekipe koja je projektovana za sredinu tabele u BiH, e onda ga yebaji.
Logično da mu je bolje otići u Rijeku, gdje su bolji uslovi za razvijanje, na većem je radaru skauta, pretpostavljam da će možda dobijati i neku stipendiju nešto. Uglavnom bolje mu je igrati u juniorima Rijeke pa taman ništa ne postigao nego da ga yebu naši "stručnjaci".
Da mi imamo neku Bog zna kakvu ekipu, da se borimo za titule, ja bih prvi rekao idi ba Kočeviću u qurac ako hoćeš čekaj svoju šansu ako nećeš idi gdje ti je volja, ali u ovim okolnostima je budalaština tako lako se odreći talentovanog momka.
Gojak je npr. isto otišao iz kluba jer se pričalo da ga treneri šikaniraju, konkretno Amar, ali porediti kvalitet i ciljeve tog Želje sa ovim današnjim je smiješno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Honaj,igraju momci za 800KM, imam obećanje ovih starijih da će pomoći, Dženis dečko iz Župče je ispao korektan honaj, odbio je jače ponude zbog mene. Zvao sam preko 50 igrača niko neće da igra za 800KM.
Eto ukratko.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Želim to u ASMR verzijiStrikeWarzone je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:55Honaj,igraju momci za 800KM, imam obećanje ovih starijih da će pomoći, Dženis dečko iz Župče je ispao korektan honaj, odbio je jače ponude zbog mene. Zvao sam preko 50 igrača niko neće da igra za 800KM.
Eto ukratko.

Momak igra u 2. HNL sa 23 godine, i to se ne moze zvati bilo kakvim uspjehom. Sto se tice Kocevica, otisao je sto su mu vise ponudili novaca, i gledao kratkorocno rijesenje. Bolje mu je bilo da je ostao i vjerujem da bi mogao napraviti fin transfer iz Zelje. Ovako sa 18 godina bez iskustva seniorskog fudbala ide u drugu zemlju i tu pokusava nesto iz pocetka. On je kod njih samo jedan u nizu igraca koji dolaze iz BiH/Albanije/Kosova/Makedonije.Raonffa je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:46Pa yebiga bolje mu je igrati u HNL-u nego kod nas. Da je ostao u Želji pitanje gdje bi sad bio, možda i 1. liga FBiH.
Ja apsolutno razumijem odluku mlađih igrača, pogotovo sada Kočevića, ako si najtalentovaniji omladinac i ne možeš dobiti šansu u prvom timu ekipe koja je projektovana za sredinu tabele u BiH, e onda ga yebaji.
Logično da mu je bolje otići u Rijeku, gdje su bolji uslovi za razvijanje, na većem je radaru skauta, pretpostavljam da će možda dobijati i neku stipendiju nešto. Uglavnom bolje mu je igrati u juniorima Rijeke pa taman ništa ne postigao nego da ga yebu naši "stručnjaci".
Da mi imamo neku Bog zna kakvu ekipu, da se borimo za titule, ja bih prvi rekao idi ba Kočeviću u qurac ako hoćeš čekaj svoju šansu ako nećeš idi gdje ti je volja, ali u ovim okolnostima je budalaština tako lako se odreći talentovanog momka.
Gojak je npr. isto otišao iz kluba jer se pričalo da ga treneri šikaniraju, konkretno Amar, ali porediti kvalitet i ciljeve tog Želje sa ovim današnjim je smiješno.
-
- Kontakt:
Sta bi napravio da je osto završio bi u Goraždu il u Travniku na. Posudbi ko i svi ostali... Nemoj da lažemo mi kad imamo talenta mi ne znamo sta ćemo s cnjim,Tristan10 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:58Momak igra u 2. HNL sa 23 godine, i to se ne moze zvati bilo kakvim uspjehom. Sto se tice Kocevica, otisao je sto su mu vise ponudili novaca, i gledao kratkorocno rijesenje. Bolje mu je bilo da je ostao i vjerujem da bi mogao napraviti fin transfer iz Zelje. Ovako sa 18 godina bez iskustva seniorskog fudbala ide u drugu zemlju i tu pokusava nesto iz pocetka. On je kod njih samo jedan u nizu igraca koji dolaze iz BiH/Albanije/Kosova/Makedonije.Raonffa je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:46Pa yebiga bolje mu je igrati u HNL-u nego kod nas. Da je ostao u Želji pitanje gdje bi sad bio, možda i 1. liga FBiH.
braco je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:56Želim to u ASMR verzijiStrikeWarzone je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:55Honaj,igraju momci za 800KM, imam obećanje ovih starijih da će pomoći, Dženis dečko iz Župče je ispao korektan honaj, odbio je jače ponude zbog mene. Zvao sam preko 50 igrača niko neće da igra za 800KM.
Eto ukratko.![]()
ev ti asmr verzija ne moras cekati izvještaj

Ugovor prvobitni koji su mu nasi ponudili je bio smijesan sa nekim ludim klauzulama..kasnije sta je bilo ne znm, ali sam ubjeden da momak zna da nece dobiti sansu i ocito ne stima na relaciji njega i edisa, cak je jedno vrijeme bio sklonjen iz prve ekipe i vracen za juniore, a sad ide u Rijeku....komotno si mu mogao garantovat da ces ga gurati maximalno i sigurno da bi ostao, ali da li bi iko od nas ostao i da ne napreduje za minimalac, kad moze za bolje uslove itekako napredovati i vise zaraditi..nasa greska i jos jedan igrac u nizu, niko od nas ne zna sta bi bilo sa Madzidom, Kulasinom i slicnim..mozda bi postali duplo bolji igraci, a mozda bi zavrsili ko Mujaga i slicni, ali cinjenica je da se prelako pustaju igraci koji imaju naznaka da bi mogli postati dobri..neshvatljivo je da Dzeno i Vucenovic dobijaju vise sanse nego nase dijete, za koje ce se ispostavi da ide u petoduplo sredeniji klub i ligu i sredinu opcenito..do nas je itekako .Tristan10 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:58Momak igra u 2. HNL sa 23 godine, i to se ne moze zvati bilo kakvim uspjehom. Sto se tice Kocevica, otisao je sto su mu vise ponudili novaca, i gledao kratkorocno rijesenje. Bolje mu je bilo da je ostao i vjerujem da bi mogao napraviti fin transfer iz Zelje. Ovako sa 18 godina bez iskustva seniorskog fudbala ide u drugu zemlju i tu pokusava nesto iz pocetka. On je kod njih samo jedan u nizu igraca koji dolaze iz BiH/Albanije/Kosova/Makedonije.Raonffa je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:46Pa yebiga bolje mu je igrati u HNL-u nego kod nas. Da je ostao u Želji pitanje gdje bi sad bio, možda i 1. liga FBiH.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lekqqq1921, Levin i 38 gostiju.