bio je sad live
treba upitati onog telecom ljubca da nam kaze koji kanal na mojoj tv ovo prenosi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A nzm brate ja lakše podnesem taj psihički umor, još plus svakako nisam sklon stresu. Ali ovo fizikala, hajde da je to osam sati i ćao, već se ostaje dok se posao ne završi......bavarian_bk je napisao/la: ↑25 jun 2022, 08:51Ja sam također u kancelariji većinom, ali 100% sam siguran da bih bio manje umoran da radim neki normalan fizički posao. Pri tome ne mislim kopati kanale cijeli dan.enobarca je napisao/la: ↑25 jun 2022, 08:38Ja sam radio i fizicke poslove a sad radim posao u kancelariji, ne mogu se odluciti sta je teze ali imam osjecaj da sam sad vise iscrpljen nego tad nakon kraja radnog dana, iako sad imam normalno radno vrijeme, tj osam sati dnevno. Kad mi neko kaze briga tebe, samo sjedis na poslu dodje mi da ga nokautiram. Stres i mentalni umor se bas podcjenjuju kod nas, naravno ne kazem da je fizicki umor bezazlen, evo marsal ima problema sa ledjima a mlad momak, znam par osoba koje su na operaciji zbog toga zavrsile a i dalje problem nije rijesen.![]()
Ljepse nego na temi ljepotice
A znaci dan tradicionalne porodice je problem, ali zato:

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.