FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi Svi Svi Svi
Na Sjever !!
Na Sjever !!
Dobrog sam raspolozenja, pa se malo zezam

Nego znam da se raja lagano upeca na husaru imbecila

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jun 2022, 14:02
Bas odlicno zapazanje. Ostao bi trener, ne bi bilo raskida i ovakvog prelaznog roka.
Dakle u zivotu nikad ne znas za sto je sta dobro, osjetio sam ovo i u zivotu.
100%
Na pripreme bez Ševelja, Kanurića, Jovaševića
Jednostavno se moralo ovo desiti da se stvari okrenu na drugu stranu. Opet zahvaljujući Fedji smo i dosli do ovog, uzeo nam kup,. Pitanje je sta bi bilo da smo osvojili, samo sad trebamo svi podržat Dudica i igrače to je sto mi navijači mozemo dati.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Na spisku Feđe Dudića za ovaj dio priprema je 26 nogometaša:
Mersudin Ahmetović, Asmir Suljić, Vlatko Drobarov, Marin Aničić, Hamza Čataković, Rifet Kapić, Nardin Mulahusejnović, Frane Čirjak, Andrej Đokanović, Muharem Trako, Haris Ališah, Irfan Ramić, Enedin Mulalić, Kenan Lamadžema, Dal Varešanović, Tarik Ramić, Nihad Mujakić, Rijad Kobiljar, Adnan Džafić, Nemanja Tomašević, Đani Salčin, Belmin Dizdarević, Ivan Ikić, Muhamed Šahinović, Arman Šutković i Daniel Avramovski.
Nevjerovatno 15(a mozda i 16) momaka iz Akademije, 60% perspektivnih i potencijalne zarade, pa bar 300k€. Uz Ikica, Cirjaka, MulaHusej(i)novica
. Lijepa je ovo poruka za Gosp.Mirvica da nije i da nece ubuduce samo bacat pare u bunar. Nece Gosp.Mirvic profitirati, ali ce biti "vlasnik" skupe i zahtjevne igracke (izvinjavam se, figurativno) koja bi uskoro mogla biti samofinansirajuca i samoodrziva
Mozda sam plagijat, izvinjavam se, ako je tako.

Mersudin Ahmetović, Asmir Suljić, Vlatko Drobarov, Marin Aničić, Hamza Čataković, Rifet Kapić, Nardin Mulahusejnović, Frane Čirjak, Andrej Đokanović, Muharem Trako, Haris Ališah, Irfan Ramić, Enedin Mulalić, Kenan Lamadžema, Dal Varešanović, Tarik Ramić, Nihad Mujakić, Rijad Kobiljar, Adnan Džafić, Nemanja Tomašević, Đani Salčin, Belmin Dizdarević, Ivan Ikić, Muhamed Šahinović, Arman Šutković i Daniel Avramovski.
Nevjerovatno 15(a mozda i 16) momaka iz Akademije, 60% perspektivnih i potencijalne zarade, pa bar 300k€. Uz Ikica, Cirjaka, MulaHusej(i)novica

Mozda sam plagijat, izvinjavam se, ako je tako.

Trener je otišao prije finala kupaSamozdravlje je napisao/la: ↑25 jun 2022, 14:02
Bas odlicno zapazanje. Ostao bi trener, ne bi bilo raskida i ovakvog prelaznog roka.
-
- Kontakt:
Do mene je. Da se izvadim ostao bi DzenoJadnimi je napisao/la: ↑25 jun 2022, 14:52Trener je otišao prije finala kupaSamozdravlje je napisao/la: ↑25 jun 2022, 14:02

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Znaci definitivno Nemanja Nikolic. Opcije na desnom beku dva momka iz akademije. Dva potencijala. Ljepota.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sta je sa Halidom? Još ništa zvanično
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da li ce se neke pare uzeti i na Sevelju? Odlazi iz kluba sigurno cim nije na pripremama
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- belosevic23
- Kontakt:
Imali bi svoj autobusSamozdravlje je napisao/la: ↑25 jun 2022, 14:02

-
- Kontakt:
Sutkovic,Sahinovic i Dizdarevic
Tri golmana na pripremama, sva tri iz Akademije
Da li je to bilo u 77 godina istorije Kluba.
Ocito Adilovic koliko god bio los golman, odlican je trener. Sjecam se komentara kako ga treba tjerati, kao sta on ima pokazati djeci
Tri golmana na pripremama, sva tri iz Akademije

Ocito Adilovic koliko god bio los golman, odlican je trener. Sjecam se komentara kako ga treba tjerati, kao sta on ima pokazati djeci

Nije Adi za ovo zaslužan nego trener golmana u akademiji, školovan momak. Adi je Kanurića na gol stavio prije Belmina.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:33Sutkovic,Sahinovic i Dizdarevic
Tri golmana na pripremama, sva tri iz AkademijeDa li je to bilo u 77 godina istorije Kluba.
Ocito Adilovic koliko god bio los golman, odlican je trener. Sjecam se komentara kako ga treba tjerati, kao sta on ima pokazati djeci![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
23Kmnon46 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:35Nije Adi za ovo zaslužan nego trener golmana u akademiji, školovan momak. Adi je Kanurića na gol stavio prije Belmina.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:33Sutkovic,Sahinovic i Dizdarevic
Tri golmana na pripremama, sva tri iz AkademijeDa li je to bilo u 77 godina istorije Kluba.
Ocito Adilovic koliko god bio los golman, odlican je trener. Sjecam se komentara kako ga treba tjerati, kao sta on ima pokazati djeci![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Onda sam opet zabrljao radi neinformisanosti, a ko je taj trener golmana u Akademijimnon46 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:35Nije Adi za ovo zaslužan nego trener golmana u akademiji, školovan momak. Adi je Kanurića na gol stavio prije Belmina.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:33Sutkovic,Sahinovic i Dizdarevic

Dosta za danas mog prosipanja. Vozdra do sljedeceg puta

Dakle, dva startna beka ce nam biti Nikolić i Tomašević, a njihove rezerve mali Mulalić i Salčin (iskreno, svi ovdje smo mislili da je gledanje Salčina opet na lijevom beku završena prica, al hajd.)
Volio bih da imamo jednu finu i iskusnu rezervu za dvojac Đokanović - Ćirjak, ovako smo ostali na Kapiću koji je tu maltane jucer prvi put zaigrao i malom Ramiću, koji je puno oscilirao prošle sezone. Zato mi je najviše žao što Ševelj odlazi, mogla se fino iskoristiti ta njegova sposobnost da igra na više pozicija.
Volio bih da imamo jednu finu i iskusnu rezervu za dvojac Đokanović - Ćirjak, ovako smo ostali na Kapiću koji je tu maltane jucer prvi put zaigrao i malom Ramiću, koji je puno oscilirao prošle sezone. Zato mi je najviše žao što Ševelj odlazi, mogla se fino iskoristiti ta njegova sposobnost da igra na više pozicija.
Adnan SalmanSamozdravlje je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:43Onda sam opet zabrljao radi neinformisanosti, a ko je taj trener golmana u Akademijimnon46 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:35Nije Adi za ovo zaslužan nego trener golmana u akademiji, školovan momak. Adi je Kanurića na gol stavio prije Belmina.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:33Sutkovic,Sahinovic i Dizdarevic
![]()
![]()
Dosta za danas mog prosipanja. Vozdra do sljedeceg puta![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa u ovom timu Sevelj nije imao zagarantovane minute, tako da je vjerojatno odlučio da ide negdje gdje će sigurno igrati. Mislim da je Feđa računao na njega prije svega jer može zakrpit dosta pozicija. Možda je sličan igrač Zeljkoviću iz Veleža.
Drugi scenarij je da ga Feđa kao ni dosta nas nije dovoljno gledao i nije znao s čim raspolaže da bi ga odmah u startu prekrižio, a nakon ovih uvodnih dana priprema odlučio da za stranca nije dovoljno dobar.
Drugi scenarij je da ga Feđa kao ni dosta nas nije dovoljno gledao i nije znao s čim raspolaže da bi ga odmah u startu prekrižio, a nakon ovih uvodnih dana priprema odlučio da za stranca nije dovoljno dobar.
Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Haksss, r3m1 i 70 gostiju.