Ponašaš se bahato dok misliš da ljude sa zapadne obale Mostara zanima Velež i bilo šta u vezi Veleža. Imali smo mi svoje obljetnice, proslave titula, kupova, nešto o čemu vi sanjate, prema tome zašto da ikog od nas zanima vaša proslava? Slavi šta hoćeš, ne zanima me, al nemoj provocirati.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:24Ja se ne dizem, niti se bahato ponasam, ali posebno se trudim i da ne falsifikujem i ne lazemRondoMo je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:16Pa bola samo te godišnjice i možete slavit, kako te stid nije ikome ovdje išta pisat. Jedan trofej u 30 godina pustili priču ko da su Real Madrid, na zemlju se spustite.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:10
bas to, hocel uskoro 200ta godisnjica, sta je to samo par papira se ispravi, pokoji pecat i aaajmooo
ako vam dosadi taj klub, javi se da ti povoljno iskopam jos stariji da ga ozivite![]()
I da, kad smo već o klubovima i njihovoj povijesti, nastavi da živiš u zabludi da navijaš za onaj isti Velež od prije rata, jer da je onaj isti Velež vodila šaka pijaćara, bodrila šaka pijaćara koji sada stoje iza ovog Veleža, ne bi osvajali kup Maršala već bi igrali županijsku vjerovatno. Lijep pozdrav.