1. HNL
-
- Kontakt:
Re: 1. HNL
Bosko Sutalo i sluzbeno novi igrac Dinama
Dinamo je ubacio u brzinu vise... Sutalo, Ljubicic, Drmic, vjerujem da nece stati na ovome
Dinamo je ubacio u brzinu vise... Sutalo, Ljubicic, Drmic, vjerujem da nece stati na ovome
Ma mogu dovesti i Modrića(lažova koji štiti kriminalce na sudu) al' đaba im,Hajduk ce ih pomest ove godine i to je jedina istina!!!MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:23Bosko Sutalo i sluzbeno novi igrac Dinama
Samo kupujte dinamovci,strah je đava,što bi rekli dalmoši.
HŽV
-
- Kontakt:
Po ovim dolascima u Dinamo vidi se da su u strahu od Hajduka
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Srebrenko je napisao/la: ↑22 jun 2022, 15:41Ma mogu dovesti i Modrića(lažova koji štiti kriminalce na sudu) al' đaba im,Hajduk ce ih pomest ove godine i to je jedina istina!!!MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:23Bosko Sutalo i sluzbeno novi igrac Dinama
Samo kupujte dinamovci,strah je đava,što bi rekli dalmoši.
HŽV

audere est facere!
-
- Kontakt:
Vidjet ćemo sve vrlo uskoro. Uostalom superkup je blizu, već 9.7.
-
- Kontakt:
Kalinić
Sahiti Krovinović Livaja
Grgić Bradarić
Melnjak Elez Borevković Mikanović
Kalinić
Ovako će to vjerojatno izgledati, ova momčad nije daleko od Dinamove s novim pojačanjima, a Hajduk je jači na poziciji trenera.
Sahiti Krovinović Livaja
Grgić Bradarić
Melnjak Elez Borevković Mikanović
Kalinić
Ovako će to vjerojatno izgledati, ova momčad nije daleko od Dinamove s novim pojačanjima, a Hajduk je jači na poziciji trenera.
-
- Kontakt:
Bradaric je vjerovatno zelja i ljudi u klubu i svih navijaca 
Vidjet cemo, ali vise mislim da Niko ima nekog drugog asa u rukavu za kojeg ne zna nitko osim njega i Lukse hah
Vidjet cemo, ali vise mislim da Niko ima nekog drugog asa u rukavu za kojeg ne zna nitko osim njega i Lukse hah
-
- Kontakt:
Rijeka bas ima fetis na ove igrace sto su u real life navijaci Hajduka
Pavlovic je prije utakmice finala kupa bio kraj mene, zestoki hajdukovac
Pavlovic je prije utakmice finala kupa bio kraj mene, zestoki hajdukovac
Ma aJduk nije konkurencija.
Pojačanja dolaze zbog europe
Pojačanja dolaze zbog europe
Ja sam mislio da se prica o Domagoju Bradaricu koji bi sigurno bio top pojacanje a ono onaj propali Bradaric sta igra kod nekih Arapa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Ne bih volio Filipa Bradarića u Hajduku, nadam se nekom strancu na toj poziciji
-
- Kontakt:
Ma iskopat će oni nekoga, ne sumnjam. Sada kada dođe novi igrač, 99% si siguran da neće biti flop obzirom koliko su pogodili s ovima do sada.
-
- Kontakt:
Filip Bradarić ako je na onoj razini igara iz Rijeke je top igrač i bio bi pojačanje,ali pitanje je sad na kakvoj je razini ipak je već 2 godine tamo u Arabiji.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
- Ouagadougou
- Kontakt:
F. Bradarić ima ogromnu plaću u Arabiji, iznenadilo bi me da je on trenutno opcija za dolazak u Hajduk. Morao bi se odreći puno više novca nego što se naprimjer odrekao Livaja u Grčkoj. Plus uz to ima ugovor na još 2 godine... Ali nikad ne znaš sa onim mangupima Nikom i Lukšom, možda nas još jednom iznenade.
F.Bradarić nije pojačanje za Hajduk,možda za Rijeku!
Yebo njega....nego kontam ove godine na izborima za NO Hajduka ću podržati trenutnu postavu,rade dobar posao!!
Yebo njega....nego kontam ove godine na izborima za NO Hajduka ću podržati trenutnu postavu,rade dobar posao!!
-
- Kontakt:
Ljubo posudba u LASK.
Odlično da dobije samopouzdanja.
-
- Kontakt:
Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:07Ljubo posudba u LASK.
Ako nema otkupne klauzule onda u redu... Ali sve se bojim da je ima, ne vidim svrhu da uzmu mladog igraca samo na posudbu, i to takvog koji ima velike probleme sa realizacijom
-
- Kontakt:
Ipak postoji mogućnost otkupa...MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:51Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:07Ljubo posudba u LASK.
Ako nema otkupne klauzule onda u redu... Ali sve se bojim da je ima, ne vidim svrhu da uzmu mladog igraca samo na posudbu, i to takvog koji ima velike probleme sa realizacijom
-
- Kontakt:
lokalpatriota je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:26Ipak postoji mogućnost otkupa...MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:51Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:07Ljubo posudba u LASK.

Mali mi je neopisivo drag igrac jer zivi Hajduk, a ovo vjerovatno znaci i neka ne bas velika odsteta... Steta, mislim svakako da bi mu bolje dosla posudba u npr Istru ili Varazdin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.