Veci rivalitet Vrbanjusa vs Vratnik

Veci rivalitet Vrbanjusa vs Vratnik
Mojne Gumenu Glavu vrijeđati.. on se barem u žari presvlačio.
To je vanjin kolega pazi kako ga nazivas
Iskusni su to veznjaci.
Osim što ne znaš brojati, ne znaš ništa ni o budžetima. Prestani lagati ovaj napaćeni forum.miki651 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 19:112,5 miliona u jednoj sezoni direktno iz budžeta federacije za velež.Espiritosanto je napisao/la: ↑25 jun 2022, 19:07Sponzorišu ih eronet, elektroprivreda,vodovod a najveći im sponzor godinama bio aluminij.nekoIzMostara je napisao/la: ↑25 jun 2022, 19:03
Dokaz de sa razlogom prozvani falsifikatori i mitomani svega, a samim tim i losi matematicari. A i ovaj neboldirani dio je takoder mitomanija, s obzirom da i vi uzimate godinama pare iz budzeta![]()
Nema šta sve privatne firme![]()
Dosta vas je bilo niste dzaba najposjeceniji tim. Visticu i onog jos jednog zaboravio sam kako se zove,sto nisu odigrali ni jedan mec kazu poslali vam ljudi da platite odstetu?svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 20:39FK Željezničar - FK Igman Konjic 2:0 (0:0)
Stadion: Grbavica
Gledalaca: 500
Sudija: Deni Ćatibović (Sarajevo)
Strijelci: 1:0 - Gasal (51), 2:0 - Beganović (72)
Žuti kartoni: Mahmić, Alagić (Igman)
FK Željezničar: Bender (46. Muftić), Galić (53. Šehić), Malić (46. Vego), Kosorić (53. Drina), Cocalić (61. Musić), Beća (53. Hodžić), Mekić (61. Mućaj), Štilić (61. Bekrić), Subašić (46. Gasal), Santos (61. Kobašević), Beganović. Trener: Edis Mulalić.
FK Igman Konjic: Ćeman, Tukić, Duraković, Velić, Mahmić, Bešagić, Drljević, Bibić, Kašić, Jakupović, Ramić. Trener: Adnan Elezović. Za Igman su u drugom poluvremenu igrali: Pajaziti, Mandžuka, Hrelja, Ljuca, Blagojević, Sabljica, Alagić, Hebibović.
Ja se izvinjavam
Ovo GLEDALACA fali jedna 0
7000 na utakmici. Ovo je rekord za prijateljsku
Ne lupajte,bilo ih je bar 8k danas.Znatno vise nego nas neki dan.Jos danas vikend,ljudi odvajali od izleta i rostilja da bi dosli.Lako je nama radni dan otici sa posla
pokosit tribine
Skup benzin za trimere. Zadnji put ponosili kad je benzin bio 1,5
Trenutno korisnika/ca: Balorda, itatabisine i 17 gostiju.