Ne, ne. mi u Bosni i Hercegovini se trebamo paziti takvih gamadi kao što si ti, koji bi državu prodali za šaku jada. Vi nazivate Bošnjake islamske vjeroispovijesti vehabijama. Najgori ste šljam, komunjare.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 25 jun 2022, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
- HuseinKapetan9
Nisam znao da i babuka Chapman glasa za sda,sad si mi jos vise dragChapman1886 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 20:57Jade jadne koje su dozvolile ovaj šejtansko haramski kićeraj festival, festival sotone i bolesnika.. Zapamtite sarajlije pa nagradite na jesen...
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Znaci ako se ne slažem sa nečim trebam otići iz te države ? Kakvo je to razmišljanje ?
Osim tvoji standardni kompleksi od svega sto dolazi iz dijaspore.
Kad neko potegne zemljotres u raspravama odmah se ospem, zemljotres koji ubije djevojku sa iftara i teravije (Stolac), a ne dohvati Izrael ili nekog koga "bi trebalo".
Boze sacuvaj! Upravo pogledao, zena ili Ramiz prica o gay roditeljima, spinuje cijelo vrijeme pricu, nivo komunikacije na najgorem mogućem nacinu, na svaki argument odgovara bahato, cijelu pricu prebacuje na uvrede itd..
Max Allegri
Strašno.
Kaže bio/la je imam u džamiji ali bez medrese
Vjerujem da je većini ovdje i ovo normalno i ne šteti nikome.
Zadnja izmjena: tm01hzne3, dana/u 25 jun 2022, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ASD
- Kontakt:
Naravno da ne.jasmin10 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:00Znaci ako se ne slažem sa nečim trebam otići iz te države ? Kakvo je to razmišljanje ?
Osim tvoji standardni kompleksi od svega sto dolazi iz dijaspore.
Ali ako neko ne može prešutiti to ovdje i toliko je protiv, a tamo gdje živi i gdje je otišao svojom voljom a znao je da to ima tamo može, taj neko ima problem s mozgom.
Ja recimo, znam da u Afganistanu žene nemaju nikakva prava, i protiv sam toga. Ne bih nikad otišao živjeti tamo.
mrzim komunjare koliko i ove teroriste, a koliko znam ti nisi u bosni tako da uzivaj u njemackim prajdovima i crkni od mukePensioner26 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 20:59Ne, ne. mi u Bosni i Hercegovini se trebamo paziti takvih gamadi kao što si ti, koji bi državu prodali za šaku jada. Vi nazivate Bošnjake islamske vjeroispovijesti vehabijama. Najgori ste šljam, komunjare.
logicno da je i chapman ovakav, kakva skupina strucnjaka
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ooooooooo Bosna je sampion ooooooOtelo je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:12https://www.klix.ba/magazin/muzika/vece ... ook+status
Vi ste, vi ste ponos nacije![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Necete pretvorit Bosnu u islamsku drzavu djaba vam.
Zakoni u ovoj drzavi se nece odredjivati po tome sta kaze vjera niti ce svi ljudi tako zivjet
Zakoni u ovoj drzavi se nece odredjivati po tome sta kaze vjera niti ce svi ljudi tako zivjet
i onda plaču kad im govore sa zapada da su teroristi i da je bih leglo ekstremista, bas cudno
Ten toes, I done laps in the trench
Ko ne pjeva mrzi Bosnu, hej, hej, hejStevieG8 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:14Ooooooooo Bosna je sampion ooooooOtelo je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:12https://www.klix.ba/magazin/muzika/vece ... ook+status
Vi ste, vi ste ponos nacije![]()
Ili moraju u Beogradu: "Ko ne peva mrzi Bosnu"?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HuseinKapetan9
“Ja sam čovjek vjernik. Ja smatram da je Bog sveznajući. Apsolutan. Smatram da se ne može reći ‘Bog sve zna ali je ovdje malo pogriješio pa ćemo mi popraviti’. Za mene kao vjernika Bog je upravu, ono što piše u svetoj knjizi za mene je iznad zakona.”
-Bakir Izetbegović
-Bakir Izetbegović
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bake je cisti pagan. ni V od vjernika.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:23“Ja sam čovjek vjernik. Ja smatram da je Bog sveznajući. Apsolutan. Smatram da se ne može reći ‘Bog sve zna ali je ovdje malo pogriješio pa ćemo mi popraviti’. Za mene kao vjernika Bog je upravu, ono što piše u svetoj knjizi za mene je iznad zakona.”
-Bakir Izetbegović
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Niko ne moze plakati kada je ta konstatacija izmisljena u tvojoj glavici, realnost i statistika kazu da na tzv razvijenom zapadu imamo masovne pucnjave i teroristicke napade, u Pizdarijusovoj Austriji masovno gaženje ljudi prije koju godinu, a u BiH tipa 2 ozbiljnija slucaja od rata sto je i očekivano. Hajde se ponovo dogovori sa Pizdarijusom i Melom o novoj koski.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- HuseinKapetan9
Boljeg politicara od Bakira nemamoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:25Bake je cisti pagan. ni V od vjernika.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:23“Ja sam čovjek vjernik. Ja smatram da je Bog sveznajući. Apsolutan. Smatram da se ne može reći ‘Bog sve zna ali je ovdje malo pogriješio pa ćemo mi popraviti’. Za mene kao vjernika Bog je upravu, ono što piše u svetoj knjizi za mene je iznad zakona.”
-Bakir Izetbegović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno, to je ta vrijednost.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ASD ne slažeš se ni da ti vlada SDA, pa si i dalje u Bosni. Zašto ne odeš negdje gdje ti odgovara politika ?
- ASD
- Kontakt:
Pa većina tih što tamo to rade su uglavnom migranti ili djeca migranata.Pogba je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:26Niko ne moze plakati kada je ta konstatacija izmisljena u tvojoj glavici, realnost i statistika kazu da na tzv razvijenom zapadu imamo masovne pucnjave i teroristicke napade, u Pizdarijusovoj Austriji masovno gaženje ljudi prije koju godinu, a u BiH tipa 2 ozbiljnija slucaja od rata sto je i očekivano. Hajde se ponovo dogovori sa Pizdarijusom i Melom o novoj koski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.