FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo nek se serenda pa **** li ga 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tacno,i doveli Mandica umjesto Dzafica i umjesto Anicica uzeli Senića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:53Netačno, nego Džafić i Aničić. Ikića ni nisu zanimale pare, da jesu, otišao bi prvenstveno u Litvaniju. Bitno je momku da ima dobru minutažu, a mi smo baš loše pokriveni bili na desnom krilu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Naletih na komentar na fb da ce se semafor radit ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

Alisah ko trokrilni ormar
Momak ima konstituciju
A kad sam ga vidio zimus da trci na Igmanu po onom snijegu bas mi je porastao u ocima
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BegovicRamiz
- Kontakt:
dokaz da su im oni izraelci prodavaci magle a busaju se nekim stotinama miliona euramiky_hz je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:56Tacno,i doveli Mandica umjesto Dzafica i umjesto Anicica uzeli Senića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:53Netačno, nego Džafić i Aničić. Ikića ni nisu zanimale pare, da jesu, otišao bi prvenstveno u Litvaniju. Bitno je momku da ima dobru minutažu, a mi smo baš loše pokriveni bili na desnom krilu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trening FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kupus army
- Kontakt:
Po ovim fotografijama Kobiljar se prepolovio u odnosu na prozivku.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
To im je sponzor svakako s tim sto su mu dali mjesto u upravi uz to,koliko sam procitao 5 godina sponzorstva dat ce im 2 miliona za to.Mislim lijepe pare od sponzora ali nije to baš blizu investitora nekog.BegovicRamiz je napisao/la: ↑25 jun 2022, 22:01dokaz da su im oni izraelci prodavaci magle a busaju se nekim stotinama miliona euramiky_hz je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:56Tacno,i doveli Mandica umjesto Dzafica i umjesto Anicica uzeli Senića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:53
Netačno, nego Džafić i Aničić. Ikića ni nisu zanimale pare, da jesu, otišao bi prvenstveno u Litvaniju. Bitno je momku da ima dobru minutažu, a mi smo baš loše pokriveni bili na desnom krilu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na drugoj slici, ucini mi se Belošević umjesto Tomaševića 

- JavierBosnia
- Kontakt:
To je jedna od novijih stvari na Kosevu

Da moze bolje, moze, da je nesto potrebno i nije
Bolje im je da softver naprave da prikazuje sudijsku nadoknadu, zute kartone, izmjene, sastave i sl
Da ne spominjem replay golova

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BegovicRamiz
- Kontakt:
aha ahamiky_hz je napisao/la: ↑25 jun 2022, 22:10To im je sponzor svakako s tim sto su mu dali mjesto u upravi uz to,koliko sam procitao 5 godina sponzorstva dat ce im 2 miliona za to.Mislim lijepe pare od sponzora ali nije to baš blizu investitora nekog.BegovicRamiz je napisao/la: ↑25 jun 2022, 22:01dokaz da su im oni izraelci prodavaci magle a busaju se nekim stotinama miliona eura
ja sam mislio da je to nesto vece al onda i ne cudi
od Merse mi se prikaza Mirza Varesanovic
Impresivno da je 50-60% ekipe iz naše škole. Ako to može postat kontinuitet a da rezultat ne trpi, to je to. To treba da bude jedan od ciljeva akademije, da dobiješ neku širinu relativno jeftino. Pa ko iskoči gurat ga dalje i ubost neki transfer.
Samo naprijed Saraj'vo!
Slažem se ali malo je previše da svo vrijeme stoji ko je dobio kad žk ili izmjene (što ima u Zenici), tu je dovoljno možda samo broj kartona. Bolji softver, grafička podloga i sve to se može odraditi i na ovom semaforu iako mislim da ima par pokvarenih dioda pa zna biti crna traka po srediniJavierBosnia je napisao/la: ↑25 jun 2022, 22:14To je jedna od novijih stvari na Kosevu
Da moze bolje, moze, da je nesto potrebno i nije
Bolje im je da softver naprave da prikazuje sudijsku nadoknadu, zute kartone, izmjene, sastave i sl
Da ne spominjem replay golova![]()

To za golove se mora riješiti sa vlasnikom tv prava za tu utakmicu, dakle Arena (mtel) ili BH Telecom.
Ma da hoce i kakav semafor al ono koliki je onaj stari bio - onoliki. Da nema krpljenja reklamama onog viška prostora. A sta ce se prikazivati pa to se lahko rijesi.
Jel semafor jedan od uslova da sobijem CAT4 za Koševo?
Bordo bijeli za život cijeli!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da nema sa kategorizacijom to nista
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ne, umjesto Džafića doveden Čuže. A Mandić je doveden "umjesto" Hadžića, koji se povrijedio. Da se razumijemo, uopšte male ponude nije dao Zrinjski kao što se želi navesti, za Aničića je i druga priča bila problem, a ne financijska.miky_hz je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:56Tacno,i doveli Mandica umjesto Dzafica i umjesto Anicica uzeli Senića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:53Netačno, nego Džafić i Aničić. Ikića ni nisu zanimale pare, da jesu, otišao bi prvenstveno u Litvaniju. Bitno je momku da ima dobru minutažu, a mi smo baš loše pokriveni bili na desnom krilu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi