Tebi ako je ovo normalno djecu pod ruku i na paradu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Pensioner26
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 jun 2022, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja govorim generalno jer svo vrijeme se pozivate na te mrske zapadne vrijednosti a cak i zivite tamo. Nigdje nisam spomenuo sliku.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ova populacija će kad tad imati jednaka prava kao i svi drugi građani. Samo je pitanje vremena. Eto ti ćeš im nešto zabraniti.Pensioner26 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 22:13Ti se seli na zapad ako ti se ove vrijednosti dopadaju. “Ovo” se neće u Bosni i Hercegovini obistinit. Dakle ako ovako nešto priželjkuješ, grdno se varaš.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Pensioner26
- Kontakt:
Eto ti ćeš nešto nakaradno dozvoliti.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 22:15Ova populacija će kad tad imati jednaka prava kao i svi drugi građani. Samo je pitanje vremena. Eto ti ćeš im nešto zabraniti.Pensioner26 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 22:13Ti se seli na zapad ako ti se ove vrijednosti dopadaju. “Ovo” se neće u Bosni i Hercegovini obistinit. Dakle ako ovako nešto priželjkuješ, grdno se varaš.![]()
U BiH vjerovatno nikad. Primjer Srbije, jedna Ana Brnabic premijerka nije progurala priču o istospolnom roditeljstvu i braku, ovdje to pogotovo nece ici.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 22:15
Ova populacija će kad tad imati jednaka prava kao i svi drugi građani. Samo je pitanje vremena. Eto ti ćeš im nešto zabraniti.![]()
#MaxOUT
#MaxOUT
Da vam bar smetaju četnici kad paradiraju ovako gdje bi nam kraj bio 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ja poštujem sve zapadne vrijednosti ustvari sve vrijednosti koje to ustvari i jesu nebitno sa koje strane zemaljske kugle su došle.Ono što ne želim prihvatiti je ovo promoviranje bolesti tj devijantno ponašanje a na koju se vežu HiV i druge bolesti.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 25 jun 2022, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sta ne idete protestovati protiv parade, serete tu po forumu, tastatura ratnici
Sutra će vam "europejci" i zapadni svijet pod krinkom ljudskih prava gurnuti pedofile i silovatelje na ulicu.Jer se već sad u nekim zemljama umjesto da se prave registri o pedofilima i silovateljima isti se odmah pozivaju na ljudska prava i zaštitu prava na privatnost.
Sarma drzi se ti ekonomije i transfera
Talibancina Pogba je mnogo veci imbecil nego sto sam mogao pretpostaviti. Steta zraka koji udises.
- ASD
- Kontakt:
Ako se igdje bori protiv pedofilije, to je u razvijenim zapadnim zemljama.
Na istoku je to tabu.
Na istoku je to tabu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Malo duži video današnjeg performansa (već je bio kraći video). Što bi ih i podržavao čovjek ovakvim stvarima samo tjeraju da ih još više mrziš. Zar ne mogu odraditi nešto normalno već odmah se mora ići u krajnost?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Otac ti je imbecil sto te u maramici nije ostavio.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakvi ce tek postovi bit kad akobogda se legalizira istospolni brak i usvajanje.A svi znamo da taj dan dolazi.
Ha ja taliban odmah porodicu dira. Bolest je to jbg, tezak mentalni poremecaj u kombinaciji sa dubokom seksualnom iskompleksiranosti.
Ova tema je toxicnija od bilo kakve politike 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sta li misle o abortusu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"