Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Lik samo priča o nekim poremećajima, a sebe nikad nije pogledao u ogledalo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ti sebe jesi, pa znaš šta je poremećaj.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
al bas jbt top 3 najgore zemlje u evropi po svemu a ono se ponosi sto je vecinaxaviesta je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:02Eto takvi kao ti su većina zato i jesmo šupak svijeta.Pensioner26 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:00Sreća nam je što ste takvi kao ti mala manjina. Hvala Bogu.
- Felixians4
- Kontakt:
kako ovaj epidaurus od 20 postova u njih 70 % eksplicitno vrijeđa i prolazi nekažnjen? to je praksa da nema baniranja na ovom forumu ili šta?
U svom gradu, izađi organizuj ili samo imaš muda ovdje prditi, sve borci za ljudska prava.
Ja se ne borim protiv 100 ljudi, niti imam namjeru vrijeđati svakoga ko ima suprotno mišljenje, to je vaša odlika.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ko je po vama najgluplji forumas trenutno?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I još nešto, meni su slali slike ovog nižeg primata Epidaurusa iako me to niti zanimalo niti sam tražio ali ljudi vide da taj niži primat vrijeđa sve redom i prolazi bez kazne i za tipkovnicom izgleda kao Mirza Hatić pa im zapravo smiješno da se takva spodoba može tobože **** na forumu a u stvarnosti bi ga ljudi izgazali i popišali mu se po faci.
41:34
dobro laze dzeki vidi se da mu je gospon bakir idol
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Pensioner26
- Kontakt:
A šta je po je tebi ne biti šupak svijeta. Legalizovati drogu, prostituciju i nastranosti, pa da ne budeš supak jel?xaviesta je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:02Eto takvi kao ti su većina zato i jesmo šupak svijeta.Pensioner26 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:00Sreća nam je što ste takvi kao ti mala manjina. Hvala Bogu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- Marsal
- Kontakt:
Koliko plaćate identitet forumaša Epidaurus?
Zafalilo za piva...
Zafalilo za piva...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Znači i fakat izgleda kao bolesni gmaz kakvim se i čini, kakav šok.BenWhite je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:08I još nešto, meni su slali slike ovog nižeg primata Epidaurusa iako me to niti zanimalo niti sam tražio ali ljudi vide da taj niži primat vrijeđa sve redom i prolazi bez kazne i za tipkovnicom izgleda kao Mirza Hatić pa im zapravo smiješno da se takva spodoba može tobože **** na forumu a u stvarnosti bi ga ljudi izgazali i popišali mu se po faci.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jesi ti izašao u svom gradu na kontraskup?
Epi lijep momak, da sam gay bario bih ga
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 25 jun 2022, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dakle nabildan i 1.90cm visok?BenWhite je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:08I još nešto, meni su slali slike ovog nižeg primata Epidaurusa iako me to niti zanimalo niti sam tražio ali ljudi vide da taj niži primat vrijeđa sve redom i prolazi bez kazne i za tipkovnicom izgleda kao Mirza Hatić pa im zapravo smiješno da se takva spodoba može tobože **** na forumu a u stvarnosti bi ga ljudi izgazali i popišali mu se po faci.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 25 jun 2022, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne, jer ne podržavam ni jedno ni drugo.Otelo je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:09Jesi ti izašao u svom gradu na kontraskup?
zasto potajno gledate slike drugih muskaraca, ormar je izgleda staklen
Ten toes, I done laps in the trench
Jao pa nisam znao da sam vam toliko interesantan da me trazite. Slobodno se javite, ne morate ko onaj mali iz Konjica storyje stalkat 
Legalizovati marihuanu i prostituciju apsolutnoPensioner26 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:09A šta je po je tebi ne biti šupak svijeta. Legalizovati drogu, prostituciju i nastranosti, pa da ne budeš supak jel?xaviesta je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:02Eto takvi kao ti su većina zato i jesmo šupak svijeta.Pensioner26 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:00Sreća nam je što ste takvi kao ti mala manjina. Hvala Bogu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Smetaju im homoseksualci a traže okolo slike muških forumaša hmmm
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, CHR, kraljttbvb i 7 gostiju.