Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako je suditi po poluvremenima u kojim je igrao "prvi tim" vjerujem da se može ponoviti rezultat iz prošle sezone.
Uz jos dva tri igraca, ali pojačanja, siguran sam u evropu i naredne godine.
Mnogo se stvara fame oko naših odlazaka. Doffo je ipak bio precjenjen. Lijepo je to izgledalo za oko ali statistički i korist za ekipu nije bio na tom nivou koliko se piše.
Dzafića smo trpili prvu sezonu, bio je već tad na izlaznim vratima. Ove sezone je bio jedan od naših najboljih ali je nadoknadiv svakako.
Krpić ako ode, a nadam se da hoće, će biti samo pojačanje. U drugom dijelu sezone bio je jako loš. Ucinak više nego skroman. Ako mu odbijemo penale onda je ucinak zanemariv.
Prvo poluvrijeme protiv trćeg iz Super lige i prvaka Slovenije za sada obećava. Obzirom da se igraju dva poluvremena morat ćemo još raditi na sebi i dovesti jos par kvalitetnih igrača. Neki su tu pred potpisom, ali da ipak sačekamo.
Uz jos dva tri igraca, ali pojačanja, siguran sam u evropu i naredne godine.
Mnogo se stvara fame oko naših odlazaka. Doffo je ipak bio precjenjen. Lijepo je to izgledalo za oko ali statistički i korist za ekipu nije bio na tom nivou koliko se piše.
Dzafića smo trpili prvu sezonu, bio je već tad na izlaznim vratima. Ove sezone je bio jedan od naših najboljih ali je nadoknadiv svakako.
Krpić ako ode, a nadam se da hoće, će biti samo pojačanje. U drugom dijelu sezone bio je jako loš. Ucinak više nego skroman. Ako mu odbijemo penale onda je ucinak zanemariv.
Prvo poluvrijeme protiv trćeg iz Super lige i prvaka Slovenije za sada obećava. Obzirom da se igraju dva poluvremena morat ćemo još raditi na sebi i dovesti jos par kvalitetnih igrača. Neki su tu pred potpisom, ali da ipak sačekamo.
Kaze Jakirovic da je pregovarao sa dva igraca koje je Sarajevo dovelo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mirvic izdigao klub

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pošteno čovjek kaže, vi bili moćniji i gotovo.
Šta sad ko neki što stalno plaču i kukaju da budemo ljuti.
Ako bog da iduće ljeto nadam se ozbiljnom ulasku u klub Kabirija na svim segmentima. Od stadiona do prve ekipe.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Samo se ti nadaj , tebi Kabiri može jedino ući u analni otvor .
#duocmar
#klapavazelin
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Boga mi ,ja vec bio šljem pripremio,rekoh kad nas sad i Zrinjevci napadnu, nema spasa,kad ono pacifisticki, skidam kapu

I onda čudo što vrapčići trideset godina ne mogu doseći nivo Modriče ,Brotnja Leotara. Kad ih ovakvi kao što je opala vole i maze....dobro i da postoje pored takvih..opalaopala je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:30Samo se ti nadaj , tebi Kabiri može jedino ući u analni otvor .
#duocmar
#klapavazelin
-
- Kontakt:
Šta ima , kako si ? Jesil dobar ?miki651 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:34I onda čudo što vrapčići trideset godina ne mogu doseći nivo Modriče ,Brotnja Leotara. Kad ih ovakvi kao što je opala vole i maze....dobro i da postoje pored takvih..opalaopala je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:30Samo se ti nadaj , tebi Kabiri može jedino ući u analni otvor .
#duocmar
#klapavazelin
Nadam se da si u Mostaru ili bar u blizini ,pa te sutra očekujem na koncertu da zagrmis kao nekad .
MUSVDG !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Opalu je neko ozbiljno razvalio...
Nemoj dolazit na proslavu tvoji će te istjerati.
Nemoj dolazit na proslavu tvoji će te istjerati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Polako ali sigurno postaješ najdosadniji i najgluplji forumaš , svakodnevno komentarises al stvarno ti ne ide . Da li si razmišljao da malo odmoris koji dan , ja vidio ne ide mi pa jednom sedmicnom napišem al ti si bas uporan momak ili si ipak samo glup .
Sutra majstore da izgrmis kao nekad , prva ljubav zaborava nema !
A može i ona moje zastave su uvijek iste boje , sto ne vrijedi za neke

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
opalaopala je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:44Polako ali sigurno postaješ najdosadniji i najgluplji forumaš , svakodnevno komentarises al stvarno ti ne ide . Da li si razmišljao da malo odmoris koji dan , ja vidio ne ide mi pa jednom sedmicnom napišem al ti si bas uporan momak ili si ipak samo glup .
Sutra majstore da izgrmis kao nekad , prva ljubav zaborava nema !
A može i ona moje zastave su uvijek iste boje , sto ne vrijedi za neke![]()

bas nije cudno sto ih bukvalno citav forum ismijava 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Zna on zašto je to rekao, namazan je Profa vjeruj mi. To su neke njihove trenerske psihološke igrice, prebacivanje pritiska itd. Jakirovic traži sto mladje i sto jeftinije, željno dokazivanja, što Mara i Dzafic sa 33godine definitivno nisu.
-
- Kontakt:
Svi se sjebali hahaa neznaju sta je Velez i kakvi smo haha eto vam
-
- Kontakt:
Sretan rodjendan Velezu i rodjenima
Sretno 100 godina Ra. Odlican dekor kakav Velwz i zasluzuje. Jednom se slavi stoja.
Sreacn 30. rodjendan Vehležu Vrapčići!!!
Zelim im svu srecu pa da ne moraju da se kite tuđim perjem
Zelim im svu srecu pa da ne moraju da se kite tuđim perjem

DAS IST WALTER
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], iliyaa8, mnon46, sarajevo19461987 i 22 gosta.