Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Padovan
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 16:46

Monolog je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Molim moderatore na navrate malo do topica o Juventusu, jer ovaj amel došao provocirati i bezveze samo diže tenzije. Hvala!
Navratili i obrisali ono što je neprimjereno :mrgreen: . Bliži se derbi, moram ostaviti one malo kulturnije provokacije(koje su u 200 redova i u kojima je barem nešto napisano) kako bismo i mi neutralni mogli uživati u raznoraznim prepucavanjima navijača Intera i Juventusa.
OK. Samo bi vas zamolio da to ne ode daleko ;), i ja sam za finu diskusiju (ovdje ne mislim da ne treba provocirati ili iznijeti neku kritiku, ali u granicama normale), ali neki stvarno znaju pretjerati.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 feb 2011, 17:37

Ako iko pretjeruje, to ste vi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 18:43

Puma je napisao/la:Ako iko pretjeruje, to ste vi
Pa čovjeće Božiji jel neko od nas došao na topic Intera srati ili su ovi vaši došli provocirati na topicu o Juventusu :? . Svakakvih ljudi (djece) Allahu dragi :cry:

FC Ljuta Krajina

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 feb 2011, 19:34

juventus 0244 je napisao/la:
Pa čovjeće Božiji jel neko od nas došao na topic Intera srati ili su ovi vaši došli provocirati na topicu o Juventusu :? . Svakakvih ljudi (djece) Allahu dragi :cry:
Pitam opet, po poslednji put : pronadji post na vasoj temi gdje forumasi @Puma @nevjernik ili @Interista di cuore pokusavaju demantovati cinjenicu da je Juventus najveci italijanski klub, znaci pronadji samo jedan post, i ja se necu vise pojaviti na ovom forumu

pitamo sinoc deset puta ovo isto, vi postavljate nekakve klipove, statistike, pzde materine koje veze s vezom nemaju

ako ti @amell ili bilo ko od nas smeta, postoji opcija ignore i to je to, niko te ne tjera da to citas, zar ne ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2011, 19:42

Puma je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
Pitam opet, po poslednji put : pronadji post na vasoj temi gdje forumasi @Puma @nevjernik ili @Interista di cuore pokusavaju demantovati cinjenicu da je Juventus najveci italijanski klub, znaci pronadji samo jedan post, i ja se necu vise pojaviti na ovom forumu

pitamo sinoc deset puta ovo isto, vi postavljate nekakve klipove, statistike, pzde materine koje veze s vezom nemaju

ako ti @amell ili bilo ko od nas smeta, postoji opcija ignore i to je to, niko te ne tjera da to citas, zar ne ?
Ja sam mislio da ono sinoć nije bilo meni upućeno jer sam već odavno na ovom forumu, a ti si rekao za ove nove, ali očito da je bilo i meni upućeno, ali ja nisam nigdje napisao da si ti napisao da mrziš Juventus (ili da ga umanjuješ) tako da se obraćaš pogrešnoj osobi ;) (nadji post jarane gdje sam to napisao pa mozes mi i na pp poslati) ;)

amell prvocira i ovo se odnosilo na njega i ponovo kažem ovo se ne odnosi na one koji dodju da daju kritiku, ali da ne provociraju bezveze. Eto mi smo sad krivi, a oni dodju na topic o Juventusu prvocirati, stvarno nigdje veze :roll:

Da neko od nas dodje na topic Intera i provocira ja ću odmah reći da smo mi krivi, ali ako si primjetio juventini tamo često ne navraćaju, jer ih Inter ne zanima imaju pametnijeg posla, ponekad navrate napišu nešto i to je to. A ovaj vaš uhvati srati kao lud.

FC Ljuta Krajina

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 feb 2011, 20:11

spameri, popustite nas.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 11 feb 2011, 18:30

Želim pitat da li smijem otvoriti temu o navijačkim grupama u Bosni i Hercegovini,pošto vidim da je nema na ovom forumu?
Ili je ipak ovde zabranjeno pisati o navijačkim grupama?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 11 feb 2011, 20:22

melanholicar je napisao/la:Želim pitat da li smijem otvoriti temu o navijačkim grupama u Bosni i Hercegovini,pošto vidim da je nema na ovom forumu?
Ili je ipak ovde zabranjeno pisati o navijačkim grupama?
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=6&t=2714
Zadnji post,admin je dao svoje misljenje o temama o navijackim grupama.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 11 feb 2011, 22:05

Hoce li neko banovati ono king 1000,lik je unakazio podforum NBA-a...lik pise takve gluposti da je to nemoguce...ako mu je do nabijanja postova neka ode na temi Druzenje pa neka kenja,daj molim vas,znas se gde se nabijaju postovi

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 feb 2011, 22:15

alfarouqaminu je napisao/la:Hoce li neko banovati ono king 1000,lik je unakazio podforum NBA-a...lik pise takve gluposti da je to nemoguce...ako mu je do nabijanja postova neka ode na temi Druzenje pa neka kenja,daj molim vas,znas se gde se nabijaju postovi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko o cemu ku rva o postenju :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 11 feb 2011, 22:18

Ovaj forumaš @alfaugdsobmmjgkdfopjhb ima teških psihičkih problema koje ni eminentni stručnjaci sa Jagomira ne bi uspjeli riješiti.
YNWA !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 feb 2011, 00:06

@alfa,
Objasni covjeku kako se nabijaju postovi. :lol:
#divovi

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 12 feb 2011, 13:16

Jučer sam moderatorima prijavio post od jednog forumaša koji drugog naziva idiotom bez da mu je ovaj išta prije toga rekao. Pomislio sam da kada ustanem da će taj forumaš biti banovan, ali na iznenađenje on i dalje piskara po forumu i trola.
YNWA !

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 feb 2011, 16:14

The Reds je napisao/la:Jučer sam moderatorima prijavio post od jednog forumaša koji drugog naziva idiotom bez da mu je ovaj išta prije toga rekao. Pomislio sam da kada ustanem da će taj forumaš biti banovan, ali na iznenađenje on i dalje piskara po forumu i trola.

misliš na mene?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 16:20

Ako ovo nije dovoljno za ban onda da svi pocnemo sa kocijaskom nacinom diskutovanja ?

suntu jeu je napisao/la:
NoName je napisao/la:suntu

mater
Neka, hvala na ponudi, ne **** cistacice. Reci svojoj majci da je iznimno postujem, ali problem je sto smrdi.

Pozdrav sa tebe i tvoju obitelj, s nadom da ces napokon naci tatu. :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 12 feb 2011, 18:48

Moderatori obratite malo pažnju na temu o Edinu Džeki...
YNWA!

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 12 feb 2011, 18:52

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
The Reds je napisao/la:Jučer sam moderatorima prijavio post od jednog forumaša koji drugog naziva idiotom bez da mu je ovaj išta prije toga rekao. Pomislio sam da kada ustanem da će taj forumaš biti banovan, ali na iznenađenje on i dalje piskara po forumu i trola.

misliš na mene?
Nisam mislio na tebe, još jednom cu prijaviti taj post koji je na pdfu Međunarodnog fudbala, ukoliko primijetim da administracija ništa ne čini obratit cu se direktno adminu, ukoliko i admin ne učini nešto počet ću nazivat ljude koji ne dijele moje mišljenje idiotima.
YNWA !

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 feb 2011, 18:54

The Reds je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

misliš na mene?
Nisam mislio na tebe, još jednom cu prijaviti taj post koji je na pdfu Međunarodnog fudbala, ukoliko primijetim da administracija ništa ne čini obratit cu se direktno adminu, ukoliko i admin ne učini nešto počet ću nazivat ljude koji ne dijele moje mišljenje idiotima.

ok

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 feb 2011, 19:07

@The Reds,

Inače, moderatori su 24 sata online :mrgreen:. Što se tiče te prijave, ista je obrađena i zaključena, a to možeš provjeriti laganim klikom na tu temu(ti i ja znamo o kojoj je riječ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 feb 2011, 19:09

Monolog je napisao/la:@The Reds,

Inače, moderatori su 24 sata online :mrgreen:. Što se tiče te prijave, ista je obrađena i zaključena, a to možeš provjeriti laganim klikom na tu temu(ti i ja znamo o kojoj je riječ).

šta kad neko putem priv. poruka prijati i psuje?

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.