E jesu i duzni , ovi Bavarski cigani glume bogatune.
Da su kakva raja da otpisu to i ispune zelju igraca za igranjem u velikom klubu.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
E jesu i duzni , ovi Bavarski cigani glume bogatune.
Za pomoć se trebaju obratiti na pravu adresu.

Što bi to spominjali, Tebas fašista, Perezov čovjek, nameračio se da Barceloni zabrani potpis takvih igrača.
Jedini sa kim se Bayern sprda, je sam Bayern. Zamisli koliko samopostovanja nemas, kad na silu zelis drzati nekog ko tebe ne zeli, ali bas ne zeli i hoce po svaku cijenu da ide od tebe, nebitno gdje i kome.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:41Kakvo prskanje barce![]()
![]()
![]()
Prvo 2-8 ,a sada ova transfer saga,sprda se veliki Bayern sa barcom ko da su eibar
Proslo ljeto totenham nije htio prodati kanea,psg mbappeaEvander je napisao/la: ↑29 jun 2022, 10:29Jedini sa kim se Bayern sprda, je sam Bayern. Zamisli koliko samopostovanja nemas, kad na silu zelis drzati nekog ko tebe ne zeli, ali bas ne zeli i hoce po svaku cijenu da ide od tebe, nebitno gdje i kome.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:41Kakvo prskanje barce![]()
![]()
![]()
Prvo 2-8 ,a sada ova transfer saga,sprda se veliki Bayern sa barcom ko da su eibar
Treba ima ugovor koji će ispoštovati ili je neće biti a zbog nepoštovanja ugovora bi mogla i da fasuje.Evander je napisao/la: ↑29 jun 2022, 10:29Jedini sa kim se Bayern sprda, je sam Bayern. Zamisli koliko samopostovanja nemas, kad na silu zelis drzati nekog ko tebe ne zeli, ali bas ne zeli i hoce po svaku cijenu da ide od tebe, nebitno gdje i kome.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:41Kakvo prskanje barce![]()
![]()
![]()
Isto kao da treba nece sa tobom, a ti mislis da si faca jer si joj zavrnuo ruku i zakljucao je. Jarane, ona nece sa tobom, kraj price. Nemas je vise, a volis je. Zahebana situacija![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.