Ciji si ti navijac jer ocigledno si fulio temu. Malo si navijac Sarajeva pa si onda protiv itd nemoj ti da se brines sta mi hocemo ili sta mi zelimo,mi pratimo nas klub a ti nadji nekog koga ces voliti ili pratiti. Ovo nije tema za tebe uhvati se liga petice il repkeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:17Hoće stadione, avione i kamione a ne mogu dati 5 KM da pogledaju dvije utakmice voljenog kluba.
Samo nek je džabe.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam, možeš me samo silom pokušat natjerati.zagor1987 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:14Ciji si ti navijac jer ocigledno si fulio temu. Malo si navijac Sarajeva pa si onda protiv itd nemoj ti da se brines sta mi hocemo ili sta mi zelimo,mi pratimo nas klub a ti nadji nekog koga ces voliti ili pratiti. Ovo nije tema za tebe uhvati se liga petice il repkeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:17Hoće stadione, avione i kamione a ne mogu dati 5 KM da pogledaju dvije utakmice voljenog kluba.
Samo nek je džabe.
Pokušaj.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Koja budala je ukinula navijacku temu? Sad svi presli na ovu i zatrpali je samo bezveze.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Koji je on ?rishovski je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:33Momčino,nisam znao da ideš na Ajvatovicu![]()
robert frost poems list
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 jun 2022, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne pratis ni jedan nas klub,nisi navijac al vazno je ti da ovdje solis nekom pamet. Ne smaraj ljude sa nekakvim silom nit ko spominje silu,za prosipanje damu rado cu ti ispuniti zelju al za to na pm curiceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:18Ne znam, možeš me samo silom pokušat natjerati.zagor1987 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:14Ciji si ti navijac jer ocigledno si fulio temu. Malo si navijac Sarajeva pa si onda protiv itd nemoj ti da se brines sta mi hocemo ili sta mi zelimo,mi pratimo nas klub a ti nadji nekog koga ces voliti ili pratiti. Ovo nije tema za tebe uhvati se liga petice il repkeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:17Hoće stadione, avione i kamione a ne mogu dati 5 KM da pogledaju dvije utakmice voljenog kluba.
Samo nek je džabe.
Pokušaj.
-
- Kontakt:
Interesantno je u Mostaru ,malo sam pregledao one snimke Ultrasa i RA od sinoć ,dojma sam da je RA ispalio vise “vatrometa” ali na dosta manjoj površini nego sto su to Ultrasi odradili ,uglavnom dižu jedni drugima letvicu po stepenik dva ,sto je i dobro za obje grupe.nekoIzMostara je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:05Jeste imali signalne rakete ali ni blizu ovoj kolicini. Eto ako nije tajna koliko ste vi ispalili raketa, bas me interesuje ako imas taj podatak??
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa brko je pi.čkin dim za Eldina, yebo ga ti.Vanja8 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:00Ma jos samo da senator Sjeverne Dakote da saglasnost i onda ide Bajdenu na potpis, ali mi nije jasno jedino kako ovaj brzo kupi Čelzi...MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:49Strateški partner ili u njihovom slučaju daj ti pare ali da se ništa ne pitaš i ništa zauzvrat.Vanja8 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:38
Kad amer ode u Zambiju, duzan je da se javi u ambasadu,oni mu daju spisak stvari koje moze kupiti, sta smije jesti i saberu mu koliko sve kosta,uzmu mu karticu i daju love po tom proracunu...![]()
E sad skontaj kako je tek postati strateski partner. Pa nas je Mirvic kontao kupiti jos 2000 g., ali dok su sve procedure prosle... No nikad nije kasno, mozda i bude, ali nada je jedina ostala
![]()
![]()
![]()
![]()
Baš kao što je rekao komentar iznad, otprilike isti broj raketa ali dosta raspršenije, odnosno ispaljene na širem području, zato se doima manje. Što se tiče podatka, nemam ga, a niti me previše zanima, bitna je sveukupna prezentacija, a i vaš show je trajao puno kraće. Lijep pozdrav.nekoIzMostara je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:05Jeste imali signalne rakete ali ni blizu ovoj kolicini. Eto ako nije tajna koliko ste vi ispalili raketa, bas me interesuje ako imas taj podatak??
Nema šanse da je isti broj raketa, ni ublizu, ni u pola. Smiješno i uspoređivati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
@RondoMo
Ja znam koliko ste vi imali, i znam koliko smo mi imali. Vise nego duplo od vas smo mi imali.
Ja znam koliko ste vi imali, i znam koliko smo mi imali. Vise nego duplo od vas smo mi imali.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- tutankamon1905
- Kontakt:
grcka gazetta je javila da je red army ispalio vise raketa, a da su navijaci aeka i sad iznenadjeni i odusevljeni. dakle nemate se sta dalje raspravljat
-
- Kontakt:
Za proslavu respekt,ali bez originalnosti bez neke mašte i necega novog. Davno vidjeno,prekucala i zapečatila splitska Torcida.
Ma jok, vi ste više raketa ispalili.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 16:47grcka gazetta je javila da je red army ispalio vise raketa, a da su navijaci aeka i sad iznenadjeni i odusevljeni. dakle nemate se sta dalje raspravljat
Doduše u vašim mitomanskim i faslifikovanju sklonim mozgovima. I nigdje drugo naravno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Igra li iko prijateljsku danas da ima pogledat?
Prvo su navijači Paoka ovo napravili u ovom fazonu
Pa onda Torcida
Pa onda mi
Pa nek ovi sto kažu da je Torcida originalna, nek mi ga posupe

Pa onda Torcida
Pa onda mi
Pa nek ovi sto kažu da je Torcida originalna, nek mi ga posupe

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Vi ispod 500 imalitutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 16:47grcka gazetta je javila da je red army ispalio vise raketa, a da su navijaci aeka i sad iznenadjeni i odusevljeni. dakle nemate se sta dalje raspravljat
A mi preko 1,000
To svi dobro znamo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ne znam odakle potreba za tim nekim jadnim dokazivanjem i brukanjem. Jedino mi ima smisla to sto vas 40 godina doslovno nema nigdje, i sad nakon 1 trofeja pokupili svu pamet svijeta. Grupa ko grupa vam je qurac teski, sa ne vise od 500 clanova u jezgru grupe. Ne racunam porodice, djece, dede i nane tu. Govorit za sebe da si najbolji u necemu, nigdje veze. Al hajd nece dugo potrajat, vraca vas Osim ubrzo tamo odakle ste i dosli. Pozz za vrapciceOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 16:56Vi ispod 500 imalitutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 16:47grcka gazetta je javila da je red army ispalio vise raketa, a da su navijaci aeka i sad iznenadjeni i odusevljeni. dakle nemate se sta dalje raspravljat
A mi preko 1,000
To svi dobro znamo
-
- Kontakt:
Najjace kad kazu da neko nekog kopira, mi Hajduka, ili mi zrinskog, zrinski Hajduka i sl.. sta ces kopirat kao da imas nekih jos folova da proslavis 100god uz pomoc pirotehnike
Jedino da smo iz tenkova pucali i rusili mostove to bi bilo nevidjeno.. oh sorry, to je vec neko uradio ipak bi bilo kopiranje
Mostar cijeli crven je
Jedino da smo iz tenkova pucali i rusili mostove to bi bilo nevidjeno.. oh sorry, to je vec neko uradio ipak bi bilo kopiranje
Mostar cijeli crven je

Benko123 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 16:59Ne znam odakle potreba za tim nekim jadnim dokazivanjem i brukanjem. Jedino mi ima smisla to sto vas 40 godina doslovno nema nigdje, i sad nakon 1 trofeja pokupili svu pamet svijeta. Grupa ko grupa vam je qurac teski, sa ne vise od 500 clanova u jezgru grupe. Ne racunam porodice, djece, dede i nane tu. Govorit za sebe da si najbolji u necemu, nigdje veze. Al hajd nece dugo potrajat, vraca vas Osim ubrzo tamo odakle ste i dosli. Pozz za vrapciceOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 16:56Vi ispod 500 imalitutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 16:47grcka gazetta je javila da je red army ispalio vise raketa, a da su navijaci aeka i sad iznenadjeni i odusevljeni. dakle nemate se sta dalje raspravljat
A mi preko 1,000
To svi dobro znamo

Vi debili nikad nećete shvatiti da mi volimo ovakve postove, samo nas dodatno "pune"

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.