Mislim da je bolje naci pozajmicu gdje ce braniti sve utakmice u ligi. Nego ovako 5 tekmi u sezoni. Lose bi bilo i po njega i po belmina koji je isto mlad da ih rotira cesto. Golmanima treba kontinuitet.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:33Ako se mene pita glupost čista.
Zar nije bolje Sahinovica polako gurati u seniore. Kup utakmice da brani, prijateljske u toku prvenstva, protiv slabijih timova u ligi itd.
Jedino ako sam Sahinovic nema želju, da ide negdje na posudbu, da brani non stop to je drugo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
17.07

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Hoce li Sabanovic biti prva opcija u Angersu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne vjerujem da se je vec evo 5 stranica ispisalo o 5km doplati da bi se gledale 2 pripremne utakmice. Slazem se da to nisu neke pare i da je klub trebao i morao omoguciti svim clanovima da gledaju za djaba kada to vec stoji u opisu sta se dobija kad postanes clan. Postaje se clan da bi bio dio necega, grupe, organizacije, i sl, ne postaje se clan da bi ganjao neke beneficije i popuste. Smatram da je nepotrebno imati ovoliko polemike oko 5km za prenos 2 tekme. Klub se nece ni obogatiti a Bgm nece ni propast zato sto je tamo neki nazadovoljni navijac odlucio da mu je puno dati petaka da gleda pripremne utakmice.
Upravi kluba bi bilo bolje da nadju neke znacajne sponzore pa da popune one plakate gdje pise ‘sponzor’ da nam se ljudi ne smiju. Cini mi se kad je Ismir tek dosao da je govorio nesto u smislu da klub zivi od navijaca,, sponzora, prodaje igraca i evrope. Pa hajde malo nek se uprava i direktorica angazuju da srede te sponzore, nemoj da sve ide preko ledja navijaca i da se dizu cijene svega od karata i godisnjih pa evo do naplate za gledanja prijateljskih tekmi.
Upravi kluba bi bilo bolje da nadju neke znacajne sponzore pa da popune one plakate gdje pise ‘sponzor’ da nam se ljudi ne smiju. Cini mi se kad je Ismir tek dosao da je govorio nesto u smislu da klub zivi od navijaca,, sponzora, prodaje igraca i evrope. Pa hajde malo nek se uprava i direktorica angazuju da srede te sponzore, nemoj da sve ide preko ledja navijaca i da se dizu cijene svega od karata i godisnjih pa evo do naplate za gledanja prijateljskih tekmi.
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 26 jun 2022, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To niko ne može znati, pretpostavljam da neće na početku i da se mora nametnuti.
Ako Fedja procijeni da ce koristiti Belmina onda je bolje da Sahinovic ide negdje gdje ce braniti. Vjerujem da spremamo Belmina za prodaju tako da od naredne sezone imamo golmana u vidu Sahinovica.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:33Ako se mene pita glupost čista.
Zar nije bolje Sahinovica polako gurati u seniore. Kup utakmice da brani, prijateljske u toku prvenstva, protiv slabijih timova u ligi itd.
Jedino ako sam Sahinovic nema želju, da ide negdje na posudbu, da brani non stop to je drugo.
You are someone else I am still right here
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Iskreno, žao bi mi bilo ako Šahinović ode na posudbu. Opet, s druge strane, ne možemo sebi priuštiti taj luksuz da kombinujemo njega i Belmina ili da jedan brani u ligi, a drugi u kupu. Samo da mu se nađe klub gdje će zagarontovano braniti. A Velić kao zamjena, skroz ok opcija.
Ako dođe, mislim da će uzeti mjesto prvog golmana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:06I on se jedno 10 zadnji rokova povezuje sa nama![]()
Dobar golman meni
-
- Kontakt:
Ma ne vjerujemfks74 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:04Ako dođe, mislim da će uzeti mjesto prvog golmana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:06I on se jedno 10 zadnji rokova povezuje sa nama![]()
Dobar golman meni
Dizdarevic ima 21 godinu i sad je negdje necu reci na vrhuncu nego u godinama gdje je vec ozbiljan golman.On ce sigurno ostati broj 1 sta god da se desi da bi se mogao prodati sljedecu zimu/ljeto,isto kao Andrej.Nije bas popularno misljenje ali po meni Sahinovic je veci potencijal od Belmina sto ne znaci da je Belmin los golman.
Sahinovica poslati negdje na posudbu da nije federalna liga i uvrstiti u ugovor da mora braniti svaku utakmicu(jedino gdje ga povreda/kartoni ne sprijece)Kanuric raskid ugovora.Dizdarevic (1),X (2),Sutkovic (3).Kad se Belmin proda nek se bore Sahinovic i golman kojeg sada dovedemo za mjesto,u tome ce ubrzo i Sutkovic nadoci mada on moze jos 2 sezone braniti za U-19.Golman koji se sad dovede treba biti iskusan i sa nasim papirima naravno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što se naravno ne može i neće desitifks74 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:04Ako dođe, mislim da će uzeti mjesto prvog golmana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:06I on se jedno 10 zadnji rokova povezuje sa nama![]()
Dobar golman meni
Živi bili pa vidjeli, Belmin nije neki extra golman.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:15Ma ne vjerujemfks74 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:04Ako dođe, mislim da će uzeti mjesto prvog golmana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:06
I on se jedno 10 zadnji rokova povezuje sa nama![]()
Dobar golman meni
Dizdarevic ima 21 godinu i sad je negdje necu reci na vrhuncu nego u godinama gdje je vec ozbiljan golman.On ce sigurno ostati broj 1 sta god da se desi da bi se mogao prodati sljedecu zimu/ljeto,isto kao Andrej.Nije bas popularno misljenje ali po meni Sahinovic je veci potencijal od Belmina sto ne znaci da je Belmin los golman.
Sahinovica poslati negdje na posudbu da nije federalna liga i uvrstiti u ugovor da mora braniti svaku utakmicu(jedino gdje ga povreda/kartoni ne sprijece)Kanuric raskid ugovora.Dizdarevic (1),X (2),Sutkovic (3).Kad se Belmin proda nek se bore Sahinovic i golman kojeg sada dovedemo za mjesto,u tome ce ubrzo i Sutkovic nadoci mada on moze jos 2 sezone braniti za U-19.Golman koji se sad dovede treba biti iskusan i sa nasim papirima naravno
Nece se desit iz jednog i to glavnog razloga, na Belmina se racuna da cemo zaraditi od njegovog transfera kroz koju godinu. Ostane li na klupi nista od toga, a mogu se na njemu pristojne pare uzeti. Naravno ako bude loš, to je onda druga priča.fks74 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:18Živi bili pa vidjeli, Belmin nije neki extra golman.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:15Ma ne vjerujem
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Glupost je Velića dovodit. Ako pristane sad rezerva biti Belminu nešto sumnjam da bi isto pristao i sljedeće godine Šahinoviću. A poznat je po tome i da je šupak od čovjeka.
Nece najbolji golman u ligi na klupu da moze jedan Velic branit. nama treba neki 30+ golman za klupe ko Dzafic prije.
Ako hocemo budzet kluba od 10 m km, onda moramo imat prisjek 9000 ljudi po utakmici, ili 10% mora bit od ulaznica. Posto mi imamo prosjek od 3600 ljudi onda se mora nac drugi nacin kako klub da pridje sto blize toj cifru.
Clanske 140K km to je kao da imas 1000 ljudi extra po utakmicu
Kup utakmice sto duze ostat u kupu (20 k km ako dodjes u finale 30 ako osvois)
Onda ove gostujuce utakmice
Godisnje dresovi i opet sve to kad saberes ne navucemo ni 6 k ljudi po utakmici
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako će klub zaraditi na gostujućim utakmicama bgtPitar6785 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:32Ako hocemo budzet kluba od 10 m km, onda moramo imat prisjek 9000 ljudi po utakmici, ili 10% mora bit od ulaznica. Posto mi imamo prosjek od 3600 ljudi onda se mora nac drugi nacin kako klub da pridje sto blize toj cifru.

Golman koji je imao 12 clean sheetova i koji je izabran u kristalnih 11, i koji je bio nas najbolji igrac u onoj prvoj polusezoni, ne prdite.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Botova je bilo i biće.. bacaju blende i bacaće.
Nego što se normalni ljudi upecaju na retardacije.
E čuj Belmina na klupu, i da ga Emir Velić zamijeni.
To se u FK Jugu ne može desiti.
Nego što se normalni ljudi upecaju na retardacije.
E čuj Belmina na klupu, i da ga Emir Velić zamijeni.
To se u FK Jugu ne može desiti.
The saddest thing in life is wasted talent.
Angers ima jednog klasicnog desnog beka u ekipi (32 godine).
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐