Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Jasic extra igrac vec sada bi mogao pomoci A repki vidi se po kretanju, dodiru....centarsut kao nekad Bekam onako neko u repki nije centrirao od vremenna Mujdze.
Omic nedefinisan jos, bojim se nikad igraca od njega, nista ppsebno.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Imajednabrigada je napisao/la: ↑22 jun 2022, 20:17Jasic extra igrac vec sada bi mogao pomoci A repki vidi se po kretanju, dodiru....centarsut kao nekad Bekam onako neko u repki nije centrirao od vremenna Mujdze.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U Osijeku je Bočkaj bio lokalni Maradona, a kad je došao Hiroš uvjerili su se da bolje dribla i dodaje, ali neće igrati kod Bjelice sve dok to ne nadogradi presingom, trkom i taktičkom disciplinom. Klopp za Firmina kaže da i kad ne da gol on odigra što ne može ni jedan drugi napadač, a Hirošu to fali.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Fali mu fokus, živosti i trke da opstane u Osijeku.Drape je napisao/la: ↑23 jun 2022, 22:39U Osijeku je Bočkaj bio lokalni Maradona, a kad je došao Hiroš uvjerili su se da bolje dribla i dodaje, ali neće igrati kod Bjelice sve dok to ne nadogradi presingom, trkom i taktičkom disciplinom. Klopp za Firmina kaže da i kad ne da gol on odigra što ne može ni jedan drugi napadač, a Hirošu to fali.
Gledao sam ga u ovoj zadnjoj pripremnoj, fokus jako loš, satjeran je svaki put sa lopte u 35 minuta sto je igrao.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 23 jun 2022, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Kako ih je Izrael dobio?
Mislim. Po onome što sam ih ja gledao. Već sam pisao, da je naša u19 repka sigurno jača od njihove.
Mislim. Po onome što sam ih ja gledao. Već sam pisao, da je naša u19 repka sigurno jača od njihove.
Nick Salihamidzic na posudbi u Vankuveru (MLS).
@igrajlopte 🐦
Huseinbasic ce kao plan B na posudbu u Regensburg, ako se tokom priprema ne pokaze kao dostojan za Bundesligu, sto je i realno, nije bas lagana stvar za mjesec se spremiti da ides iz regionalne u prvu ligu.
- ASD
- Kontakt:
Srbija kiksala protiv Engleza. Prevelik poraz. Trebalo im 5 razlike da prođu. Nemoguća misija.
Nista od Kanurica. Da je nekako maznuti Jasica i Omica…
@igrajlopte 🐦
Može li biti šta od Halida Šabanovića u kontekstu reprezentacije?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dobar transfer ali sta ce bit sa njeg dalje sve je do njega kad pogledas koliko je talenata propalo od Husejnovica koji je otisao u Werder pa Serbecica Rosenborg Todorovica Salzburg Armin Hodzic Gojak Dinamo Cimirot AEK ovi po Turskoj tavore godinama tanko sve
Dobio je priliku, njegovo je da se dokaže. Ako uspije biti standardan u 1 Fr ligi dobit će poziv u reprezentaciju svakako smo tanki na bekovima.
Meni je misterija kako je momak koji nije bio najbolji bek ni u nasoj ligi uspio ostvariti takav transfer.
S neke moralne i ljudske strane, taj potez naravno da ne moze biti normalan. S igracke strane, tj. ako gleda iskljucivo na svoju karijeru, onda je to mozda i dobar potez. Ionako ide u klub koji ne izlazi na evropsku scenu, tako da mu je nebitna ta zabrana za ruske klubove. Isto tako, vece su i sanse da dobiju priliku za igru jer sigurno ima dobar procenat fudbalera koji ignorisu Rusiju i njihovu ligu, pa klubovi teze dolaze do pojacanja.