steta a strasan igrac
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jel danas vakat za potpis? 

danas je vrijeme i da neki uhljeb ode
- napoleon72
- Kontakt:
mnon46 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 02:10Sačuvali bi mi, samo sumnjam da ćemo i tad razumjeti napisano.Pitar6785 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 01:51Ja se vise boim da Avramovski zabusava jer njegov babo a nas bivsi trener (koji je uspio bit gori od jesica i hurtica) dobio nogu. Mozda neki od nacina i njihovog internog dogovora sisat klub za 0 utakmica odigrani lovu na kipru napola djelit.. nesto skicno sa bodulom sebiljom palicim sto je goran uradio..
Sto se tice Dizdarevica dao bi mu prednost nad Sehinovicem al Muhamedu bi dao sve kup utakmice i protiv ekipa ispod 9 mjesta, jer ubjdjen sam da Dizdarevic nece bit nista bolji od Alaima, a Sehinovic ce bit bolji golman od kove.. nek ovo neko sacuva i nek me citira za 1.5 godinu..

Nista, znaci Dal, Riki i Dzafic ostaju na toj poziciji AMFa. Ovo bi mogla bit idealna prilika da i Suljic i Dzafic dobiju punu minutazu, da ne preklapaju jedan drugog.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma bit ce i Avramovski tu, ne bi ga dzaba vodio na pripremenapoleon72 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 07:40mnon46 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 02:10Sačuvali bi mi, samo sumnjam da ćemo i tad razumjeti napisano.Pitar6785 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 01:51Ja se vise boim da Avramovski zabusava jer njegov babo a nas bivsi trener (koji je uspio bit gori od jesica i hurtica) dobio nogu. Mozda neki od nacina i njihovog internog dogovora sisat klub za 0 utakmica odigrani lovu na kipru napola djelit.. nesto skicno sa bodulom sebiljom palicim sto je goran uradio..
Sto se tice Dizdarevica dao bi mu prednost nad Sehinovicem al Muhamedu bi dao sve kup utakmice i protiv ekipa ispod 9 mjesta, jer ubjdjen sam da Dizdarevic nece bit nista bolji od Alaima, a Sehinovic ce bit bolji golman od kove.. nek ovo neko sacuva i nek me citira za 1.5 godinu..![]()
![]()
![]()
Nista, znaci Dal, Riki i Dzafic ostaju na toj poziciji AMFa. Ovo bi mogla bit idealna prilika da i Suljic i Dzafic dobiju punu minutazu, da ne preklapaju jedan drugog.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Avramovski ima lakše treninge jer je baš nezgodnu povredu dobio kad je igrao u Banjaluci. Ko zna iole o povredama jasno mu je koliko se teško liječi ruptura mišića sa tim se baš pažljiv mora biti.
A to da će otići negdje jer nema Vasoskog nema šanse. Momak je na zimu kad je trebao doći imao usmeni dogovor sa nama da dolazi nakon čega su ga kontaktirala još 2 kluba od kojih mu je jedan nudio duplo veću platu, al je on odbio jer nije htio nas da izradi. Korektan i igrač i čovjek.
A to da će otići negdje jer nema Vasoskog nema šanse. Momak je na zimu kad je trebao doći imao usmeni dogovor sa nama da dolazi nakon čega su ga kontaktirala još 2 kluba od kojih mu je jedan nudio duplo veću platu, al je on odbio jer nije htio nas da izradi. Korektan i igrač i čovjek.
Pa valjda bi se i s njim razisli sad kad je Fedja dosao da ima povredu koju ne moze zalijeciti. Ocito da treba vremena, ali pretpostavljam da ce imati strpljenja da se vrati
Nije to bas tako lako se razici,iskesiras fino sve plate do kraja ugovora i onda moze
Ma znam to, ali ganjale bi se neke varijante, a nisu nicim pokazali da je toliko bas teska povreda i da je otpisan. Mislim optimistican sam maksimalno, valjda ce se vratit bar u jednom trenutku jbg da odigra koliko god
-
- Kontakt:
Pisanje ti je daleko od bilo kakve istine, jer je on bio pa skoro u sukobu s trenerom makedoncem, bukvalno je on kriv sto danas Avram radi smanjenim intenzitetom, utakmicu s Borcem nije trebao igrati ili ako je bas potreban mogao bi do 60 minute biti na terenu, ovaj ga drzao svih 94 min iako je Avram izmjenu trazio oko 75min.Pitar6785 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 01:51Ja se vise boim da Avramovski zabusava jer njegov babo a nas bivsi trener (koji je uspio bit gori od jesica i hurtica) dobio nogu. Mozda neki od nacina i njihovog internog dogovora sisat klub za 0 utakmica odigrani lovu na kipru napola djelit.. nesto skicno sa bodulom sebiljom palicim sto je goran uradio..
Sto se tice Dizdarevica dao bi mu prednost nad Sehinovicem al Muhamedu bi dao sve kup utakmice i protiv ekipa ispod 9 mjesta, jer ubjdjen sam da Dizdarevic nece bit nista bolji od Alaima, a Sehinovic ce bit bolji golman od kove.. nek ovo neko sacuva i nek me citira za 1.5 godinu..
Hebib raskida cim dogovori angazman u nekom drugom klubu, dobit ce 4 place od Kluba.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Veoma korektno i od nas i od njega
Dupovac?Palic?Oremus?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta je korektno ovdje od njega ? Igrat ce u drugom klubu, i dobit ce 4 plate od nas. Uhljeb najveci od svih i najbezobraznijiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2022, 09:49Veoma korektno i od nas i od njega
Dupovac?Palic?Oremus?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li bolje da primi 12 plata i da sjedi u loži ili da primi 4 plate i da ga konačno više ne gledamo?FCUM je napisao/la: ↑27 jun 2022, 10:54Sta je korektno ovdje od njega ? Igrat ce u drugom klubu, i dobit ce 4 plate od nas. Uhljeb najveci od svih i najbezobraznijiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2022, 09:49Veoma korektno i od nas i od njega
Dupovac?Palic?Oremus?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prema trenutnom imamo 14 igrača pod Ugovorom, a na koje makar prema spisku neće računati Feđa u narednoj sezoni.
Izlazni transferi: Sabanovic, Sevelj
Posudba: Jovasevic i Faruk Hodzic?
Raskid: Kanurić, Bešić, Dupovac, Islamović, Imamović, Palić, Secerovic, Oremus, Dervisagic, Hebibovic.
Izlazni transferi: Sabanovic, Sevelj
Posudba: Jovasevic i Faruk Hodzic?
Raskid: Kanurić, Bešić, Dupovac, Islamović, Imamović, Palić, Secerovic, Oremus, Dervisagic, Hebibovic.
JURIŠ
Ma pusti ga, vidis da mu nista u bogu ne valja. Da je hebib reko evo oprastam vam sve dugove i poklanjam prve tri plate iz iduceg kluba, on bi opet naso neku manuMortemHz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 10:56Je li bolje da primi 12 plata i da sjedi u loži ili da primi 4 plate i da ga konačno više ne gledamo?FCUM je napisao/la: ↑27 jun 2022, 10:54Sta je korektno ovdje od njega ? Igrat ce u drugom klubu, i dobit ce 4 plate od nas. Uhljeb najveci od svih i najbezobraznijiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2022, 09:49
Veoma korektno i od nas i od njega
Dupovac?Palic?Oremus?

Ako je istina, maksimalno korektan potez

kuci ga vodite
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Razumijem ja njega u smislu da je loš i to, 95% nas isto govori i tjera ga godinu dana ali ovdje nije to poenta nego izbor između 12 plata i loža ili 4 plate i da ga više ne gledamo. Ja mislim da je izbor jednostavan.spezial je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:15Ma pusti ga, vidis da mu nista u bogu ne valja. Da je hebib reko evo oprastam vam sve dugove i poklanjam prve tri plate iz iduceg kluba, on bi opet naso neku manu![]()
Ako je istina, maksimalno korektan potez![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koliko je Dupovac dobio kartona
frajer ispadao kao duh , al opet njemu je ovo najteže palo , neka dileme da on najvise voli Sarajevo al ako ne mozes se kontrolirat onda igraj za raju u Vratniku …