FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobro je sto produzavamo saradnju sa Civicem, Fedorom i ostalima, dokazali su da znaju o uspjesno nas ostavili u ligi. Lutke moje fudbalske 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Tacno ko zohar je. Ristica se nekako uspjedosmo rijesiti birvaktile, ovaj ode i ponovo se vrati na potpis.A ponad'o sam se da cu naci drugu zrtvu i krivca
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
simonknows
- Kontakt:
Po nekim mojim prognozama, danas a najdalje sutra može biti pravo vrućina
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Daj nam kakvih prinovasimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2022, 07:40Po nekim mojim prognozama, danas a najdalje sutra može biti pravo vrućina
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sto posto,a nece proc bez pjesnika i kockaste mu glave.Sky9 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 20:34Prognoziram prve mečeve na Tušnju u oktobru.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑26 jun 2022, 19:56Postavljane hibridnog terena trajat će vremenski 60 do 90 dana, što znači da Sloboda i Tuzla City uvodne domaće utakmice u Premijer ligi BiH neće igrati u Tuzli.
Poznati su i gradovi u kojima će pomenuti klubovi biti domaćini.
Tako je Sloboda kao domaći teren izabrala stadion u Gračanici gdje svoje utakmice igra federalni prvoligaš Bratstvo.
Sa druge strane Tuzla City će domaćin biti u Banovićima na stadionu gdje domaće utakmice igra FK Budućnost.
Stadion Tušanj je bio jedan od stadiona sa najlošijim terenom u Bosni i Hercegovini, ali sada ćemo u Tuzli gledati potpuno drugačiju sliku kada bude postavljen novi hibridni teren.
Ovome dodajmo da će Tuzla City evropske utakmice kao domaćin igrati na sarajevskoj Grbavici, koja je dom FK Željezničar.
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sto znaci da smo od prosle godine od dobrih igraca izgubili samo Beganovica i Ramica, podnosljivo je vec sad 
-
simonknows
- Kontakt:
Ako sve bude išlo po planu, dovesti ćemo i bolje od njih, i naravno kiks je što nismo zadržali Balića, ali biti će i tu zamjena.
Pa kako cemo ga zadrzati ako se on vodi kao stranac, a izasla vijest da Sloboda ne moze registrovati strance zbog poreza prema drzavisimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2022, 10:14Ako sve bude išlo po planu, dovesti ćemo i bolje od njih, i naravno kiks je što nismo zadržali Balića, ali biti će i tu zamjena.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Samo da pregovori dobro prođu da se dogovore, ove sezone sam siguran da će se završiti puno bolje nego prošla, samo da se dovedu a vjerovatno hoće kvalitetan vezni i napadač.simonknows je napisao/la: ↑27 jun 2022, 10:14Ako sve bude išlo po planu, dovesti ćemo i bolje od njih, i naravno kiks je što nismo zadržali Balića, ali biti će i tu zamjena.
Pripreme na Kupresu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
simonknows
- Kontakt:
Svakako je otišao prije restrikcije, dakle i da je nema, ne bi ga zadržali, a itekako se to može riješiti, samo oni ne znaju.fukara87 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 10:20Pa kako cemo ga zadrzati ako se on vodi kao stranac, a izasla vijest da Sloboda ne moze registrovati strance zbog poreza prema drzavisimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2022, 10:14Ako sve bude išlo po planu, dovesti ćemo i bolje od njih, i naravno kiks je što nismo zadržali Balića, ali biti će i tu zamjena.
Kako Široki samo onolike strance "poturi" pod "naše"
A pogotovo što ima nestabilnijih klubova pa nemaju restrikcije
I na kraju, kako god, izgubili smo ga i treba to nadoknaditi jer je top igrač
Dobro bi bilo do odlaska na Kupres kpmpletirati igracki kadar.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja ne znam u kakvom paralelnom univerzumu mi zivimo, ali ljudi nama trebaju pojacanja, ne ovo sto dolazi nego POJACANJA.
Sa ova 4 mi smo 50% slabiji sad nego prosle godine, a prosle godine smo bili ubjedljivo najlosija ekipa u ligi na kraju.
Sa ova 4 mi smo 50% slabiji sad nego prosle godine, a prosle godine smo bili ubjedljivo najlosija ekipa u ligi na kraju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Upravo!ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:14ja ne znam u kakvom paralelnom univerzumu mi zivimo, ali ljudi nama trebaju pojacanja, ne ovo sto dolazi nego POJACANJA.
Kupe raju sa dva igraca iz federalno i jednog iz HNL sto nije sastavio jednu utakmicu i to je to....plus trener sa 0 minuta PL iskustva.....valjda bolje da ne moraju igrati samo juniori.....zalizani zaduzen sa menadjerima da dovodi drugorazredne igrace a onaj Secerov mali se sakrio i viri iza reflektora.....ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:14ja ne znam u kakvom paralelnom univerzumu mi zivimo, ali ljudi nama trebaju pojacanja, ne ovo sto dolazi nego POJACANJA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.