Jesi ti smiješan sa tim osnovali Srbi ovi oni, moraš odrasti da bi shvatio da nije bitno, ko je sta osnovao, ako je u srcu. To ti je kao ona, volim je, ali otac joj Mujo ili Ante, shvati, voliš, jer je jače od tebe, nebitno ko je rodio, ko je osnovao, mada je meni ponos najveći sto su ga bas ti ljudi osnovali, jer to je taj DNK.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 09:11Jel bio itko od unucadi osnivaca ?pitam za komsiju?
![]()
Vama je lako isprati mozak, jer nakon dva dana ubjeđivanja, možete navijati i za Hrvatsku pepeljaru, samo je bitno da je Hrvatska.
Kuziš, to je ta razlika, Velez se zivi, to je stvar filozofije od malena za sva vremena.
Imaš još jednu razliku mi slavimo, vi tražite da nas bijete, ko komunistički isljednici, pokušavate ubit ljubav u nama, i nikako da shvatite da ne ide, mi opet kad padnemo, iz svog džepa ćemo davati novac za Veleza, jer ga volimo i tako u krug, nebitni su trofeji, to je naše, to je Mostar, to ga simbolizuje i oslikava. Jednom rečenicom
Neretva hladna, Stari most, Velez I raja.. to ti je Mostar u jednoj jedinoj rečenici, i gdje god odeš pa tome se raspoznaje