RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Šteta za Slavišu, taman je uhvatio kontinuitet dobrih igara, faliće nam karakter i borac na terenu poput njega.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Pa sta im sad smeta kod njega, msm da se dobro radi imaju dva vrhunska kondicinalna trenera da moze biti samo jace josMostarskiSin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:31Par glavnih igraca je nezadovoljno radom Osima, cemo da vidimo sta ce biti na kraju i hoce li se naviknuti na njegove metode rada koje su kako oni kazu zastarile
- stiledivita
- Kontakt:
To odma treba smiriti i srezati u startu, najmanje što nam sada treba je neki nemir među igračima. Nisu oni treneri da odlučuju kako će ih neko trenirati, njihovo je da ispunjavaju zadatke šefa stručnog štaba, a onda ćemo vidjeti kakva će nam igra biti, te treba li nešto mijenjati.MostarskiSin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:31Par glavnih igraca je nezadovoljno radom Osima, cemo da vidimo sta ce biti na kraju i hoce li se naviknuti na njegove metode rada koje su kako oni kazu zastarile
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
Ništa se još ne zna
Ili će ovdje igrat ili vani
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Sretno SLAVIŠA. 

100%stiledivita je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:43To odma treba smiriti i srezati u startu, najmanje što nam sada treba je neki nemir među igračima. Nisu oni treneri da odlučuju kako će ih neko trenirati, njihovo je da ispunjavaju zadatke šefa stručnog štaba, a onda ćemo vidjeti kakva će nam igra biti, te treba li nešto mijenjati.MostarskiSin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:31Par glavnih igraca je nezadovoljno radom Osima, cemo da vidimo sta ce biti na kraju i hoce li se naviknuti na njegove metode rada koje su kako oni kazu zastarile
-
- Kontakt:
Najviše će nedostajati Radovićeve asistencije. Bureković ima mnogo asistencija i bio bi mu adekvatna zamjena.
Sretno Slaviša i hvala za sve
Sretno Slaviša i hvala za sve

-
- Kontakt:
Ako dobijemo pola od vrijednosti na transfermarktu,dobar je to transfer, sigurno su dobro skontali šta rade,nebi valjda člana prve postave puštali za male pare a da nije dogovorena zamjena.
Realno finansijski dobro stojimo ne gori nam pod nogama.
Da vidimo sad šta je Dženis sposoban uraditi
Realno finansijski dobro stojimo ne gori nam pod nogama.
Da vidimo sad šta je Dženis sposoban uraditi
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Ja se nadam da si vidio da je Burekovic zadnje minute upisao prije godinu dana otprilike. Naravno pricamo o ozbiljnim minutama a ne u sudijskoj nadoknadi. Osim toga povrijedjen non stop, takav nam najmanje treba. imas jos manje od 20 dana do europe i treba ti lijevi bek koji ce biti spreman do tada a ne da ga cekamo do septembra da udje u formu.VictoriasFikret je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:57Najviše će nedostajati Radovićeve asistencije. Bureković ima mnogo asistencija i bio bi mu adekvatna zamjena.
Sretno Slaviša i hvala za sve![]()
Po meni bezveze potez uprave sto su pristali na prodaju, imas jednog beka u ekipi i odlucis se da ga prodas. Pogotovo sto Slavisa nije forsirao transfer
Istina, mislim da je urađena ozbiljna analiza i procjena jer drugačije ne mogu opravdati potez.MostarskiSin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:09Ja se nadam da si vidio da je Burekovic zadnje minute upisao prije godinu dana otprilike. Naravno pricamo o ozbiljnim minutama a ne u sudijskoj nadoknadi. Osim toga povrijedjen non stop, takav nam najmanje treba. imas jos manje od 20 dana do europe i treba ti lijevi bek koji ce biti spreman do tada a ne da ga cekamo do septembra da udje u formu.VictoriasFikret je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:57Najviše će nedostajati Radovićeve asistencije. Bureković ima mnogo asistencija i bio bi mu adekvatna zamjena.
Po meni bezveze potez uprave sto su pristali na prodaju, imas jednog beka u ekipi i odlucis se da ga prodas. Pogotovo sto Slavisa nije forsirao transfer
Ako bi silom prilika i ostao, pitanje je koliko bi imao entuzijazma, energije i volje da igra punim kapacitetom kao do sada.
Ne treba nam ni polovičan igrač.
U svakom slučaju niko nije nezamjenjiv ali realno ozbiljan igrač nas je napustio.
Mujezinovic - 20,000€
Mulic - 184,000€
Georgijevic - 10,000€
Hajdarevic - 250,000€
Nastavljamo sa transferima
Radovac ima dvije solidne ponude na stolu
Vidjet ćemo
Mulic - 184,000€
Georgijevic - 10,000€
Hajdarevic - 250,000€
Nastavljamo sa transferima

Vidjet ćemo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:12On se je već pozdravio sa ekipom
Svaka mu čast, klub mu je bio ba prvo mjestu, on je rekao nek klub odluci, klub je odlučio da ga proda i to je to, a da je obrnuto, onda bi on ostao. Svaka mu čast na tome
Vidio sam prvi dan da je to strašan momak
Sretno Slavisa
Kupio me je sa tim potezom. Uvijek ce ostati dio nas i uvijek ce mu vrata biti otvorena kod nas.
Hajdarević 250k? Odakle ti to? .. Na sva zvona je bilo objavljeno kad je Mulic otis'o da je to najveci transfer Veleza ikada .. Hajdarevica nije skoro niko ni spomenuo .. ne mislim da bi 250.000 eura bas proslo "ispod radara" ..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:16Mujezinovic - 20,000€
Mulic - 184,000€
Georgijevic - 10,000€
Hajdarevic - 250,000€
Nastavljamo sa transferima![]()
Vidjet ćemo
Dva puta će nam Angers platiti po 125,000€Chuske je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:21Hajdarević 250k? Odakle ti to? .. Na sva zvona je bilo objavljeno kad je Mulic otis'o da je to najveci transfer Veleza ikada .. Hajdarevica nije skoro niko ni spomenuo .. ne mislim da bi 250.000 eura bas proslo "ispod radara" ..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:16Mujezinovic - 20,000€
Mulic - 184,000€
Georgijevic - 10,000€
Hajdarevic - 250,000€
Nastavljamo sa transferima![]()
Vidjet ćemo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Halilović može igrati lijevog bekaJimmyPage je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:14Istina, mislim da je urađena ozbiljna analiza i procjena jer drugačije ne mogu opravdati potez.MostarskiSin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:09Ja se nadam da si vidio da je Burekovic zadnje minute upisao prije godinu dana otprilike. Naravno pricamo o ozbiljnim minutama a ne u sudijskoj nadoknadi. Osim toga povrijedjen non stop, takav nam najmanje treba. imas jos manje od 20 dana do europe i treba ti lijevi bek koji ce biti spreman do tada a ne da ga cekamo do septembra da udje u formu.VictoriasFikret je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:57Najviše će nedostajati Radovićeve asistencije. Bureković ima mnogo asistencija i bio bi mu adekvatna zamjena.
Ako bi silom prilika i ostao, pitanje je koliko bi imao entuzijazma, energije i volje da igra punim kapacitetom kao do sada.
U svakom slučaju niko nije nezamjenjiv ali realno ozbiljan igrač nas je napustio.
I Mostarske kiše kao da su stale
To bi trebala biti alternativa a ne prvo riješenje, nadam seEspiritosanto je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:25Halilović može igrati lijevog bekaJimmyPage je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:14Istina, mislim da je urađena ozbiljna analiza i procjena jer drugačije ne mogu opravdati potez.MostarskiSin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:09
Ja se nadam da si vidio da je Burekovic zadnje minute upisao prije godinu dana otprilike. Naravno pricamo o ozbiljnim minutama a ne u sudijskoj nadoknadi. Osim toga povrijedjen non stop, takav nam najmanje treba. imas jos manje od 20 dana do europe i treba ti lijevi bek koji ce biti spreman do tada a ne da ga cekamo do septembra da udje u formu.
Radovicu hvala na svemu, bio je jako korektan, profesionalac, ispostovao klub i na terenu i van terena. Zelim mu svu srecu svijeta u daljoj karijeri. Zao mi je sto ide, ali ovim profesionalizmom I korektnoscu me odusevio I nadam se da cemo ga opet nekad gledati u najdražem dresu. 

Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Redovne plate a dolazi i do unovcenja igraca , za finu lovu se prodaju...to je super,kad vidim da igraci idu dzabe iz kluba a dobri su to je znak da klub nije izbiljan kad to ne zna unovcit...a velez po tom pitanju postaje ozbiljan klub.
Najvaznije je dovesti dovoljno dobra pojacanja koja ce nas odvuci u trece pretokolo i ja zadovoljan..a nesto vise od toga bi bila perverzija.
Najvaznije je dovesti dovoljno dobra pojacanja koja ce nas odvuci u trece pretokolo i ja zadovoljan..a nesto vise od toga bi bila perverzija.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Dragi moji Rođeni,
fudbalera profesionalca životni putevi vode od kluba do kluba.
U Mostaru sam zaplakao dva puta - prvi put kad se rodio moj Luka i danas dok sam pakovao kofere u Mostaru. I tad sam shvatio da vi zaista jeste moji rođeni. Svi divni ljudi u klubu, na Veležovim tribinama i, naravno, oni čiji značaj ponekad ostane u drugom planu - Veležova Red Army. Drago mi je i čast mi je sto sam nosio ovaj sveti dres i sto sam osvojio prvi trofej u karijeri bas u Velezu. Hvala upravi,trenerima i svim ljudima koji su u drugom planu a rade veliki posao za ovaj klub. Sve vas iskreno pozdravljam. Nikad zbogom, samo doviđenja.
MUSVDG!

Radi ovog teksta i ovih rijeci slavisa je pokazo kako se rastaje sa klubom i kako se klub voli.SLAVISA sve najbolje da osvojis cutavu europu i da nam se vratis
U Mostaru sam zaplakao dva puta - prvi put kad se rodio moj Luka i danas dok sam pakovao kofere u Mostaru. I tad sam shvatio da vi zaista jeste moji rođeni. Svi divni ljudi u klubu, na Veležovim tribinama i, naravno, oni čiji značaj ponekad ostane u drugom planu - Veležova Red Army. Drago mi je i čast mi je sto sam nosio ovaj sveti dres i sto sam osvojio prvi trofej u karijeri bas u Velezu. Hvala upravi,trenerima i svim ljudima koji su u drugom planu a rade veliki posao za ovaj klub. Sve vas iskreno pozdravljam. Nikad zbogom, samo doviđenja.
MUSVDG!
Radi ovog teksta i ovih rijeci slavisa je pokazo kako se rastaje sa klubom i kako se klub voli.SLAVISA sve najbolje da osvojis cutavu europu i da nam se vratis
-
- Kontakt:
Mostarac45 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:49Dragi moji Rođeni,
MUSVDG!
Tako dobar momak na i van terena. Falice nam. Ako bog da, jednoga dana opet ovaj sveti dres nosio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.