FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nama ce zadnjim i pocet radit teren..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Evo kaže, izvođač početak radova pomjerio za 10 dana 

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Pa jel živa ta priča još uvijek? Jesul okupljeni oko nekog društva ili ? Tu priču treba podržat, jer kako sam shvatio okupili su se ljudi koji su "volontirali" i pomagali funkcionisanju kluba. Sve i da misle najbolje klubu (što ne znam) mislim da je glavni problen uprave što ih je malo.WestSideTz je napisao/la: ↑26 jun 2022, 20:47Odbor za razvoj. Bio je i 2017 kada je Tom Cat bio u upravi. To je dobra priča samo teško se to može ispratiti jer sve ideje generalno koštaju, a mi ni za plata nemamo očigledno...
-
- Kontakt:
Baš je vrućina, Jusić produži a sve je toplije i toplije 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Sta lik rece.Slobodas je napisao/la: ↑27 jun 2022, 13:01Kita malina ne dam više svoje pare na ovo rasulo i patnju ili je ugasite ili napravite klub po mjeri 3 grada po veličini u BiH. Dosta je jada i patnje pa mene je sramota reći da navijam za Slobodu druže kad me neko pita kažem ne pratim fudbal jer te samo svijet počne kajlat kad smo jadniZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 12:00Joj analitičara majko, lupetate bez veze, hajmo mi svoj dio uraditi, kupiti člansku, sezonsku...

-
- Kontakt:
Puhni vjetresimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2022, 16:04Baš je vrućina, Jusić produži a sve je toplije i toplije![]()

Kao što danas nisu počeli radovi, tako isto nećemo igrati u Gračanici, već u Gradačcu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Gradačac puno povoljnija sredina za podržati Slobodu nego Gračanica... Ako je istina to što kažeš, sviđa mi se...
Po što kupio, po to prodao...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 16:36Gradačac puno povoljnija sredina za podržati Slobodu nego Gračanica... Ako je istina to što kažeš, sviđa mi se...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Te 2017 godine priča je zivila nekih 2-3 mjeseca ako se dobro sjećam jer smo drug i ja bili u tome. U biti nema tu plaho volontiranja nego da se idejama pokuša rad kluba dići na veći nivo. Međutim te ideje su uglavnom bile po uzoru na neke regionalne i inostrane klubove što je uprava tadašnja generalno odbijala jer nije se ni bilo u mogućnosti financijski ispratiti to.slatina87 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:57Pa jel živa ta priča još uvijek? Jesul okupljeni oko nekog društva ili ? Tu priču treba podržat, jer kako sam shvatio okupili su se ljudi koji su "volontirali" i pomagali funkcionisanju kluba. Sve i da misle najbolje klubu (što ne znam) mislim da je glavni problen uprave što ih je malo.WestSideTz je napisao/la: ↑26 jun 2022, 20:47Odbor za razvoj. Bio je i 2017 kada je Tom Cat bio u upravi. To je dobra priča samo teško se to može ispratiti jer sve ideje generalno koštaju, a mi ni za plata nemamo očigledno...
Za ovo sada što je ponovo pokusano iskreno nisam u toku, vidio sam da je nova ekipa bila oko te priče, a upućen nisam
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
-
- Kontakt:
Ništa od Fedora :/
Napadač dolazi sutra <3
Napadač dolazi sutra <3
-
- Kontakt:
Znači trebaju dva vezna fudbalera, lijevi bek (Kovčić 99% dolazi, u narednim danima), lijevo krilo i napadac! Ko je taj napadac, vidim znaš ime?
Zna li neko jel Sloboda nekad nesto dobila od Saveza do ove rekonstrukcije terena ?
samo Sloboda
I tako i bi, nakon što u prvih 6 kola bude 2-3 boda ili možda čak ne bude nikako, ide jedna tipa "Igrali smo sve u gostima".ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:34
Samo da vam kazem kako ce dalje sve ovo nastavit, stadion Tusanj ce iz ovog ili onog razloga "slucajno" zapet u renoviranju i trajat ce najduze od svih jer im je u interesu da se ekipa sto kasnije vrati u Tuzlu i da ih u Gracanici i Ugljeviku ne gleda niko cime ce sakriti blamaze. Jedino ako se Azmir ne umjesa, u zavisnosti koliko se njemu bude zurilo "kuci".
nema govora, od mene cestitke kako ljudi sve skolski odradjuju
-
- Kontakt:
Koje rekonstrukcije?

-
- Kontakt:
Kovčića spominjete barem 10 dana a o njemu ni riječi dole?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 17:06Znači trebaju dva vezna fudbalera, lijevi bek (Kovčić 99% dolazi, u narednim danima), lijevo krilo i napadac! Ko je taj napadac, vidim znaš ime?
Pa i nije bas, to sa strane sto imamo navijaca iz Gradačca i sto bi doslo neutralne raje, ali ovu sto putuju iz Tuzle skuplje bi ih izaslo, a jos ima raje koja bi isla busem a karta je ja mislim 9 maraka, a povratna 9.5 sto znaci 18.5 maraka izdvojiti na prevoz. Ljepse za igrati jeste u Gradačcu dok povoljnije bas i nije.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 16:36Gradačac puno povoljnija sredina za podržati Slobodu nego Gračanica... Ako je istina to što kažeš, sviđa mi se...
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Ne znam ja puno, ja ako neku informaciju dobijem to je od mojih jarana koji isto kao i ja nisu nešto informisani niti je to što čujem nešto provjereno, ali i Simon je rekao, a on ima jake informacije. Nego, ko je taj napadač?ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 18:00Kovčića spominjete barem 10 dana a o njemu ni riječi dole?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 17:06Znači trebaju dva vezna fudbalera, lijevi bek (Kovčić 99% dolazi, u narednim danima), lijevo krilo i napadac! Ko je taj napadac, vidim znaš ime?
-
- Kontakt:
Istina je brate za Kovu, rekao mi je lično da treba samo da ga zovu i to je to, znači naš je samo da ga pozovu.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 18:00Kovčića spominjete barem 10 dana a o njemu ni riječi dole?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 17:06Znači trebaju dva vezna fudbalera, lijevi bek (Kovčić 99% dolazi, u narednim danima), lijevo krilo i napadac! Ko je taj napadac, vidim znaš ime?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!