FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad ce ljoze rec produzio jer ga niko nece
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Faruk Duraković prelazi u TOŠK
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Zrinjski ga je muntao od zime. Ima i novog menadžera. I to kakvog.
Željezničar za život cijeli!
Ko mu je menadzer?SudoHusika je napisao/la: ↑27 jun 2022, 18:48Zrinjski ga je muntao od zime. Ima i novog menadžera. I to kakvog.
-
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sta znaci 1 go protiv prave ekipe jadan ne bioSudoHusika je napisao/la: ↑27 jun 2022, 18:48

Mi smo Željini, Željo je naš !
odlicnoSudoHusika je napisao/la: ↑27 jun 2022, 18:59Venture Partners.Tristan10 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 18:53Ko mu je menadzer?SudoHusika je napisao/la: ↑27 jun 2022, 18:48

Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 27 jun 2022, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pocelo je lose...svadja zestoka izbila, izgleda nista... 

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ma gotovo je ovo, pisi propalo...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
Ovaj reko ulazem 3 mil odma , ovi trazili 4 il odustaju okrecu se seji brajlovicu.
Idi banuj se sam. Dosta si narod ovdje lagao i pisao suplje price. Kako te nije stid i tebe i.ostale ?da i dalje pišete..
Takvim poput vas treba pucati banove,jer lažete narod. Tastatura huligani.
-
- Kontakt:
E bas mi cudno da nece nista biti, bas nije slutilo na to. Pametnice moje...
A sta cemo sad za ovaj dio sto se pola godine nije nista radilo na planu ako ne dodje investitor? Nama sada propadaju naredne 2 sezone zbog toga, ako nam neko ne ubaci pare, a sigurno nema te bu.dale koja ce ubaciti. I sta ste napravili sa tom pricom hajcanja? Nista.
I ovo igraca sto je doslo i produzilo ugovore gledat ce da sto prije odu sad na zimu, ili ce im opet prosuti pricu o nekom ulagacu i slicno.
Znaci taktika je nek nas voda nosi pa gdje stignemo, jadni li smo odavno i nazalost navikli smo biti jadni.
A sta cemo sad za ovaj dio sto se pola godine nije nista radilo na planu ako ne dodje investitor? Nama sada propadaju naredne 2 sezone zbog toga, ako nam neko ne ubaci pare, a sigurno nema te bu.dale koja ce ubaciti. I sta ste napravili sa tom pricom hajcanja? Nista.
I ovo igraca sto je doslo i produzilo ugovore gledat ce da sto prije odu sad na zimu, ili ce im opet prosuti pricu o nekom ulagacu i slicno.
Znaci taktika je nek nas voda nosi pa gdje stignemo, jadni li smo odavno i nazalost navikli smo biti jadni.
Zadnja izmjena: CiroDiMarcio, dana/u 27 jun 2022, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Stvarno bi volio da te upoznam, samo da vidim da li si i uživo ovoliko bezobrazan…
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Sjaši više sa foruma internet mangupčiću, ono našlo o tastaturi da piše 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E čuj tastatura huligani, a on samo na ovoj stranici foruma ima svoja 3 profila na kojim piše. Hajde mangupe javi se u pp, dođi nekad na stadion da te čujemo uživo. Tu sam svaki dan....
Živimo Željezničar
Živimo Željezničar
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.