Moze koja info
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakav napadac dolazi?
Moze koja info
Moze koja info
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Treba nam nekoliko igrača da bismo mogli reći da možemo ostati u ligi.
Po TRENUTNOM stanju, mi smo cvajtara bez dileme. Realno. Mnogo mi ova priča baca na radnik bn prošle godine.
Po TRENUTNOM stanju, mi smo cvajtara bez dileme. Realno. Mnogo mi ova priča baca na radnik bn prošle godine.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Koji je napadac zna li neeko mozda?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Doći će 4 do 5 igrača, jednostavno moraju eto taj napadac, Kovčić, lijevo krilo I 1 vezni ako ostane Predragović, ako ne 2 vezna. Ovo se mora dovesti, i hoće!
Joj Kovcic ko da je Marcelo

- Beduin
- Kontakt:
Kupujem clansku samo zbog tog infa
Trag mu se zameo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Ultra je 100% u pravu u prethodnim upisima, iako nam se cesto znaju razilaziti razmisljanja.
Ne moze to biti zastarjela metoda kad iz godine u godinu kupujes clansku, uplatis poneku donacijsku kartu, platis kartu na Tusnju, ne vrsis ama bas nikakav pritisak na njih, obmanjuju te, ne donose pare u klub i sta onda? Da i dalje zivotare od nase karte i clanske i strepimo iz sezone u sezonu za opstanak?
Ma de ba. Dala im se sansa, sve gore ispostovano i dobili smo sta? Poruku - vi ispostujte svoje kupovinom karte, a mi cemo se truditi da ne ispadnemo i sto manje plata dugujemo igracima? A kur4ina im. Nek odj3bu i dadnu vodjenje kluba drugom covjeku. Pa makar da se imamo opet sansu nadati, ocekivati nesto, lagati nas makar neko drugo.
Ne moze to biti zastarjela metoda kad iz godine u godinu kupujes clansku, uplatis poneku donacijsku kartu, platis kartu na Tusnju, ne vrsis ama bas nikakav pritisak na njih, obmanjuju te, ne donose pare u klub i sta onda? Da i dalje zivotare od nase karte i clanske i strepimo iz sezone u sezonu za opstanak?
Ma de ba. Dala im se sansa, sve gore ispostovano i dobili smo sta? Poruku - vi ispostujte svoje kupovinom karte, a mi cemo se truditi da ne ispadnemo i sto manje plata dugujemo igracima? A kur4ina im. Nek odj3bu i dadnu vodjenje kluba drugom covjeku. Pa makar da se imamo opet sansu nadati, ocekivati nesto, lagati nas makar neko drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nemamo mi koga više tražiti da vodi klub. Niko nema para i niko ne da para. Trebamo se pomiriti više sa činjenicom da smo prosječan klub sa prosječnim igračima koji treba biti zadovoljan kada ne ispadne iz lige.Beduin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 20:46Ultra je 100% u pravu u prethodnim upisima, iako nam se cesto znaju razilaziti razmisljanja.
Trebamo ko Barca rentat Tusanj za svadbe, rodjendane, veselja, punoljetstva, momacke, djevojacke veceri
Al da se koristi samo atletska staza.Trava je svakako za qurac,a kako je krenulo tako ce i ostat 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 21:06Petar Kunić, danas je ovaj portal objavio da je on bio blizu prelaska dok se spominjao Vule Trivunović ali da od toga vjerovatno neće biti ništa.
p.k. čovjek napisao.
A poručuje nam da kolektivno pušimo karu sa trenutnim stanjem.
A poručuje nam da kolektivno pušimo karu sa trenutnim stanjem.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.