vrtilo se, al hvala brat što misliš na nas <3
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta kaze Suljic,prico je sa ovim igracima vani sto su igrali i svi se slozili da ovakve treninge nisu nikad imali.Kaze jednom samo dnevno treniraju al to je toliko intenzivno da im drugi nije ni potreban.
Uvijek su se dva treninga radila sto se ja sjecam ujutru i navecer,sad je ocito nesto bas drugacije cim nema potrebe za drugim,na hajr sto se kaze
Uvijek su se dva treninga radila sto se ja sjecam ujutru i navecer,sad je ocito nesto bas drugacije cim nema potrebe za drugim,na hajr sto se kaze
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ubiše Fele i ona njegova planina od treneramiky_hz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 19:34Sta kaze Suljic,prico je sa ovim igracima vani sto su igrali i svi se slozili da ovakve treninge nisu nikad imali.Kaze jednom samo dnevno treniraju al to je toliko intenzivno da im drugi nije ni potreban.

Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Treba ga u napadFuraMe je napisao/la: ↑27 jun 2022, 19:36Ubiše Fele i ona njegova planina od treneramiky_hz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 19:34Sta kaze Suljic,prico je sa ovim igracima vani sto su igrali i svi se slozili da ovakve treninge nisu nikad imali.Kaze jednom samo dnevno treniraju al to je toliko intenzivno da im drugi nije ni potreban.
Uvijek su se dva treninga radila sto se ja sjecam ujutru i navecer,sad je ocito nesto bas drugacije cim nema potrebe za drugim,na hajr sto se kaze![]()
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Druga utakmica je zatvorena za javnost, ali na inicijativu Celja. Protiv TSC-a su tribine otvorene, zato svi koji smo u mogućnosti trebamo doći u Sportski park Radomlje i dati podršku momcima.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ponesite neku zastavu i povedite navijanje
Najtalentovaniji igra potpisao za nasu akademiju igrave za juniore a na zimske pripreme ide aa seniorima
Normalna stvar, Slovenija je bordo bijela, organizacija je već počelaMortemHz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 20:18Ponesite neku zastavu i povedite navijanje

1946!!!
1946!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da znaš da ćemo vas pratiti

Muamer Hamzic
Muamer Hamzic došao u Akademiju,16 godina vezni igrac,igrao proslu sezonu za prvi tim Tekstilca u prvoj rs ligi,kapiten im bio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A đe zapelo s Nemanjom?
E za ovo dovodjenje kapa do poda, ovako treba da se radi!
1946!!!
1946!!!
Dok fatihu savlada, sabur.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.