Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nisam glasala za SDA ali imam stan u Turskoj
Ovi iz zelene stranke sami sebi antireklamu prave , ne trebaju im egzibicionisti i LGBT realno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
znam ono iz prve ruke kod jarana radilo se o manjim firmama nidje veze zarade tamam na god. da se isplate plate 2 uposlena firma i to minimalci i mozda jedan ug. o djelu da je bio tj za jednog uposlenog angazovali ga izletio posao i kazna a jest kako sam cuo jedna veca it firma mozda i druge jer svi oni petljaju i mislim da je jedna dostava ova bila haj da je ne imenujemo, nekako bezeanonimni je napisao/la: ↑27 jun 2022, 19:49Je li to ono nešto s IT firmama bilo? Nešto mi je to k'o kroz maglu, sjećam se da se o tom govorilo ali nema potrebe ni da detaljišemo toliko iskreno![]()
Naravno da je u Sarajevu bilo kako god, inspekcija ako igdje i radi radi samo kod nas, znamo po primjerima Želje i sarajeva to najboljeali evo dok sam tražio ovaj link momku jer nisam ni ja bio siguran kako to ide nađoh primjer gdje žena 13 godina radi samo na ugovore o djelu pa mi nije bilo jasno koja je razlika, ali jasno je da poslodavci koriste/su koristili sve mogućnosti da prođu što bolje, nadam se da tome lagano dolazi kraj i zbog činjenice da je sve manje radne snage i zbog tog što se dosta ljudi napatilo u ovom periodu dok su oni kupili kajmak, neka se i to mijenja
- ASD
- Kontakt:
Kažu u komentarima da je ova držala neki fast food preko hacijende i radnike držala na minimalcu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Al sta zena nasra, to je strasno, jos ima obraza reci da ima stan u Turskoj
-
bombaysaphire
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2022, 19:00Ko da im nije dovoljna antireklama samo njihovo postojanje, još im je falila i ova baba![]()
![]()
![]()
Baba je nešto ovako
Nešto najjače
Ne vjeruje u Evropsku uniju , a ćerka joj živi u Parizu
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ASD
- Kontakt:
Pa i Putinova djeca su na Zapadu.
I Bakirova kćerka takođe.
I Bakirova kćerka takođe.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ali baba je u onoj minuti nas.rala i Putina i Ameriku i stan u Turskoj i SDA... Ali Harkanaova empatija primjetna u očima mu je nenadyebivabombaysaphire je napisao/la: ↑27 jun 2022, 20:46MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2022, 19:00Ko da im nije dovoljna antireklama samo njihovo postojanje, još im je falila i ova baba![]()
![]()
![]()
Baba je nešto ovako![]()
![]()
![]()
Nešto najjače![]()
![]()
Ne vjeruje u Evropsku uniju , a ćerka joj živi u Parizu![]()
![]()
![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
Ali debili iz SDA koji su uspjeli svu pažnju i fokus sa parade prebaciti na ovo. Gledam objavu na N1, već 5 hiljada komentara, 95% zna o čemu se radi, ostalo su botovi.
Šta kaže "snimajte ovo"
Kakva antireklama zelenih idiota
Šta kaže "snimajte ovo"
Kakva antireklama zelenih idiota
1921
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Al čuj nije do kraja očišćena 
Koliko ljudi hajpaju da Zaha može nešto ostvariti, možda da mu je IQ za dvadesetak poena veći.
Koliko ljudi hajpaju da Zaha može nešto ostvariti, možda da mu je IQ za dvadesetak poena veći.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Inače, dok je bila parada, SDA, HDZ, DF, SNSD, možda sam još koga zaboravio je iskoristila situaciju i povećala plate parlamentarcima za 500 maraka.
- AshburtonG
- Kontakt:
Previse se njega podcjenjuje. On je taman lik s kakvim se mogu poistovijetit nove generacije SDA glasaca. Petak dzuma, subota Ceca, nedeljom nargila, a pri tome izgleda kao da jede 2 hljeba za dorucak. Vjerovatno i dalje koristi One Million ili Invictus.
I sa IQom od granicnih 100 je vec iznad 90% SDA glasaca. Vise mu i ne treba.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Na pripravničkom stažu nije htio nositi materijal za sjednice. Kaže, ne pada mi napamet. Ja koji ću sutra biti predsjednik države, da vam nosim to nema šanse.AshburtonG je napisao/la: ↑27 jun 2022, 22:15Previse se njega podcjenjuje. On je taman lik s kakvim se mogu poistovijetit nove generacije SDA glasaca. Petak dzuma, subota Ceca, nedeljom nargila, a pri tome izgleda kao da jede 2 hljeba za dorucak. Vjerovatno i dalje koristi One Million ili Invictus.
- ASD
- Kontakt:
Sad će tek doći do inflacije, jer će i drugi budžetski korisnici na nivou države tražiti. A privatni sektor će povećati cijene.
Subotom je glavni u Slogi, i to uvijek gore na bini valjda se pretplatio.AshburtonG je napisao/la: ↑27 jun 2022, 22:15Previse se njega podcjenjuje. On je taman lik s kakvim se mogu poistovijetit nove generacije SDA glasaca. Petak dzuma, subota Ceca, nedeljom nargila, a pri tome izgleda kao da jede 2 hljeba za dorucak. Vjerovatno i dalje koristi One Million ili Invictus.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 27 jun 2022, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tuzlaci u velikom problemu, više nijedna zgrada ne može biti priključena na centralno grijanje
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzlaci ... /220627126

https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzlaci ... /220627126
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koji je procenat te generacije medju omladinom? Realno, slabo pratim kretanje omladine u zadnje vrijeme.AshburtonG je napisao/la: ↑27 jun 2022, 22:15Previse se njega podcjenjuje. On je taman lik s kakvim se mogu poistovijetit nove generacije SDA glasaca. Petak dzuma, subota Ceca, nedeljom nargila, a pri tome izgleda kao da jede 2 hljeba za dorucak. Vjerovatno i dalje koristi One Million ili Invictus.
⚜️~⚜️~⚜️
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Tako i treba , samo yebi narod joj jes mi drago majke mi baš se obradujem svakom novom yebanju naroda u mozak
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Podrzavam odluku, samo jasi dok god mozes najgluplji narod Evropebombaysaphire je napisao/la: ↑27 jun 2022, 22:50Tako i treba , samo yebi narod joj jes mi drago majke mi baš se obradujem svakom novom yebanju naroda u mozak![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 4 gosta.