FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakvi smo mi opet ce jednog dana biti nekakva opozicija i kad nam bude aBd sve kako treba. Hajde dizi Jug da zablista ljepotica! 

- themaniaks
- Kontakt:
Polahko ljudi, covjek nece ulagati u sportski segment jer mu to nije porezna u SAD preporucila ali je dogovor da dugove isplati napravi stadion i kamp sto su po meni odlicni temelji za dalji razvoj kluba, on dobija koncesiju na pomocni i poslovne prostore cini mi se.
Po meni odlicna stvar, imacemo zdrave temelje sta cemo uraditi na njima do nas je.
Po meni odlicna stvar, imacemo zdrave temelje sta cemo uraditi na njima do nas je.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- NerminFatic
- Kontakt:
Treba biti odmjeren, ali bez ove danasnje odluke Skupstine kluba, Eldin nije mogao nista. Sada moze u akciju. Od intervjua sta su mu planovi do konkretnih poteza mozda vec u julu!Jugjesamojedan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:29Čemu toliki hajp, nije ovo nikakav znak za bolje dane
Ovo bi mogao biti veliki dan za Zeljinu familiju!
za nadati se, cim legne prva transa, eto gore navedenih ajkula i ko zna koga jos, namirisali krv
Sad kad mnogo parazita i kojekakvih legendi krene da se uvali u klubu sa pitanjem koliko ima mene tu ?!
Na zalost tako ce biti.
Na zalost tako ce biti.
Mjau !
Brate ti gori od menethemaniaks je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:36Polahko ljudi, covjek nece ulagati u sportski segment jer mu to nije porezna u SAD preporucila ali je dogovor da dugove isplati napravi stadion i kamp sto su po meni odlicni temelji za dalji razvoj kluba, on dobija koncesiju na pomocni i poslovne prostore cini mi se.

Još jedan kmeeeee za Sinana i njegov sportski portal!Da li je Željezničar ostao bez investitora? Potez Baždarevića otkrio mnogo toga!
mosa lošmi stićko tit-ula!
- lijevapolutka
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Za koji minut slijedi glavna vijest 

- imekorisnicko
- Kontakt:
Baš nepotrebna euforija. Jedino pozitivno je što očigledno neko negdje nešto radi da se izvadimo iz situacije u kojoj smo,ali još se nismo izvadili.
Slinan na aparatima
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Idemoo.jao pitara sto pjenen vamo hahhHahq
-
- Kontakt:
Može li mi neko molim vas malo bolje objasnit u pp koja je pozicija Eldina u klubu kao strateškog partnera, to jest hoće li na neki način upravljat klubom ili kako već? Bio bih vam mnogo zahvalan.
Zadnja izmjena: Plavamamba, dana/u 27 jun 2022, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, roccosiffredi, sebalos i 11 gostiju.