Sto si ga meni doveo onda,vodi ga u Manchester

Sto si ga meni doveo onda,vodi ga u Manchester
Kažu da Mirvic dize 120kg u benchu i uz to pjeva Bosno moja poharanaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:45Ne znam, trebaju dizati bench pa ćemo vidjeti..![]()
I jesul vama bar rekli šta ce raditi,koja joj je uloga kao strateškog partnera?
Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47Hvala ti prijatelju na uvijek tacnim i preciznin informacijama. Selam za 50 izvora! <3OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:45Hebem ti zeno majku na sta spadoše. Pa oni vaši Turčini su bar nesto dali, ovaj strateski im ni za jedne plate neda.![]()
Ovo ti smatram relevantnim samo ako se Allahom zakunes!OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47Amidja ga nagovorio da ulozi u Zelju stotine i stotine Konvertibilnih maraka.
To mi je prvo palo na pamet
Hahah jel uopste znas koliko Mirvic ima i koja poznastva? Super da je Diglisic toliki gigant,sad ce on za 2 dana kao Tan da vrati sve dugove to je za njega sitnica i kao Tan nakon par mjeseci da vam dovede igrace nemojte da brinete jedan je Digla
Hvala Zula gdje čuo i ne čuo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47Hvala ti prijatelju na uvijek tacnim i preciznin informacijama. Selam za 50 izvora! <3OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:45
Hebem ti zeno majku na sta spadoše. Pa oni vaši Turčini su bar nesto dali, ovaj strateski im ni za jedne plate neda.![]()
Nisam znao da je Pidro osnovao bend.
Sto ste ste mu dali poslovne prostore na stadionu i zemljiste pomocnog stadiona? Odgovori mi gdje cuo i ne cuo?Bersaga je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:51Hvala Zula gdje čuo i ne čuo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47
Hvala ti prijatelju na uvijek tacnim i preciznin informacijama. Selam za 50 izvora! <3
Twbra dobar si momak Boga mi. Mi nudimo brate imovinu i imamo sta. Ovo nece biti neka sitna lova. Covjek pravi tribine i uzima poslovne na.koncesiju. Vi ste nudili muda da se ne ugasite da vas spasi. To je razlika. Opustite se. Spavajtezagor1987 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:50Hahah jel uopste znas koliko Mirvic ima i koja poznastva? Super da je Diglisic toliki gigant,sad ce on za 2 dana kao Tan da vrati sve dugove to je za njega sitnica i kao Tan nakon par mjeseci da vam dovede igrace nemojte da brinete jedan je Digla
Sta je Mirvic kinez?
Moze li malo vise informacija? Ako ti nije problem, naravno. Unaprijed hvala! <3OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:53Sto ste ste mu dali poslovne prostore na stadionu i zemljiste pomocnog stadiona? Odgovori mi gdje cuo i ne cuo?Bersaga je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:51Hvala Zula gdje čuo i ne čuo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49
Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.
Gric gric?
Zasto se o Allahu brines. Trebao bi slaviti, rijesavate se svih dugova?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49Ovo ti smatram relevantnim samo ako se Allahom zakunes!OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47Amidja ga nagovorio da ulozi u Zelju stotine i stotine Konvertibilnih maraka.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 5 gostiju.