FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajde Mešaa
postadosmo ko engleska liga, sve investitori
mirvic u sarajevu, husic u tuzli, zidovi i hdz u zrinjskom i najjaci investitor, vico u borcu
mirvic u sarajevu, husic u tuzli, zidovi i hdz u zrinjskom i najjaci investitor, vico u borcu
Ono sto moramo svakom od ovih ljudi koji su bili u preogavarackom timu cestitati
Idemoo sad Svi Zajednoo jos jaceee

Ljudi MOLIM VAS 10.000 SA LEOTAROM ODMA! Sad se moramo trznuti i mi opet!
Slažem se da nam ne treba prevelika euforija. Ali poslije ove 3 mukotrpne godine napokon da i nas malo sunce ogrije. Daleko da je sve završeno, ali lijepi dani se vraćaju u našu dolinu aBd.
Volim te Željo više od sebe!!!
Volim te Željo više od sebe!!!
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Brate zasto u ovim lijepim trenucima za nas klub uopste pricati i spominjati ih. Imaju svoje mi svoje i to je to. I kad nam se pitalo hocemo li moci dobiti licencu za ligu bolila me neka stvar sta oni misle, a pogotovo sada.
Halali, moram i ovo citirati!LjoZee je napisao/la: ↑27 jun 2022, 16:26Logicno da nece i na zvanicnoj je napisano sta ce biti, to je nista specijalno. Provukli bi na zvanicnoj da imaju sta provuci.
Bit ce izjava potpredsjenika Skupstine, sto se pekmezi po objavama Kocevica, u nekom pateticnom tonu i to je to.
Portal im objavu prije zvanicne potpis i neko se fura lafo oni profesionalni, nista se ne zna, u 4 zida i ostale stvari.

mosa lošmi stićko tit-ula!
Samo ti, prokopao si sebi put do bana sada.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Hahahahaha mojne ga hahahaha i još traži mustuluk1921boy je napisao/la: ↑28 jun 2022, 00:01Halali, moram i ovo citirati!LjoZee je napisao/la: ↑27 jun 2022, 16:26Logicno da nece i na zvanicnoj je napisano sta ce biti, to je nista specijalno. Provukli bi na zvanicnoj da imaju sta provuci.
Bit ce izjava potpredsjenika Skupstine, sto se pekmezi po objavama Kocevica, u nekom pateticnom tonu i to je to.
Portal im objavu prije zvanicne potpis i neko se fura lafo oni profesionalni, nista se ne zna, u 4 zida i ostale stvari.![]()
moSa ljoŽe
Bravo 
Slobodno, da se i ja odmorim malo od ove napete atmosfere i raznih prozivanja.

mosa lošmi stićko tit-ula!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Sad ce i Meša 

-
- Kontakt:
Sinan i kompletne sportske da se napuše kurca.
Hajmo dalje, nastavite niz.
Hajmo dalje, nastavite niz.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nikad sladje u zivotu zaspat necu, odnosno ne znam hocul moc. Amin braco, nek smo docekali ovo, zasluzili smo Boga mi. Zao mi je sto nece biti ulaganja u sportski segment za sada, al nadam se da ce se i to izoregovarati u buducnosti. Ono sto nam je najbitnije ce biti rijeseno i imat cemo prostor da napredujemo i da se gradimo. To je najbitnije. Sada, nikad jace, ako nas na prvoj tekmi ne bude 10k pi ci ci smo najveci.
Hulahopka, polako ga pofamflaj pa dodji opet da trollas.
Hulahopka, polako ga pofamflaj pa dodji opet da trollas.
Ja ga **** ko zaspe hahahah